bide arkadaşlar hamilelikten sonra akıntım arttı normalmidir yoksa idrar yollarımı iltihaplandı bi dahaki gidişimde sorayım bunu doktora korkutuo beni[/QUOT
normal akıntı olması ya.benimde cok akıntım oluyorr.ama sen yinede doktoruna söle..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bide arkadaşlar hamilelikten sonra akıntım arttı normalmidir yoksa idrar yollarımı iltihaplandı bi dahaki gidişimde sorayım bunu doktora korkutuo beni[/QUOT
normal akıntı olması ya.benimde cok akıntım oluyorr.ama sen yinede doktoruna söle..![]()
kızlar tansiyonum normal ama benim gibi baş dönmesi yaşayan varmı acaba?
Bende de oluyo baş dönmesi , bi ara baya fazlaydı , azaldı bu aralar ama 2 günde bir yokluo , gözüm kararır gibi oluo , sonra kendime geliyorum ...Perşembe gidicem dr. a sorucam bende ...
benim sadece 1 defa sabah kalktığımda midem bulandı, bir defa da araba kullanırken başım döndü, ne olduğumu şaşırdım,allahtan saniyelikdii...
benim sadece 1 defa sabah kalktığımda midem bulandı, bir defa da araba kullanırken başım döndü, ne olduğumu şaşırdım,Allahtan saniyelikdii...
inşallah cnm inşallah sağlıklı bi kız bebişimiz olsun artık yeter pipi gördüğümüzGünaydın güzel hamişler....
deryayı okudum üzüldüm bir kaybımız olmuş inş.bir sonrakinde sağlıkla kucağına alır,
ben de hamiş pantolonu giyiyorum ilkinde 3-4 ay giymemiştim beli sıkmazsa sorun olmaz
ay mügeeee ağzından bal damlıyor sana ve bana şöyle demirler gibi güzel kız bebişler versin inş
benim mide bulantıları azalacağına artıyor çok da kötü hissediyorum ctesi pazar
akşamları hep çıkardım çok kötü bulantılar:-((
hihihi ilk hamileliğim geldi aklıma evlilik yıldönümümüzdüKızlar günaydın,
benim mide bulantıları çoştu... Her an midem bulanıyor ve artık her an kusma ihtimalim var. Dün akşam sinemaya gittik ve zor attım kendimi dışarı. Rezil oluyodum az daha :18: Ne zaman geçicek bu bulantılar bilmem ama ben hiçbirşey yiyemiyorum. Tiksindim herşeyden.. Özellikle çay, süt, peynir görmek istemiyorum. Tam bir çay koliktim ama şimdi görmek istemiyorum...
Siz nasıl dindiriyorsunuz mide bulantılarınızı? :26:
günaydın herkese bakıyorumda çoğu hamile pantolanu giymeye başlamış.kızlar erkekn değpilmi yani son ayda beden numarası artmazmı şimdi alsak son aylardadada aynı pantolonu giyebilirmiyiz sadece karınmı büyüyor yoksa tecrübelilier ne diosunuz şimdimi sonramı alsak?
arkadaşlar bol bol elma yiyin derim ben çok memnunum elmadan size de tavsiye ederim..hem mide bulantısını azaltıyor hemde kabızlık sorununu..zaten elmanın faydasını saymakla bitiremeyiz.
elma kabızlık sorurunu nasıl çözüyo
bnm bildiğim elma kabız yapar![]()
Bende elmayı çok severim ve gnde 1 kilo yeşil elma yediğimi bilirim.şimdi yesemde anında çıkıyor.benim bulantılara hiçbişey fayda etmiyor malesef..