• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

NazlıCım çok üzüldüm ama sağlıksız bir hamilelikmiş
inş.bundan sonraki çook sağlıklı bir bebiş olur da
yüzünü güldürür üzmemeye çalış kendini cnm

slm bende ilk bebeğimi 6+1 kan pıhtılaşmasından dolayı düşürdüm şimdi clexane 0,4 iğne, coraspirin ve folbiol kullanıyorum hergün sen hangi iğneyi kulllanıyorsun 6 haftalıkken benim bebeğin boyu yarım santimden biraz büyüktü oda norma ebatlarıymış zaten 8 cm olan kese olabilir canım

günaydın cnm ben fraxparine 0,3 günde iki kez.. corasprin ve folbiol kullanıyorum.. daha önce hiç kalp atımı alınamamıştı o yüzden kürtaj olmuştum. bu sefer şükür kalp atımı görüldü. ben boyunu falan sormamışım heyecandan usgde size 1mm yazınca şüphelendim ama belki de o boyla ilgili değildir. doktor bi sorun yok dedi. ama pıhtılaşma ve kayıplardan dolayı sabıkalım ya 17 ocakta kontrole çağırdı. senin kontrolun ne zaman?

evet cnm kasma kendini zaten dr gelişiminde birşey olursa
dikkat et elevite dr mu başlattı bana daha vermedi vitamin
bende 17 ocak gibi gitcem 2 li teste hayırlısıyla

Canım elevit multivitamin, doktor verdi. Hamilelik ve lohusalık boyunca içmelisin dedi. Aslında hemen hemen her doktor veriyor...

:6:
günaydın cnm ben fraxparine 0,3 günde iki kez.. corasprin ve folbiol kullanıyorum.. daha önce hiç kalp atımı alınamamıştı o yüzden kürtaj olmuştum. bu sefer şükür kalp atımı görüldü. ben boyunu falan sormamışım heyecandan usgde size 1mm yazınca şüphelendim ama belki de o boyla ilgili değildir. doktor bi sorun yok dedi. ama pıhtılaşma ve kayıplardan dolayı sabıkalım ya 17 ocakta kontrole çağırdı. senin kontrolun ne zaman?

kontrolüm cuma günü bi öncekindede duymuştum kalp atımını ben 6 ile 8 haftalarda kaybediyorum bebeklerimi en son 7 haftalıkken gördüm bebişimi boyutu tam haftasında kalbi hızlanmıştı doktor çok ii dedi ama şu cumayı bi atlatsam görsem bi atan pıt pıt larını kocaman bi ohh çekicem:61:

ilk 3 ayda kanamanız olursa ne olur dikkat edin kızlar. Dünki doktor ben çok üzülünce odasında çok konuştu benimle söylediği şey 8-10 haftaya kadar kromozonlar uyum sağlamazsa düşük olurmuş bunun ağır kaldırmakla iş yapmakla alakası yokmuş, eğer zaten o bebek düşmeyip yaşarsa doğuştan hasta hatta bebek bile denilemiycez yaratık gibi bişey olurmuş.Sağlıklı bebişler kolay kolay düşmezmiş. Dikkat edin yinede kendinize ben bir gün önce gittiğimde bebişin kesesi çok sağlıklı sorun yok demişlerdi.Bir gün sonra bebiş yok dediler.Akşam kan tahlili yaptırıp öyle çıktık hastaneden 502ye düşmüş hcg artık yapabileceğim bişey yok. Zaten korkularımı 3 senede anca yenmiştim.Bu kadar sorunlu bir evlilikte herşey düzelmişken bebişimizde geliyo derken yeniden yarı yolda kaldık.Allahım sizin bebişlerinizi korusun.:43:

dün kayınvalidemle görüştüm..annene söyle hazırlıklara başlasın torun için dedi bide kahkahayı bastırdı..bende dedmki anne sende başlasan iyi olur dedim..bakarız dedi..benim bu dönemde çok fazla görüşmemem lazım sinirlerimi oynatıyo..sanki adece benim annemn torunu geliyor,küçük tevfik demeyi biliyo ama :84:

dün kayınvalidemle görüştüm..annene söyle hazırlıklara başlasın torun için dedi bide kahkahayı bastırdı..bende dedmki anne sende başlasan iyi olur dedim..bakarız dedi..benim bu dönemde çok fazla görüşmemem lazım sinirlerimi oynatıyo..sanki adece benim annemn torunu geliyor,küçük tevfik demeyi biliyo ama :84:

