buarada sadece ikimiz bir de sementha çalışıyor galiba. Bizden başka sabah yazan yok.
Günaydın anneler, ben birazdan doguma giricem, dün tuseden berı kanamam var hastaneyiz, dr sezeryana alıcak sıramı beklıyorum, dualarıniza ihtiyacımız var, en kısa zamanda yazarım size tekrar.
Günaydın anneler, ben birazdan doguma giricem, dün tuseden berı kanamam var hastaneyiz, dr sezeryana alıcak sıramı beklıyorum, dualarıniza ihtiyacımız var, en kısa zamanda yazarım size tekrar.
buarada sadece ikimiz bir de sementha çalışıyor galiba. Bizden başka sabah yazan yok.
günaydınnnnnnnnnnnnn birde ben varım.bende önümüzdeki haftayı bitirip izne ayrılacağım tabi patron bırakırsa.ona kalsa burda doğurucam burda büyütcem.
ayyy her doğum haberinde çook heyecanlanıyorum.. bütün dualarımız seninle tatlım güzel haberlerini bekliyoruz..Günaydın anneler, ben birazdan doguma giricem, dün tuseden berı kanamam var hastaneyiz, dr sezeryana alıcak sıramı beklıyorum, dualarıniza ihtiyacımız var, en kısa zamanda yazarım size tekrar.
kızlar bişey sorucam bankadan çok yakın arkadaşımın düğünü var akşam bu halde gidicem tabi:)
benim saçımın önleri kısaydı fön makinasıyla şeekil veriyordum önceden ama önleri çok uzadı arkalara yakın oldu sadece kahkül kısmını kestirsem olur mu yaaa
saç kestirmeyin diyorlar ya ondan dolayı....
canı ne güzel kavuşuyorsun yavruna rabbim yardımcın olsun dualarımız seninleGünaydın anneler, ben birazdan doguma giricem, dün tuseden berı kanamam var hastaneyiz, dr sezeryana alıcak sıramı beklıyorum, dualarıniza ihtiyacımız var, en kısa zamanda yazarım size tekrar.
Öyle bişey yok canım ya,,,ben kestirdim hemde kısacık. Saç kestirmek bebeğin ömrünü kısaltırmış,tövbeee Allah verdiği ömrü anne saç kestirdi diye kısaltır mı?
günaydın kızlar,
dünden beri bir garibim kendimi çok iyi hissetmiyorum kasıklarım ağrıyor ara ara korkuyorum bebek gelcek diye!!
dün eşimle oturup konuştuk benim normal doğu yapmamın imkansız olduğuna karar verdik çünkü bakıyorum da en ufak bir durumda hemen alttan muayne yapılıyor e ben izin veremiyorum bu durumda en hayırlısı sezeryan tarihi almak!!kendi doktorumdan nefret ettim ya yarın burda özel hastanede bir doktordan randevu aldım ona durumumu anlatcam ve sezeryan tarihi alcam bir aksilik olmazsa çünkü artık kendi doktorumu görmek bile istemiyorum acayip soğudum yaa!bir de her gidişte muayne ücreti alıyor utanmadan
kızlar bişey sorucam bankadan çok yakın arkadaşımın düğünü var akşam bu halde gidicem tabi:)
benim saçımın önleri kısaydı fön makinasıyla şeekil veriyordum önceden ama önleri çok uzadı arkalara yakın oldu sadece kahkül kısmını kestirsem olur mu yaaa
saç kestirmeyin diyorlar ya ondan dolayı....
Dualarımız seninle canım, çok kolay bir doğum olur inşallah öncesi ve sonrası çok rahat geçer...Sağlıklı bir şekilde alırsın yavrunu kucağına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?