• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar ben bir yerde okumuştum gebelikte taharet yapılırken ılık su kullanılmazsa yanma kaşıntı ve iltihablanma oluşurmuş dikkat etmekte yarar var..

canım sağol evde neysede işyerinde sıcak su nerden bulcaz ben bide bol su içiyorum 15 - 20 dakkada wc deyimmm

ethica neredeki :53: cidden yaşam hastanesi öyle ama evime çok yakın şimdi internetten bakıcam yerine hastanenin 3 boyutlu ultrason kullanan bir yer istiyorum tabiki sigortamada uyan :34:

canım ethica incrli hastanesi..ömür plazanın karşısında..

bende canım ya,günde 3-4 ltre su içiyorum.ve sürekli wcdeym.iş yerinde hiç girmek istemiyorum ama yapacak birşey yok
:50:

işyerinde benden çok giden yok wc ye,sabah gelince domestos fısfıs var ondan sıkıyorum,benden başka biri girersede fısfıslıyorum iyice her tarafını silip öyel yapıyorum

aa çizelgede benim bebeğin şekli değişmiş..artık kocaman oldu...

evet canım 15 gün önce bugün ilk kez gittim ozaman küçüktü mercimak kadarr geçen çarşamba idrar yollarım dolayısıyla gittim baktım büyümüştü kese haftaya duyucaz dedi

şuan dediğin gibi 6+4 se kalp atışı duyulur.benim 6 haftalıkken duyuldu.alttan muayene etti.

şuan dediğin gibi 6+4 se kalp atışı duyulur.benim 6 haftalıkken duyuldu.alttan muayene etti.

ayy negüzel bi duygudur kimbilir

benimki alttan muayne etmiyo.ilk gittiğimde 4+3 dü bol su içirdi öyle baktı ultrasonda ozaman mercimekti,geçen hafta fasulye gibiydi bakalım yarın nasıl inşallah duyarım bende

kızlar siz haftada bir mi gidiyorsunz.en son 27 aralıkta gittim.bana 12 ocağa gün verdi.yani 16 gün sonraya..banada idrara sıkışta gel dedi.alttan bakmıyor.inşallahta bakmaz:18:

ben 4+3 ten beri her hafta gidiyorum ama bende kan pıhtılaşması var hergğn kan sulandırıcı iğne yapıorum kendime bebği kontrol amaçlı çağırıyor beni

selamlar tünaydınlarrrr
dün hafif lekelenmem olmuştu ablam iğne verdi bugün yaptırdım inşallah artmaz yoksa rapor almam gerekece

kızlar merhaba herkes iyidir inşallah ben aynı kötü hiçbirşey yemedim daha kızım hasta evde okula gitmedi ateşli ne yiyor ne içiyor aç bil aç oturuyoz

merhaba hanımlar nasılsınız,umarım bebişlerinizle birlikte iyisinizdir,

bendede idrara çıkarken yanma var hala:(( doktorumu aradım sabah bi ilaç vermişti ağrı olunca iç diye bu idrar yollarıyla ilgili onu kullan dedi onu içtim biraz ii geldi.

yarın bebeğimi görücem inşallah kalp atışını duyucam umarım çok iyidir yavrum heyecandan içim içime sığmıyo ama aklımada kötü düşünceler gelmiyo değil:(

dün bende bişi yiyemedim,yemekden yemek kokularından tiksiniyorum.akşam eve zor attım kendimi bulantı,baş ağrısı hemen yattım.bugünde bulanıyoda düne göre iyiyim ama hala tiksinmeler devam

arkadaşlar ben bir yerde okumuştum gebelikte taharet yapılırken ılık su kullanılmazsa yanma kaşıntı ve iltihablanma oluşurmuş dikkat etmekte yarar var..

internette baktim da simdi, 2,3. ayda olurmus boyle mantar enfeksiyonu, vayinanin ph dengesi bozuldugu icin oluyormus gebelikte
krem ve ftille tedavisi varmis.

cmr sorarim artik doktora..

Back
X