• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy negüzel bi duygudur kimbilir

benimki alttan muayne etmiyo.ilk gittiğimde 4+3 dü bol su içirdi öyle baktı ultrasonda ozaman mercimekti,geçen hafta fasulye gibiydi bakalım yarın nasıl inşallah duyarım bende

üstten bakılcağı için duymasanda korkma...gerçi zayıfsan duyulabilirde.artık barbunya yada badem olmuştur belkide...:9:

slm kızlar bısey sorcam progestan gunde kac kez alınıyo dr 3 dedı ama ben 2 ıcıyorumj faydası olurmu zaten kanamamda yok cok az lekem oldu duye verdı dr lutfen cvp

Kızlar hamileyken saç boyatmak ve araba kullanmak ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Doktorlarınıza sordunuz mu hiç?

Kızlar hamileyken saç boyatmak ve araba kullanmak ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Doktorlarınıza sordunuz mu hiç?

canım sac boyatmak zararlı ama bıtkısel olursa bı zararı yokmus bence sen genede boyatma arabayla ılgılı bı fıkrım yok ama bence zararı yotur

ben kozmetik, parfum vs kullanimini da sordum doktora;
o kadarini havadan bile aliyoruz, onlardan bisey olmaz dedi.

benim de aklima takilan, isyerinde hergun guvenlik kapisindan gecmek zorundayim; hamileler gecmeyebiliyor ama ben henuz isyerine aciklamadigim icin hamileligimi bunu talep edemedim.

doktora sordum, ordaki manyetik alan cok kucuk bisey olmaz, ama gecmeme imkanin varsa da gecme dedi.

sirkettekilere acikladiktan sonra artik gecmem, simdilik geciyorum ama :-((

Kızlar teşekkürler... 3 ay dolana kadar bekliycez artık...:71:

he hee,
ben hamilelik planlarken boyatmistim sacimi Allahtan, hamile kalirsam boyatamam diye.
cok da acik renk olmadigi icin 3 ay idare eder beni; sonra da boyarsam bitkisel boya ile boyamayi dusunuyorum

cevremdeki cogu arkadasim akrabam 9 ay hic boyamadilar gerci ????

selam hanımlar:))
benimde kanamam olmuştu yazmıştım. ilaçla kanamayı durdukduk ama sonra yine kanama başlayınca iğne oldum 5 gün şimdi yine durdu kanamam. bugün kalp atışlarını duyduk :nazar:
sağlıklı bir bebek düşücek bebeğe benzemiyo ama yinede 1 ay düşük ilacına devam edicez. nede olsa bir risk var dedi doktor. inşallah karşılaşmayız bir sorunla

selam hanımlar:))
benimde kanamam olmuştu yazmıştım. ilaçla kanamayı durdukduk ama sonra yine kanama başlayınca iğne oldum 5 gün şimdi yine durdu kanamam. bugün kalp atışlarını duyduk :nazar:
sağlıklı bir bebek düşücek bebeğe benzemiyo ama yinede 1 ay düşük ilacına devam edicez. nede olsa bir risk var dedi doktor. inşallah karşılaşmayız bir sorunla

Geçmiş olsun Allah bır daha yasatmasın ınsaallah....

Back
X