Geçmiş olsun canım düzelir merak etme.. Tsh sonucun çıkar bügün yarın başlarsın ilaç içmeye, hiçbirşey olmaz bebişe korkma..
sen hangi tarfta oturuyorsun canımben tam yayla camisinin oradayım ve yasam hastanesinde erkan beye gidiyorum
selam kızlar bende geldim en son adetim 23 kasımdı işte bu da ağustos 29 una falan denk geliyor.neler yaşıyorsunuz merak edıyorum benım hiç mide bulantım yok ultrasona da giremedim daha.hastanede olamdığı için inş haftaya merkeze gidecez o zaman göreceğim bebebğimi çok merak edıyorum.
kurtcuklarımızı döktük geldik:)sakin sakin döktüm kurtlarımı:)
ya kızlar benim akıntım var azda olsa var neden acaba bişey yok dimii
herkese sağlıklı,huzurlu,mutlu ve bebişli yıllar:)
inş. bu yıl bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alıp,gelecek yıl bebişlerimizle yeni yıla gireriz.
benim ilk hamileliğim ve cok heyecanlıyım.her gün,her saat minişimle konusuyorum,yemek yapıorum,müzik dinliorum.daha onu hissedemesemde içimde varlığını bilmek yetio.
benmde cok bulantılarım vardı ama bu hafta daha iyiyim şükür.ama şu koku alma olayım cok kötü durumda.buzdolabi,bulaşık mak.,çamaşır yumuşatıcısı kokularına tahammülüm hiç yok.aranızda bu durumda olan var mı? ve bu ne zman gecer acaba? burnumun direkleri yanıo gibi hissediorum cok kötü
bende de cok akıntı oluo.sarı renkli akıntı ama dr um kokulu olmadığı sürece bişi olmaz dedi.akıntılar gelirmiş 4. aydan sonra gecermiş.doğru mu bilmiorum ???
kızlar ben fena sivilcelendim..böyle kocaman kocaman sivilcelerim var(
sırtımda falan da var..
ergenliğimde bu kadar çıkmamıştı..
aslında yağlı da yemiyorum yiyemiyorum..
günaydın kızlarrrrrrrr
ay valla bende montla oturuyorum. bir yandan terliyorum
bir yandan donuyorum tir tir titriyorum
hasta mı olucam ne yaa
bi yandan da mide bulantısı zor geldim işe
oh şükür cnm düşer daha da inş.en azından 2 değer normalmiş
kızlaaarr selam ben yeni gördüm burayı
ya bişey sorucam ben 8 haftalıkken en son kontrole gitmiştim kalp atılarını gördük ama dinlemedik dr o sonra dedi. ama bu haftada dinleyenler varmış ben neden duyamadım
bu arada sanırım burdaki en büyük bebiş benimki
merhaba arkadaşlar nasılsınız hepinizin yeni yılı kutlu olsun
bendede idrar yolları iltihapı çıktı,ilaç kullanıyorum.İdrar kültürü istedi doktor şükür ondada bişi çıkmadı.
çarşamba kontrole gidicem kalp atışlarını duyucam inşallah
yalnız çok üşüyorum ve bugün sabahtan beri midem bulanıyo
kızlarrrrr t3 t4 normalmiş eşim aradı şimdi tsh da 4.9 a düşmüş hala yüksek ama 2 günde baya düşmüş çoooooooooooooookkkkk şükürrrrrrrrrrrr
canım bol su iç ve kızılcık pekmezi veya reçeli hatta kendisi olsa suyu çok iyi geliyor idrar iltihabına. sen bol sıvı tüket canım önemli çünkü hemen geçer o zaman
ben 7 haftada dinledim , dinleyemeyen arkadaşların girdiği ultrason cihazının o özelliği olmuo genelde , seninki gibi diyene denk gemedim ama bi bildiği vardır heralde
saol cnm ama özel hasteneye gidiyorum bebişin boyunu ağırlığını haftasını falan hep söyledi ama bilmiorum inş. senin dediğin gibidir. 11. haftadan sonra duyucaz dedi bana üzüldüm şimdi bak acaba bi sorun vardıda söylemedimi bu dr bana
merhaba hanımlar, nasılsınız;?
biz bugün doktora gittik bebişimizin kalp atışlarını gördük. ama heyecandan doktora duyabilir miyiz diye sormayı unuttum :))
bir sürü test yaptı doktor çok şükür hepsi de iyi çıktı. 3 hafta sonra kontrole gideceğiz bakalım, keyfimiz yerine geldi çok şükür..
umarım herkes iyidir bebişler de tabi...
merhaba hanımlar, nasılsınız;?
biz bugün doktora gittik bebişimizin kalp atışlarını gördük. ama heyecandan doktora duyabilir miyiz diye sormayı unuttum :))
bir sürü test yaptı doktor çok şükür hepsi de iyi çıktı. 3 hafta sonra kontrole gideceğiz bakalım, keyfimiz yerine geldi çok şükür..
umarım herkes iyidir bebişler de tabi...
selam arkadaşlar bende ağustos annesi olacam bugün 7+4 üz hala hiçbir doktora gitmedim doktor arıyorum ist. Haznedar da. meltem hastanesindeki nuray günay dan bilgisi olan varmı bir iki kişi söyledi bilgi verirseniz sevinirim yada tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı teşekkürler.
slm diloy, bende haznedara yakin oturuyorum ve su anda yasam hastanesine gidiyorum erkan bey var ama hastaneden pek memnun değilim eski püskü aletler, 2. ayda sonra medikale gitmeyi düşünüyorum ama iyi bir doktor bulursan bana da söyle olur mu
6 haftadan dahada kücük normalde sanırım, gecen hafta doktorum öle bişiler söylemişti ,
9 ay çokmuş ya ben hamile olmadan önce zaman ansıl geçerdi anlamazdım şimdi geçmek bilmiyor haftalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?