• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende baş dönmesi yok çok şükür ama her an halsizlik var,bulantılarım sanki biraz azalmaya başladı..inşallah çabucak hepsi geçer.

Bende de oluyo baş dönmesi , bi ara baya fazlaydı , azaldı bu aralar ama 2 günde bir yokluo , gözüm kararır gibi oluo , sonra kendime geliyorum ...Perşembe gidicem dr. a sorucam bende ...

aynen cnım benimde.sanırım kan basıncından dolayı olan bişey.bende cuma gidicem sorucam bakalım dr ne dicek?

benim sadece 1 defa sabah kalktığımda midem bulandı, bir defa da araba kullanırken başım döndü, ne olduğumu şaşırdım,Allahtan saniyelikdii...

ne kadar doğru bilmiyorum ama gebelikte mide bulantısı sağlıklı bir çocuk olduğu anlamına gelirmiş..maşallah büyüklerimizin bilmediği şeyler yok yane..

benim sadece 1 defa sabah kalktığımda midem bulandı, bir defa da araba kullanırken başım döndü, ne olduğumu şaşırdım,allahtan saniyelikdii...

aman olmasında canımya.evde yatarken oldu allahtan eşim evdeydi ölüyorum sandımya resmen her yer zifiri karanlık oldu.tuzlu ayran içtim bir yatmışım 3,5 saat hiç kıpırdamadan uyumuşum.

benim sadece 1 defa sabah kalktığımda midem bulandı, bir defa da araba kullanırken başım döndü, ne olduğumu şaşırdım,Allahtan saniyelikdii...

Bende bi kaç hafta daha bekliyorum araba kullanmak için , araba kullanırken olursa diye korkuyorum , heralde 3.5 aydan sonra buda geçer , yani inşallah; ben çok umutluyum bu 3.5 -4 aydan ama herşey aynı olursa bilemiyorum napcam :)))

arkadaşlar bol bol elma yiyin derim ben çok memnunum elmadan size de tavsiye ederim..hem mide bulantısını azaltıyor hemde kabızlık sorununu..zaten elmanın faydasını saymakla bitiremeyiz.

Günaydın güzel hamişler....
deryayı okudum üzüldüm bir kaybımız olmuş inş.bir sonrakinde sağlıkla kucağına alır,
ben de hamiş pantolonu giyiyorum ilkinde 3-4 ay giymemiştim beli sıkmazsa sorun olmaz
ay mügeeee ağzından bal damlıyor sana ve bana şöyle demirler gibi güzel kız bebişler versin inş
benim mide bulantıları azalacağına artıyor çok da kötü hissediyorum ctesi pazar
akşamları hep çıkardım çok kötü bulantılar:-((
inşallah cnm inşallah sağlıklı bi kız bebişimiz olsun artık yeter pipi gördüğümüz:9:
valla bnmde çok kötü bugün midem çıkartasım var ama tutuyorum kendimi
Kızlar günaydın,
benim mide bulantıları çoştu... Her an midem bulanıyor ve artık her an kusma ihtimalim var. Dün akşam sinemaya gittik ve zor attım kendimi dışarı. Rezil oluyodum az daha :18: Ne zaman geçicek bu bulantılar bilmem ama ben hiçbirşey yiyemiyorum. Tiksindim herşeyden.. Özellikle çay, süt, peynir görmek istemiyorum. Tam bir çay koliktim ama şimdi görmek istemiyorum...

Siz nasıl dindiriyorsunuz mide bulantılarınızı? :26:
hihihi ilk hamileliğim geldi aklıma evlilik yıldönümümüzdü
nişantaşında yemek yedik bir midem bulanmaya başladı eşim dedi çıkar yolun ortasında çıkarıvermiştim
rezil olmuştum hep eşim yüzünden yoksa ben çıkarmicaktımki :9:
günaydın herkese bakıyorumda çoğu hamile pantolanu giymeye başlamış.kızlar erkekn değpilmi yani son ayda beden numarası artmazmı şimdi alsak son aylardadada aynı pantolonu giyebilirmiyiz sadece karınmı büyüyor yoksa tecrübelilier ne diosunuz şimdimi sonramı alsak?