Canım belki şaka niyetine söylemiştir. Bizim alıngan dönemlerimiz bu aralar:30:

Canım belki şaka niyetine söylemiştir. Bizim alıngan dönemlerimiz bu aralar:30:

alıngan dönemimiz evet daha dikkatlı konuşması lazım. hem şu ana kadar benim için hiçbirşey yapmadıki. en ufak hediye bile almadı, benim annem buraya geldiğinde yada kargoyla sürekli birşeyler yolluyor.ama o bizden istiyo yok onu gönderin yok bunu gönderin..unutuncada her gün hatırlatıyor.hala gelmedi benim kestanem oyum buyum diye.belki sıkışığız paramız yok hiç düşünmüyor bunları. yanına gidincede eve eksik görün diyor.mutfak erzağını aldırıyor.yani biz zaten bunları yaparız onun demesi beni deli ediyor. benim ailemse hiçbirşey aldırmıyor.hala bize birşeyler alıyorlar.annem eşime kaç kere hediyeler aldı o hiçbirşey.ya benim ihtiyacm yok hiçbirşeye ama zoruma gidiyor yinede

Son düzenleme:
:6:

kontrolüm cuma günü bi öncekindede duymuştum kalp atımını ben 6 ile 8 haftalarda kaybediyorum bebeklerimi en son 7 haftalıkken gördüm bebişimi boyutu tam haftasında kalbi hızlanmıştı doktor çok ii dedi ama şu cumayı bi atlatsam görsem bi atan pıt pıt larını kocaman bi ohh çekicem:61:

canım hayırlısıyla herşey yolunda gider inşallah. güzel haberlerini bekliyorum..

slm arkadaşlarr..benimde geçen hafta kanamam olmuştu..benim tüp bebekle bebişim tutunduğu için ilk günden bu yana hep progesteron kullandım ve ilk zamanlar iğne iken jele geçtim 15 gündür..kanaması olan arkadaşlar sizlere doktorunuz verdimi progesteron desteği ne kullanıyorsunuz...

canım dr. bana progestan verdi.günde 3 kez kullanıyorum..

kız gene iyi torundan bahsediyor benim kayınvalidem bana hayırlı olsun bile demedi..bebeği ağzına almıyor 2 kez konuştuk hamile kaldıktan sonra düşün..görümcemle de 2 kez konuştuk ilkinde dikkat et ben de 2 düşük yaptım dedi:37: ikincisinde duruyormu diye konuşmaya başladı:84:
alıngan dönemimiz evet daha dikkatlı konuşması lazım. hem şu ana kadar benim için hiçbirşey yapmadıki. en ufak hediye bile almadı, benim annem buraya geldiğinde yada kargoyla sürekli birşeyler yolluyor.ama o bizden istiyo yok onu gönderin yok bunu gönderin..unutuncada her gün hatırlatıyor.hala gelmedi benim kestanem oyum buyum diye.belki sıkışığız paramız yok hiç düşünmüyor bunları. yanına gidincede eve eksik görün diyor.mutfak erzağını aldırıyor.yani biz zaten bunları yaparız onun demesi beni deli ediyor. benim ailemse hiçbirşey aldırmıyor.hala bize birşeyler alıyorlar.annem eşime kaç kere hediyeler aldı o hiçbirşey.ya benim ihtiyacm yok hiçbirşeye ama zoruma gidiyor yinede

aynıyız ya eşiin ailesi sürekli bizden para ister..bi ara her ay istiyorlardı eşimde gönderiyordu kavga ettik hep bi kere boşanacam senden dedim de öyle vazgeçti..benim eşim kredi kartından nakit çekip ailesine göndermiş adam düşünün.paramız yoktu ek hesaptaydık üstüne o da böyle bi çözüm bulmuş kredi kartından nakit çekip göndermiş:41:boşanıyoruz dedim öyle başladı..şimdi kayınpeder istemiyor geçen halasına aratıp istetti..sonra hamile olduğumuz zamanda kaynanama istetti..eşim yok diyor kadın anlamıyor yarın maaş çekeceksiniz diyor..adam 1 lira bile yok anne diyor maaş nolcak diyor kadın..onun yeri var dedi..bi kaçgün sonra duydum telefonda anlatıyordu paranın nereye gittiğini..şunun bunun ödemesi vardı diye anlatıyordu anasına:41:ondan heralde bunlara dert oldu bebek şimdi hiç gönderemez diyorlardır heralde yoksa insan oğlunun çocuğuna hayırlı olsun demez mi

Back
X