• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benimkiler geceleri sen uyursun biz bakarız diyolar
kayınvalidem ve kayınpederim
ama ben istemiyorum
bi de sürekli aynı lar
biraz büyüsün biz götürür bakarız
espirimi yapıyolar anlamadım henüz
iki üç defa söledim öle bişi olmayacağnı
ama sonra yine aynı konu
ben mi abartıyorum kızlar yaaa
ayıp mi ediyorum böle düşünmekle

canım benim küçüksün heralde sen yeme bunları bu cinsler doğumdan sonra görünmez adam oluyolar..:64:boşversen hiç duyma cevap verme.olurmu hiç bebenin 24 saat senle olması lazım...:29:

Kızlar merhaba,
1 saat sonra doktor randevum var. Kalp atışlarını duymaya gidicez. İnş duyarız, bir sorun yoktur. Bugün 6+5 haftalık oldu, sizce duyarmıyım ? :49:

canım benim küçüksün heralde sen yeme bunları bu cinsler doğumdan sonra görünmez adam oluyolar..:64:boşversen hiç duyma cevap verme.olurmu hiç bebenin 24 saat senle olması lazım...:29:

yok be canım
27 yaşındayım
küçük değilim yani
ama çalışan bir bayanım
kanımca ondan öle diyolar

teşekkürler kızlar
benim ilki tüp bebekti 4.denemede oldu bunu da çok istiyorduk doğal yollardan olsun diye Rabbim dualarımızı kabul etti...
annelik tatlı olmaz mı yaaa süper bişe Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh

maaşallah canım benim de tüp bebek sizde sorun neydi rabbim ne büyük bak nasip ediyor çok şükür.

müthiş bi duygu içinde bebeğine ait hareketleri görmek hele o hareketleri hissetmek kimbilir ne güzeldir hepimiz hayırlısıyla hissederiz pıt pıtlarını inşallah az kaldı
seninki kaç haftalık?

evet canım çok güzel bir his bebeğimizi orda sağ salim görmek.. biz bugün 6 haftalık olduk ama doktor ultrasonda 6+4 dedi sanırım ultrasnda bi kaç günlük fark olağanmış

teşekkürler kızlar
benim ilki tüp bebekti 4.denemede oldu bunu da çok istiyorduk doğal yollardan olsun diye Rabbim dualarımızı kabul etti...
annelik tatlı olmaz mı yaaa süper bişe Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh

esen cim nasıl sevinmdimm biliyorsun.mayıs annelerinde kardeşiliğimiz iyice pekişti şimdi burdan devam edicez.canım sağ slaim alırız inşallah bebişelrimizi hayırlısı inşallah hakkımızda..

esen cim nasıl sevinmdimm biliyorsun.mayıs annelerinde kardeşiliğimiz iyice pekişti şimdi burdan devam edicez.canım sağ slaim alırız inşallah bebişelrimizi hayırlısı inşallah hakkımızda..
canım benim inşallah sağ salim sağlıklı ayakta bir hamilelik geçirip sağlıklada alırız kucağımıza biliyorsun Ahsenin hamileliği çok zor geçmişti

canım benim inşallah sağ salim sağlıklı ayakta bir hamilelik geçirip sağlıklada alırız kucağımıza biliyorsun ahsenin hamileliği çok zor geçmişti

ay canım bilmemmi inşallah bu çok rahat geçer anlamassın bile hamile olduğunu.

evet canım çok güzel bir his bebeğimizi orda sağ salim görmek.. biz bugün 6 haftalık olduk ama doktor ultrasonda 6+4 dedi sanırım ultrasnda bi kaç günlük fark olağanmış

bebişin gününü son adet tarihimi doğru gösteriyor yoksa ultrasonmu? mesela benim yumurtlamam 1 hafta geç olmuş normalde sat ım 21 ekim yani ona göre şimdi 12 haftalık falan olması gerekio ama beta hcg de değerler düşük çıktı dr geç yumurtalamışsın dedi şimdi ultrasona göre takip ediyoruz 10+6 günlük oldu minnoşum bugün:97:

bebişin gününü son adet tarihimi doğru gösteriyor yoksa ultrasonmu? mesela benim yumurtlamam 1 hafta geç olmuş normalde sat ım 21 ekim yani ona göre şimdi 12 haftalık falan olması gerekio ama beta hcg de değerler düşük çıktı dr geç yumurtalamışsın dedi şimdi ultrasona göre takip ediyoruz 10+6 günlük oldu minnoşum bugün:97:
bu gun olayı nezaman kesınlesıyr acaba :44:

Merhaba kızlar,
Ben 10 kasımda regl oldum daha sonra 20 kasımda minikten bir akıntı gibi kanamam olmuştu 15-20 gün önce adetim geçmeden test yapmıştım ve çift çizgiydi kan tahlilinde 15,05 çıkmıştı cuma günü tahlili yeniledik 1222 çıktı. Bugün hafif kahverengi kumlu gibi akıntım var ve belim çok ağrıyo doktorum 5-6 haftalık demişti zaten. Kötü bişey olmamasını diliyorum daha önce düşük yapmıştım çünkü. Bende ağustos annesi olucam allahın izniyle inşallah....

arkadaşlar bu gün olayını daha önce gittiğim doktora sormuştum ben kalp atışları duyulduktan sonra bebeğin ense popo boyuna bakıp ölçtüklerini söylemişti. ultrasonda gördüklerini söylüyorlar sanırım. bana 6+4 dedi bugün 6 haftalık olduk oysaki. 3 hafta sonra kontrolüm var o zaman tam olarak söyler inş. ben yine de sat.a göre hesaplamaya devam ediyorum. önemli olan sağlıklı olması.
doktor bugün bana kalp atışları alındıktan sonra düşük olma ihtimalinin % 1 e falan düştüğünü söyledi. baya içim rahatladı. zaten o kadar evham yapıyorum ki biri böyle güzel birşey söyledi mi dört elle sarılıyorum resmen.

Back
X