2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım düzelir merak etme.. Tsh sonucun çıkar bügün yarın başlarsın ilaç içmeye, hiçbirşey olmaz bebişe korkma..

sağol canım t3 t4 tsh bugün antti tpo falan bişeyler daha var onlar sonra çıkacakmış hayırlısı olsun inşallah

Merhaba güzel ağustos anneleri ve bebişleri , mutlu yıllar herkese, biz gezmekten topiğe girmeye fırsat bulamadık :)))Bebiş haberlerini yeni alan annelere hayırlı olsun , bebiğini kaybeden arkadaşımıza sabır diliyorum , umarım son kaybediş haberi olur bu topikteki...

Bu facedeki grubu bulamıyorum ,linkide vermişsiniz ama öyle bi sayfa çıkmıyor , birileri yardımcı olabilir mi ???

Canım mide bulantısını hiç yaşamayan arkadaşlar da var , umarım sende hiç yaşamassın , çünkü bazen ızdırap oluyo insana:)))

kurtcuklarımızı döktük geldik:)sakin sakin döktüm kurtlarımı:)
ya kızlar benim akıntım var azda olsa var neden acaba bişey yok dimii

Benimde akıntım var canım 3-4 günde birde çok acık pembe akıntım oluyo ama normal, tabi dr. una da sor için rahatlasın ....

Koku konusunda sana katılıyorum , bulaşıkları yerleştiremiyorum , buzdolabnın kapağını açamıyorum :)))1 - 1.5 ay daha sabredeceğiz inşallah geçecek .....

kızlar ben fena sivilcelendim..böyle kocaman kocaman sivilcelerim var (
sırtımda falan da var..
ergenliğimde bu kadar çıkmamıştı..
aslında yağlı da yemiyorum yiyemiyorum..

Hamilelikteki belirtilerden biri de , ergenlik dönemine dönüş yaşanabiliyormuş , 20 haftalık gebe arkadaşım var , hala devam ediyomuş onunki ama ara ara oluyomuş ....
günaydın kızlarrrrrrrr

ay valla bende montla oturuyorum. bir yandan terliyorum
bir yandan donuyorum tir tir titriyorum
hasta mı olucam ne yaa
bi yandan da mide bulantısı zor geldim işe

Bende bugün cok fenayım , kalorifere el değmiyo ama ben 3 kat kıyafetle oturuyorum :)))

kızlaaarr selam ben yeni gördüm burayı
ya bişey sorucam ben 8 haftalıkken en son kontrole gitmiştim kalp atılarını gördük ama dinlemedik dr o sonra dedi. ama bu haftada dinleyenler varmış ben neden duyamadım
bu arada sanırım burdaki en büyük bebiş benimki

kızlarrrrr t3 t4 normalmiş eşim aradı şimdi tsh da 4.9 a düşmüş hala yüksek ama 2 günde baya düşmüş çoooooooooooooookkkkk şükürrrrrrrrrrrr

merhaba arkadaşlar nasılsınız hepinizin yeni yılı kutlu olsun

bendede idrar yolları iltihapı çıktı,ilaç kullanıyorum.İdrar kültürü istedi doktor şükür ondada bişi çıkmadı.
çarşamba kontrole gidicem kalp atışlarını duyucam inşallah

yalnız çok üşüyorum ve bugün sabahtan beri midem bulanıyo

ben 7 haftada dinledim , dinleyemeyen arkadaşların girdiği ultrason cihazının o özelliği olmuo genelde , seninki gibi diyene denk gemedim ama bi bildiği vardır heralde

canım bol su iç ve kızılcık pekmezi veya reçeli hatta kendisi olsa suyu çok iyi geliyor idrar iltihabına. sen bol sıvı tüket canım önemli çünkü hemen geçer o zaman

canım bol su iç ve kızılcık pekmezi veya reçeli hatta kendisi olsa suyu çok iyi geliyor idrar iltihabına. sen bol sıvı tüket canım önemli çünkü hemen geçer o zaman

sağol canım su içiyorum ama bugün bulantıdan anca gözümü açabaildim( kızılcık pekmezi ilk defa duydum iltihaba iyi geldiğini aktara bakayım alayım akşam :))

ben 7 haftada dinledim , dinleyemeyen arkadaşların girdiği ultrason cihazının o özelliği olmuo genelde , seninki gibi diyene denk gemedim ama bi bildiği vardır heralde

saol cnm ama özel hasteneye gidiyorum bebişin boyunu ağırlığını haftasını falan hep söyledi ama bilmiorum inş. senin dediğin gibidir. 11. haftadan sonra duyucaz dedi bana üzüldüm şimdi bak acaba bi sorun vardıda söylemedimi bu dr bana

merhaba hanımlar, nasılsınız;?
biz bugün doktora gittik bebişimizin kalp atışlarını gördük. ama heyecandan doktora duyabilir miyiz diye sormayı unuttum :))
bir sürü test yaptı doktor çok şükür hepsi de iyi çıktı. 3 hafta sonra kontrole gideceğiz bakalım, keyfimiz yerine geldi çok şükür..
umarım herkes iyidir bebişler de tabi...

merhabalar geçmişi okuyamadım çok kaynatmışsınız
benim mide çok kötü bulantı hazımsızlık bir de taşikardim var beni hep yorgun ve nefes nefese bırakıyor allahımın gücüne gitmesin ama çok zor geçiriyorum günlerimi bir de kahverengilerim çok arttı azalacağına artıyor doktorlarda da bir açıklama yok sağolsunlar

Yok canım , gördüysen ne problemi olucak , her dr. farklı davranıyor , içini rahat tut , problem olsa sölerdi merak etme....

maşallah canım negüzel bende çarşamba duyarım inşallah

herşeyin iyi olmasına çok sevindim ne testi yapıyolar bendende bazı tahliller istedi yaptırdım

müthiş bi duygu içinde bebeğine ait hareketleri görmek hele o hareketleri hissetmek kimbilir ne güzeldir hepimiz hayırlısıyla hissederiz pıt pıtlarını inşallah az kaldı
seninki kaç haftalık?

mehaba cnm
ben hizmet hastanesine meltem hnma gidiorum ve cok da memnunum.çok ilgili ve tatlıdır.
blg olsun
hayırlı olsun bu arada :)

canım gecen benimde yıolum yaşam hastanesine düştü.ufak bir işim vardı.aletleri görmedim ama dr.lar sanki kurtuluş zamanından kalma gibidr.lar iyi yada kötü bilemem tabi.ama içim karardı ayrıca tabi sen daha iyi bilirsin ama medcal parktanda hiç memnun kalmadım..daha çok paraya önem verdiklerini düşündürttüler bana..ben ethica yı öneririrm.sen yine bir araştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…