sadece bende yokmuş bu durum demekki
zaten normaldede çok sakin bir yapım yoktu
artık iyce sinirli bir hal aldım
en ufak şeylere sinirlenebiliyorum
takmamam gerekn şeyleri kafama takıyorum
şimdiden doğum zamanlarını lağusalık durumlarımı düşünmeye başladım
o zamnalrda etrafım kalabalık olsun istemiyorum
ama ne yazıkki çok kalabalık kanımca
bende tam tersiyim eşim daha bir sevimli görünüyor bana ama allah tamamına erdirirse lohusalıkta çekeceğim kayınvalide görümce ve görümcemin 2 oğlu konusunu çok düşünüyorum ne yalan söyleyeyim
Bende öyleyim(( olmayacak şeylere ağlıyorum , eşim artık dayanamıcak diye korkuyorum :))Bende hamilelikten önce sigara içiodum ama gebelikten sonra tiksinmeye başladım , eşime nihayet bıraktrdım daha 3 gün oldu ama :))) Darısı senin başına artık canım , bir sürü şey dedim bırakmadı ama bebği öptürmem doğunca dedim , faydalı oldu , dene istersen sende :)))
aynen bence çoğumuzun duygularına tercuman olmuşsun...tamam dünyaya bi canlı getirebilmek çok müthiş bişey ama ya götürdükleriben oğlumu büyüttüm ama eski ben haline gelmem 5 yılımı aldı şimdi bu bebeyle bi 5 yıl daha gelde gerilme yani ne vardı erkeklerde doğursa paylaşsak birer birer...bizede bişeyler kalsa
Arkadaşlar , facebook sayfasının adresini bilen gönderebilir mi , ben bulamıyorum , herşeyi yazdım arama paneline ama bulamıyorum .....
hayatım biz şehirdışındayız gelip kalır bunlar zaten böyle birşey bekliyorlar bayılırlar gelsinler kalsınlar lay laylom bebek sevsinler hazır yesinler bir bardak su bile ellerine verilsin annem hizmetçi olsun artık biliyorum ben başıma glecekleri alden birşey gelmiyor çokda tembeller aşırı 2 tabak yemeği yapaıp önümüze koyamazlar kendi evlerinde bakarlar biri yapsada yesekayy kalabalık olunca hiç çekilmez,kimsenin kalbini kırmakta istemezsin.hele annemın gelipte eşimle bu tartışmalarını görmesini istemem.onun yanında zaten tartışmıyoruz iyice içime atarım olan bana olur
hepsi birden niye geliyoki canım ya daha neler.kendi annen gelsin yeterli hiç çekemem
onu desemde kar etmez,içineişlemiş sigara.bide en pahalısını içiyor nasıl kzıdırıyor beni:84: ya bu ara kayınvalidem falan da iyice gözüme batmaya başladı.geçen diyorki babana küçük tevfik(kayınpedermn adı tevfik) geliyor demiş.şimdiden erkek olsun bide babanın adı olsun diye emrivaki yapıyor nasıl çıldırıyorum :84:
ayy kalabalık olunca hiç çekilmez,kimsenin kalbini kırmakta istemezsin.hele annemın gelipte eşimle bu tartışmalarını görmesini istemem.onun yanında zaten tartışmıyoruz iyice içime atarım olan bana olur
hepsi birden niye geliyoki canım ya daha neler.kendi annen gelsin yeterli hiç çekemem
onu desemde kar etmez,içineişlemiş sigara.bide en pahalısını içiyor nasıl kzıdırıyor beni:84: ya bu ara kayınvalidem falan da iyice gözüme batmaya başladı.geçen diyorki babana küçük tevfik(kayınpedermn adı tevfik) geliyor demiş.şimdiden erkek olsun bide babanın adı olsun diye emrivaki yapıyor nasıl çıldırıyorum :84:
Bende kimseyi istemiyorum doğumdan sonra , sadece annem olsn , eşimin tarafı gelirlerse onlara hizmet etmekten telef oluruz, kimse olmasın ......
Bizde kayınvalidemleri aradık haberi vermek için ,daha 5 haftalıktı o zamn ilk soru cinsiyeti belli mi oldu :))) kendisinin 2 çoçuğu var , cahilde değil ama demekki düşüne düşüne böyle oluyo :)))
evet kızlar bulabilen oldumu? bende arıyorum çıkmıyooo
bende tam tersiyim eşim daha bir sevimli görünüyor bana ama allah tamamına erdirirse lohusalıkta çekeceğim kayınvalide görümce ve görümcemin 2 oğlu konusunu çok düşünüyorum ne yalan söyleyeyim
# dtekin
# mavibahar
# sementa1983
# gkose
# gelişimci
# mercimek_annesi
# hippy34
# guz_
# skr1606
Arkedaşlar içinizde face deki gruba üye olan yokmu nasıl eklicez???
ya bu kayınvalideler niye böyle ben bir anlam veremiyorum hep erkek annesi olan arkadaşlarıma soruyorum erkek annesi olmak çok mu farklı birşey acaba
bizimkilerde doğur doğur derler gıyabında çok severler lazım olduklarında ortadan kaybolurlarüstelik benim ailemde yanımda deil yalnız bırakıyorlar ööle bebekle kalıveriyosun hiç arayıp sormuyolar ama bizi çok seviyolar nasılsa ya bi ayar yapsalar bunaltmasalar ama arada sorsalar dimi ama
Valla bende anlamıyorum , bzi iki kızız yorum yapamıyrum ama tek emin olduğum bişi var , gerekirse papaz olurum , annemi onlara hizmet ettirmem , gelip görüp gitsinler .....Kaç haftadır mutfağa giremiyorum , bulaşık dahi yıkayamıyorum , annem çok uzakta , kayınvalidem hiç oralı bile değil , doğuma kadr 1 defa gelecekmiş öyle diyo yani sevinsen mi üsülsm mi :))))
ya bu kayınvalideler niye böyle ben bir anlam veremiyorum hep erkek annesi olan arkadaşlarıma soruyorum erkek annesi olmak çok mu farklı birşey acaba
yok canım kız erkek farketmez içlerindeki insanlıkla alakalı benim oğlum var bişey değişmiyo onlara bişey olmuyoki erkek olunca içlerinde sevgi olan insanlar torun kızda olsa erkekte olsa insanlar ve gösteriyolar.:82:
hayatım üstteki msjımı oku bak benimkiler iyi günde laylaylomda hemen damlarlar ama kötü günde kimse yoktu yanımızda ben hastanede acılar içinde kıvranırken onlar düğüne gitti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?