Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben ağustos annesi olamıycam, bebeğim düşmüş. Bir gün önce gördüğümüz kesesi bile yoktu.
slm bende ilk bebeğimi 6+1 kan pıhtılaşmasından dolayı düşürdüm şimdi clexane 0,4 iğne, coraspirin ve folbiol kullanıyorum hergün sen hangi iğneyi kulllanıyorsun 6 haftalıkken benim bebeğin boyu yarım santimden biraz büyüktü oda norma ebatlarıymış zaten 8 cm olan kese olabilir canım
Kızlar ben ağustos annesi olamıycam, bebeğim düşmüş. Bir gün önce gördüğümüz kesesi bile yoktu.
evet cnm kasma kendini zaten dr gelişiminde birşey olursa
dikkat et elevite dr mu başlattı bana daha vermedi vitamin
bende 17 ocak gibi gitcem 2 li teste hayırlısıyla
günaydın cnm ben fraxparine 0,3 günde iki kez.. corasprin ve folbiol kullanıyorum.. daha önce hiç kalp atımı alınamamıştı o yüzden kürtaj olmuştum. bu sefer şükür kalp atımı görüldü. ben boyunu falan sormamışım heyecandan usgde size 1mm yazınca şüphelendim ama belki de o boyla ilgili değildir. doktor bi sorun yok dedi. ama pıhtılaşma ve kayıplardan dolayı sabıkalım ya 17 ocakta kontrole çağırdı. senin kontrolun ne zaman?
ayy canım geçmiş olsun Rabbim gelicek olan meleğine uzun ömürler versin![]()
Sağol tatlım. Sende bebişine sağlıkla kucağına al inşallah.
dün kayınvalidemle görüştüm..annene söyle hazırlıklara başlasın torun için dedi bide kahkahayı bastırdı..bende dedmki anne sende başlasan iyi olur dedim..bakarız dedi..benim bu dönemde çok fazla görüşmemem lazım sinirlerimi oynatıyo..sanki adece benim annemn torunu geliyor,küçük tevfik demeyi biliyo ama :84:
Canım belki şaka niyetine söylemiştir. Bizim alıngan dönemlerimiz bu aralar![]()
kontrolüm cuma günü bi öncekindede duymuştum kalp atımını ben 6 ile 8 haftalarda kaybediyorum bebeklerimi en son 7 haftalıkken gördüm bebişimi boyutu tam haftasında kalbi hızlanmıştı doktor çok ii dedi ama şu cumayı bi atlatsam görsem bi atan pıt pıt larını kocaman bi ohh çekicem![]()
slm arkadaşlarr..benimde geçen hafta kanamam olmuştu..benim tüp bebekle bebişim tutunduğu için ilk günden bu yana hep progesteron kullandım ve ilk zamanlar iğne iken jele geçtim 15 gündür..kanaması olan arkadaşlar sizlere doktorunuz verdimi progesteron desteği ne kullanıyorsunuz...
kız gene iyi torundan bahsediyor benim kayınvalidem bana hayırlı olsun bile demedi..bebeği ağzına almıyor 2 kez konuştuk hamile kaldıktan sonra düşün..görümcemle de 2 kez konuştuk ilkinde dikkat et ben de 2 düşük yaptım dedidün kayınvalidemle görüştüm..annene söyle hazırlıklara başlasın torun için dedi bide kahkahayı bastırdı..bende dedmki anne sende başlasan iyi olur dedim..bakarız dedi..benim bu dönemde çok fazla görüşmemem lazım sinirlerimi oynatıyo..sanki adece benim annemn torunu geliyor,küçük tevfik demeyi biliyo ama :84:
alıngan dönemimiz evet daha dikkatlı konuşması lazım. hem şu ana kadar benim için hiçbirşey yapmadıki. en ufak hediye bile almadı, benim annem buraya geldiğinde yada kargoyla sürekli birşeyler yolluyor.ama o bizden istiyo yok onu gönderin yok bunu gönderin..unutuncada her gün hatırlatıyor.hala gelmedi benim kestanem oyum buyum diye.belki sıkışığız paramız yok hiç düşünmüyor bunları. yanına gidincede eve eksik görün diyor.mutfak erzağını aldırıyor.yani biz zaten bunları yaparız onun demesi beni deli ediyor. benim ailemse hiçbirşey aldırmıyor.hala bize birşeyler alıyorlar.annem eşime kaç kere hediyeler aldı o hiçbirşey.ya benim ihtiyacm yok hiçbirşeye ama zoruma gidiyor yinede