• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım, çokkkkk sevindim. Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip eder inşallah. Şimdi sıra bende akşamı nasıl edecem bilmiyorum..

canım inşallah sende duyarsn ya innılmaz bişey bu ya allahım içimde bir kalp atıyo düşündükçe gözümün önüne geliyo gözlerimden yaşlar akıyo çok tatlıydııı çookk:nazar::nazar::nazar:güzel haberlerini bekliyorum canımmutlka haber ver

günaydın arkadaşlar...günaydın diyorum cünkü bu hamilelik benim gecemle gündüzümü birbirine karıstırdı:)geceleri sabah 4-5 gibi yatıorum o yüzden 12den önce kalkamıorum:)))bu arada yeni gelen anişler gelmiş hoşgelmişler:)))yaw yılbasından beri giremiorum cünkü hiç halim yok bulantı beni maffedio ama yemek yemezsem sorun yok ama acıkıorum hatta dün eşim bana cok güldü gecenin 12:30 da kalktım mercimek corbası yaptım sanki onu yemesem ölecektim galiba aşeriorum:)))):52::52::52:

canım inşallah sende duyarsn ya innılmaz bişey bu ya allahım içimde bir kalp atıyo düşündükçe gözümün önüne geliyo gözlerimden yaşlar akıyo çok tatlıydııı çookk:nazar::nazar::nazar:güzel haberlerini bekliyorum canımmutlka haber ver

Ben keseyi bile gördüğümde çok garip olmuştum, kalp atışlarını duymak eminim tarif edilemez duygular yaşatır. Ben akşam 7 gibi gideceğim doktora, eve geç dönmüş olurum, ama yine de haber veririm.

günaydın arkadaşlar...günaydın diyorum cünkü bu hamilelik benim gecemle gündüzümü birbirine karıstırdı:)geceleri sabah 4-5 gibi yatıorum o yüzden 12den önce kalkamıorum:)))bu arada yeni gelen anişler gelmiş hoşgelmişler:)))yaw yılbasından beri giremiorum cünkü hiç halim yok bulantı beni maffedio ama yemek yemezsem sorun yok ama acıkıorum hatta dün eşim bana cok güldü gecenin 12:30 da kalktım mercimek corbası yaptım sanki onu yemesem ölecektim galiba aşeriorum:)))):52::52::52:

Merhaba femadas... ohhhh yat uyu valla ne güzel. Bende sabahları yataktan çıkmak bile istemiyorum. Çok zorlanıyorum, çalışmıyor olsam aynen senin gibi öğlene kadar uyurdum :)))

Merhaba femadas... ohhhh yat uyu valla ne güzel. Bende sabahları yataktan çıkmak bile istemiyorum. Çok zorlanıyorum, çalışmıyor olsam aynen senin gibi öğlene kadar uyurdum :)))

merhaba canım:)))walla bende halimden pek memnun değilim ama sersem gibiyim:)))artı evde canım cokkkk sıkılıyorr otur otur yani kimse kendi halinden memnun değil ayy bide bende acaip sinir var çatlıcam valla :36:

bende 9.haftama girdim sürekli uyuyorum ve sersem gibiyim 2li test için ocak sonunu bekliyorum :) umarım hepimiz sağ salim kucaklarız yavrularımızı :nazar:

merhaba canım:)))walla bende halimden pek memnun değilim ama sersem gibiyim:)))artı evde canım cokkkk sıkılıyorr otur otur yani kimse kendi halinden memnun değil ayy bide bende acaip sinir var çatlıcam valla :36:

Haklısın, bende tembel ve uykucu oldum. Evde hiç bişeye elimi süresim bile gelmiyor.

