• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bende bugün dr.a gittim.çok şükür herşey yolunda.bebeğim popo baş ölçüsü 2,5 cm.kalp atışı 167....bebeğim resmen dans ediyordu.çok tatlıydı..kalp atşında bile bukadr heycanlanmamşıtım.şu oynayan oyuncak bebekler gibi sağa sola kıvırıyordu ve başınıda sağa sola yatırıyordu:nazar:Allah herkese nasip etsin.sağlıklı şekilde kucağımıza alalaım.:nazar:

kalp atşı 160 ın üstü olunca kız diyolar biliyomusun :))))

arkadaşlar bende bugün dr.a gittim.çok şükür herşey yolunda.bebeğim popo baş ölçüsü 2,5 cm.kalp atışı 167....bebeğim resmen dans ediyordu.çok tatlıydı..kalp atşında bile bukadr heycanlanmamşıtım.şu oynayan oyuncak bebekler gibi sağa sola kıvırıyordu ve başınıda sağa sola yatırıyordu:nazar:Allah herkese nasip etsin.sağlıklı şekilde kucağımıza alalaım.:nazar:

:nazar:ayyy canım gözün aydın ne güzel güldencim bişey soracağım sende 2 tane düşük yapmıştın ya nedenleri neydi bu gebeliğinde herhangi bir ilaç iğne vs bişey kullanıyor musun

kızlar ben tlyonl2009 u merak ettim inşallah kötü bişey yoktur haber alan varmı?
dr rapor vermiş evde yatıyormuş canım çok şükür bebekte o da iyilermiş.....
kızlar bende 7+1 im.aranıza yeni katıldımm herksese slmmm:21:
hoşgeldin canım
kızlar ilaç olarak ne kullanıyorsunuz elevit mi folik asit mi
ilk üç ay folik sonrasında elevit kullanacağımmm

bu arada kızlaar göğüslerinizde varmı bi gelişme ??benimkiler balon oldu yaa çok şiştiler bunlar inecekmi ilerleyen aylarda?
:49:
ben bi de emzirmeyi yeni bıraktım düşünün artık:))))

günaydın herkese hayırlı hafta sonları diliyorummmmm

Son düzenleme:
:nazar:ayyy canım gözün aydın ne güzel güldencim bişey soracağım sende 2 tane düşük yapmıştın ya nedenleri neydi bu gebeliğinde herhangi bir ilaç iğne vs bişey kullanıyor musun

canım benim ilki dış gebelikti.bebek tüpe yerleşti..tüpümde bebekte alındı...2.ciside 7 haftalıkken kalbi durdu...sebebi belli değil.ama benim 2 tahminim var. geç döllenme var demişerdi ama bebekte geliim gerliğide olabilir..yada bebek öldüğü hafta ateşli hastalık geçirmiştim ondan olabilir..ben şimdi coraspin..folik asit...ve progestan kullanıyorum...

canım benim ilki dış gebelikti.bebek tüpe yerleşti..tüpümde bebekte alındı...2.ciside 7 haftalıkken kalbi durdu...sebebi belli değil.ama benim 2 tahminim var. geç döllenme var demişerdi ama bebekte geliim gerliğide olabilir..yada bebek öldüğü hafta ateşli hastalık geçirmiştim ondan olabilir..ben şimdi coraspin..folik asit...ve progestan kullanıyorum...

anladım canım ya bende bebe aspirini kullanıyordum perşembe günü diğer doktorum kullanmana gerek yok aspirin tek başına bir yarar sağlamaz dedi bıraktım ne yapacağımı şaşırdım sen coraspirini kaç ay kullanacaksın birde folik asit olarak ne kullanıyorsun günde kaç tane

kızlar slm bende ağustos annesiyim önceden iki çocuk vardı buda üçüncü kazayla yani :17:hamile oldugumu duydugumda şok olmuştum :53:kızlar ben size birşey soracam bebeyim şuan 2buçuk aylık ben geçen gün uzandıgımda bebegin oynadıgını hissetim kızlar sizdede böyle oluyormu yani bebeginin oynadıgını hisseden varmı:49:

slm kızlar maalesef bebeğimi kaybettim 7 haftalıkken kalbi durmuş Rabbim sizin meleklerinizi korusun pazartesi sabahtan gebeliğim sonlandırılacak artık ağlamakta kâr etmiyor 2. bebeğimi kaybettim kimseye yaşatmasın Allahım...

anladım canım ya bende bebe aspirini kullanıyordum perşembe günü diğer doktorum kullanmana gerek yok aspirin tek başına bir yarar sağlamaz dedi bıraktım ne yapacağımı şaşırdım sen coraspirini kaç ay kullanacaksın birde folik asit olarak ne kullanıyorsun günde kaç tane

coraspini duruıma göre 7ay kullanabilirsin dedi doktor.kan pıhtılaşmasın diye...folik asit solgar markasının kullanıyorum.cam şişede.2sinide günde 1 tane kullanıyorum.progestanda günde 3tü 2ye düşürdü...

slm kızlar maalesef bebeğimi kaybettim 7 haftalıkken kalbi durmuş Rabbim sizin meleklerinizi korusun pazartesi sabahtan gebeliğim sonlandırılacak artık ağlamakta kâr etmiyor 2. bebeğimi kaybettim kimseye yaşatmasın Allahım...

üzülme demkle olmuyor canbım ama.Allah sabır versin.en kısa zamanda sağlıklı gebelik yaşarsın inşallah:nazar:

Çok geçmiş olsun..
Allah en yakın zamanda tekrar nasip etsin:25:

derya hakkında hayırlısı olsun Rabbim evinizi sağlıklı bir bebekle şenlendirsin inşallah çok üzüldüm...

çok geçmiş olsun canım.Böyle durumlarda üzülme demek zor ama hayırlısı belki böyledir.Bende daha önce düşük yaptım.Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.Kendini çok üzme lütfen ...Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah...

ALLAH sabır versin canım.en kısa zamanda acını unutturacak saglıklı bi gebelik nasip etsin inşallah:43:

merhaba kızlar.bende dün gördüm bebğimi.kalbi atıyodu :)
doktor sesini dinletti eşim o arada dışardaydı bi girdi içeri trampet gibi ne bu ses ya diye koptu doktor gülmekten :) çok hızlı atıyomus kalbi 175 dedi doktor dkkada... ve tahlil yaptı gyne ferro die bir ilaç verdi kullanan varmı onu :74:

Deryacım üzülme bende haftanın başında yaşadım 6 haftalıktı yani benimkide 3 yıl öncede düşüğüm vardı. Kanamam vardı doktor kese gayet sağlıklı dedi ertesi gün kanama artınca gittimki bebişim yok. Üzülme kendine dikkat et önemli olan bu sen sağlıklı oldukça zaten bebişin olur. Geçmiş olsun tatlım.

geçmiş olsun inşallah Allah sana bu acıyı bir daha göstermesin ve en kısa zamanda sana ve hayata sımsıkı tutunan sağlıklı bir bebiş versin..

arkadaşlar dün dr. bana dar pantalon giyme artık dedi....haberinz olsun..

Back
X