2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın anneler, ben birazdan doguma giricem, dün tuseden berı kanamam var hastaneyiz, dr sezeryana alıcak sıramı beklıyorum, dualarıniza ihtiyacımız var, en kısa zamanda yazarım size tekrar.

Günaydın anneler, ben birazdan doguma giricem, dün tuseden berı kanamam var hastaneyiz, dr sezeryana alıcak sıramı beklıyorum, dualarıniza ihtiyacımız var, en kısa zamanda yazarım size tekrar.

Allah yardımcın olsun canımm sağlıkla kavuş yavruna inşllh..dualarımseninle güzel haberleri bekliyoruz...

canım hayırlısıyla bebişine kavuşuyorsun demek.umarım kolay bir doğum olur ardından bebişin güzel güzel emer.

buarada sadece ikimiz bir de sementha çalışıyor galiba. Bizden başka sabah yazan yok.

günaydınnnnnnnnnnnnn birde ben varım.bende önümüzdeki haftayı bitirip izne ayrılacağım tabi patron bırakırsa.ona kalsa burda doğurucam burda büyütcem.

hadi az kaldı bizim de evde oturacağımız günlere.. artık zor gelmeye başladı.. evde de bissürü işim var orası da ayrı.. daha bebişin çoğu şeyini yıkayıp ütülemedim. yatağını, arabasını almadım .. hastanbe valizini hazırlamadım.. hala oturuyorum.. bu haftasonu halledicem inşallah herşeyi 15i gibi sezeryan gözüküyo bana.. ööle olursa analık izninin bi haftasını daha aktarmış olucam sonraya hayırlısıyla.

ayyy her doğum haberinde çook heyecanlanıyorum.. bütün dualarımız seninle tatlım güzel haberlerini bekliyoruz..

günaydınn anneler bugün işyerimizde son günümüz fakat dün akşamdan itibaren kasıklarıma sancı giriyor şimdi sabahta 2 kez belime ağrı girdi haca çok sıcak zor dayanıyorum hayırlısıyla bu günde bitse rahatlıycam:)

günaydın kızlar ayyyy heyecanlanıyorum yaaa doğumlar atıyor sıra bize geliyor doktorum 38. haftada gelir kız bebekler diyor 37 ye girdim 2 Hafta kalmış oluyor o kadar merak ediyorum ki artık....
Hepimizin Allah yardımcısı olsun...

kızlar bişey sorucam bankadan çok yakın arkadaşımın düğünü var akşam bu halde gidicem tabi:)
benim saçımın önleri kısaydı fön makinasıyla şeekil veriyordum önceden ama önleri çok uzadı arkalara yakın oldu sadece kahkül kısmını kestirsem olur mu yaaa

saç kestirmeyin diyorlar ya ondan dolayı....

Öyle bişey yok canım ya,,,ben kestirdim hemde kısacık. Saç kestirmek bebeğin ömrünü kısaltırmış,tövbeee Allah verdiği ömrü anne saç kestirdi diye kısaltır mı?

canı ne güzel kavuşuyorsun yavruna rabbim yardımcın olsun dualarımız seninle

Öyle bişey yok canım ya,,,ben kestirdim hemde kısacık. Saç kestirmek bebeğin ömrünü kısaltırmış,tövbeee Allah verdiği ömrü anne saç kestirdi diye kısaltır mı?

çok haklısın işte karışıyorlar....hemen kestiricem zaten iyice saldım kendimi biraz bakmam lazım:)

canim az kaldi artik yavrunu kucagina almaya:)))) dualarimiz seninle canim

günaydınlar Allah kolay doğum yapma gücü ve kolaylığını versin dularımız seninle.

Nasıl rahat edeceksen öyle yap cnm benimde çok sancı giriyor kasıklarıma yarın kontr.var dr.sorucam

Oh bebişini alacaksın ne güzel kucağına

Canım ben dün kısacık kestirdim...

normal doğum isteyenler yürüyüşü ihmal etmeyin çünkü devamlı oturanlarda rahim perdelenip doğum zorlanıyormuş.

Dualarımız seninle canım, çok kolay bir doğum olur inşallah öncesi ve sonrası çok rahat geçer...Sağlıklı bir şekilde alırsın yavrunu kucağına...

sabahcan rabbim hayırlı doğumlar versin canım. sezeryan olacakmışsın umarım kısa zamanda toparlanır bizede tecrubelerini yazarsın :))) ayyyy bırazdan mıs kokulu yawrunu kucağına alacaksın allahın izniyle.

Dualarımız seninle canım, çok kolay bir doğum olur inşallah öncesi ve sonrası çok rahat geçer...Sağlıklı bir şekilde alırsın yavrunu kucağına...

Allah sağlıkla kucağına nasipetsin sabahcan :)
sıcaktan topikte gerigidip okuyamıyorum :))) özetle takip durumdayım resmen

ceylanbebe canım yaaa hurafe onlar. ben kestırdım bişeyde olmadı allahın ıznıyle. arkadasın dediğide cok doğru. rabbımın verdığı alın yazısını ömrü, bir saç kesmesimi kısaltacak.
allahım sana emanetiz de otur koltuğa, ferahlıyor ınsan.

kızlar ben yatak takımı ile glen cibinliği beğenmedim hiç
tavsiye edebileceğiniz bir site vs var mı ?
cibinliksiz kaldı kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…