:69:

canım aynı şeyler benim içinde geçerli biz kızımdada hastanede falan yattığımdan düşük teğlikesiyle çok temkinliyiz 2 arkadaş

ben bir kitap aldim "bebeginizi beklerken sizi neler bekliyor"
orda da okudum,
ilk 3 ay ciftler iliskiye cekinir 2. 3 ay hamilelige alistiklarindan daha rahat olurlar,
son 3 ay yine iliskiden uzaklasirlarmis

ben de ilk 3 ay dolana kadar sanirim boyle temkinli devam ederim
sonrasini da bilmiyorum

kızlaaarr çok mutluyum kalp atışlarını gördük meleğimin kalbi atıyo allahım şükürler olsun rabbim sana şükürler olsun :nazar::nazar::nazar:

gozunaydin.
masallah
darisi basimaa

kizlar bu 2'li test,
3 lu test nedir

ne zaman yapiliyor

2 li test 11-14. hfta
3lü test 16.-20.hafta arası yapılıyor. Bebekte anormal bir durum var mı , down sendromu , vs. gibi onun olma riskini belirliyor . ama belirlerken daha cok annenin yaşı , sigara içme durumu falan onlara bakıolarmış , bebeğin sadce boyunu ve ense kalınlığını hesaba katıyolarmış...

2 li test 11-14. hfta
3lü test 16.-20.hafta arası yapılıyor. Bebekte anormal bir durum var mı , down sendromu , vs. gibi onun olma riskini belirliyor . ama belirlerken daha cok annenin yaşı , sigara içme durumu falan onlara bakıolarmış , bebeğin sadce boyunu ve ense kalınlığını hesaba katıyolarmış...

hmm anladim cok sagol cnm,

daha vaktimiz var o zaman bu testler icin.

bende kalp atışlarını duyanlar için çok sevindim darısı benim ve diğerlerinin başına olsun..

selam hanımlar
mide bulantılarım tam gaz devam ediyo. çok zor günler geçiriyorum yemek yiyemiyorum 15 gündür. peynir, patates,tost başka da bişey yok menüde..
sizler nasılsınız nasıl geçiyo bu günler

kızlaaarr çok mutluyum kalp atışlarını gördük meleğimin kalbi atıyo allahım şükürler olsun rabbim sana şükürler olsun :nazar::nazar::nazar:
Allah bağışlasın inşallah...çok güzel bir duygu gerçekten pıtır pıtır minicik şeyin kalbi Allah ın lütfu:nazar:
Ben keseyi bile gördüğümde çok garip olmuştum, kalp atışlarını duymak eminim tarif edilemez duygular yaşatır. Ben akşam 7 gibi gideceğim doktora, eve geç dönmüş olurum, ama yine de haber veririm.
aynen keseyi görünce gözlerim doldu kalbini izlerken de heyecandan bayılacaktım :emir_bebek: haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla
selam hanımlar
mide bulantılarım tam gaz devam ediyo. çok zor günler geçiriyorum yemek yiyemiyorum 15 gündür. peynir, patates,tost başka da bişey yok menüde..
sizler nasılsınız nasıl geçiyo bu günler
selam arkadaşım,
ben yemek pişiremiyorum herşey kokuyor
kesinlikle sağlıklı beslendiğimi düşünmüyorum
sebze yiyemiyorum ıvır zıvırla karın doyuruyorum ve bu duruma çok üzülüyorum.
peynir ekmek hayat kurtarıyor gerçekten..doktor bana patates, muz ve havucu yasakladı
kiloluyum da :54:

kızlar ben de 23 ağustosta kısmetse bebeğimi kucağıma alacağım.:1: ama mide bulantılarım çok kötü.. yediklerim içerde kalmıyo:(((

slm güzel anneler nasılsınız...
bu arada kızlar alttan muayeneyi konuşmuşsunuz sakın derim baktırmayın dr unuz önerse bile zararlı die düşünüyorum..
hamilelikte ilişki konuşulmuş inanın biz eşimle hemen hemen 3aydır birlikte olamıyoruz bizim tüp bebek olduğu için süre daha uzun.dr lar bişi olmaz diyo ama insan korkuyo yinede zarar gelicek diye bide ben geçenlerde kanama geçirmiştim o yüzden dahada korkuyoruz...
ben kanama geçirdiğimden birgün sonra kalp atışlarını duydum bebişimin aceleci davranmayın kızlar elbet gösterir bebişiniz size kendini :1:
dün akşam muayenedeydim ben kan sonuçlarımızı gösterdik dr a sorun çıkmadı ve benim minnoş fasulye tanesi kadar olmuş :62: yer onu annesiii
:nazar::49:

Back
X