cnm kilo alımına bağlı ben arkadşaımla aynı zmnlarda doğurdum ama onun göbeği 9 aylıkken bnmki sanki 6 aylık gibiydi 1 tane pantolon al eğer büyürse 1 tane daha alırsın ki yazın zaten pantolonla dolaşılmaz
heleki ben bodrumda napıcam bilemiyorum sürekli mayoylamı dolaşsam acaba

çok şişecekmişim gibi geliyo

arkadaşlar bol bol elma yiyin derim ben çok memnunum elmadan size de tavsiye ederim..hem mide bulantısını azaltıyor hemde kabızlık sorununu..zaten elmanın faydasını saymakla bitiremeyiz.

elma kabızlık sorurunu nasıl çözüyo
bnm bildiğim elma kabız yapar:53:

elma kabızlık yapmaz tokluk hissi verir aksine sindirim sistemini güçlendirir bağırsakları çalıştırır mide yanmalarına bulantılarına iyi gelir ben hiç şimdiye kadar kabız yaptığını görmedim :34:

kizlar benim bas donmelerim cok fazla oluyor,

bir de iste bulanti ve yemeklerden tiksinme hali.

doktor ; bunlar senin saglikli bi gebelik gecirdigini gosteriyor dedi. 12. haftada bitecek hepsi merak etme dedi.
kendini bisey yemek icin zorlama , neyi seviyorsan onu ye ama mideni de bos birakma dedi. mesla bi corba ic kalk, 1 saat sonra 1 kasik pilavla yogurt ye, 1 saat sonra 1 mandalina ye; dedi

akinti bende de var, hatta biraz kizariklik tahris yapti ben de akinti. doktor numismed yikama jeli verdi. normal dedi gebelikte akinti.

ben de 2 haftada 700 gr zayiflamisim.

ama bebisim buyumus cok sukur.
kesesi 3,5 cm,
kendisi 7 mm olmus.. kap atisini da gorduk bu h.sonu,Allah'ima cok sukur :nazar: ben 6+6 hesaplarken doktor 6+4 dedi. sanirim dollenme dha gec oldugu icindir

benden haberler boyle kizlar

hepiniz iyisinizdir umarim:71:

bende bazı kişilerde kabız yapacağını duymuştum
oğliş kabız olunca annem verme demişti ama bilmiyorum tam olarak
ayrıca şimdi yedim ama gene aynı benim mide başka birşey:52:

elma kabızlık sorurunu nasıl çözüyo
bnm bildiğim elma kabız yapar:53:

Canım bende yaklaışık 1 sendir düzenli olarka günde 2 tane yiyorum , henüz bişey olmadı , tam tersine bağırsaklarımı daha çok çalıştırıyo, sanırım bu çoğu meyve için geçerli, ama kişiden kişiye değişiyor mu onu bilemiyorum ....

Bende elmayı çok severim ve gnde 1 kilo yeşil elma yediğimi bilirim.şimdi yesemde anında çıkıyor.benim bulantılara hiçbişey fayda etmiyor malesef..

Bende elmayı çok severim ve gnde 1 kilo yeşil elma yediğimi bilirim.şimdi yesemde anında çıkıyor.benim bulantılara hiçbişey fayda etmiyor malesef..

kizlar;

bulanti icin yagli yemeklerden filan uzak durun;

ben kendime yagsiz corba, yagsiz makarna yapip yiyorum,

bir de daha once de yazmistim; simit, cubuk kraker, leblebi. bunlar kurtaricilarim. siz de deneyin.

kızlar gebelik.org takip ettiğim siteler arasında ve bulantı için şöyle yazmış, doktor kaan kocatepe..

Gebeliğin bu erken dönemlerinde varolan bulantılardan en az etkilenmek için:

Sabah yataktan kalkmadan önce kraker ya da bisküvi gibi gıda maddelerinden birkaç adet atıştırın ve bunları yedikten sonra yataktan kalkın.
Günlük öğününüzü üç öğünde değil, beş ya da altıya bölerek alın.
Sıvıları yemekler arasında alın. Yemekler esnasında fazla sıvı alarak midenizi doldurmayın.
Midenize ve bağırsaklarınıza dokunan yiyeceklerden uzak durun.

Back
X