kızlar bakırköy veya bahçelievler civarı tavsiye edebileceğiniz bi doktor varmı?
selamlar hanımlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim zaten mayıs annesiydim şimdi ikinci meleğimle birlikte ağustos annesi de olucam inşallah
hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallh
merhabalar geçmişi okuyamadım çok kaynatmışsınız
benim mide çok kötü bulantı hazımsızlık bir de taşikardim var beni hep yorgun ve nefes nefese bırakıyor allahımın gücüne gitmesin ama çok zor geçiriyorum günlerimi bir de kahverengilerim çok arttı azalacağına artıyor doktorlarda da bir açıklama yok sağolsunlar
Yok canım , gördüysen ne problemi olucak , her dr. farklı davranıyor , içini rahat tut , problem olsa sölerdi merak etme....
selamlar hanımlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim zaten mayıs annesiydim şimdi ikinci meleğimle birlikte ağustos annesi de olucam inşallah
off mide bulantısı çok kötü oluyo( kahverengi akıntı için arkadaşımın bebeği var onunda 11.haftasında olmuş doktoru normal demiş kahverengi için pembe kırmızı olursa tehlikeliymiş
ama yinede doktordan bilgi almak daha iyi,ama onlarda pek cevap vermemişler ama korkulcak bişi değildir cnm olsa şimdiye kadar derlerdi:) ferah tut içini
sağol canım inşallah öyledir hep aklıma kötü şeyler geliyor moralim bozuk
insan kendi kendini teselli edemiyo üzülünce. bildiğin bişeyde olsa başkasının ağzından duymak rahatlatıyo teşekkür ederim hayatım
Evet hem daha hassasız, hem sürekli bebişi düşündüğümüz için evhamlıyız. Dediğin gibi bilmesine rağmen içi içini yiyor insanın , Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi ....
ben bu ara eşimn üstüne çok gidiyorum zaten hassasta oldum.bebişi öğrendğimzden beri tartışıyoruz sigarayı bırakmasını söylüyorum.bırakacağım diyor.. ama ne zamanben yemediğim şeyleri sırf bebiş hatrına yiyorum.oda artık fedakarlık yapmalı dimi
ben bu ara eşimn üstüne çok gidiyorum zaten hassasta oldum.bebişi öğrendğimzden beri tartışıyoruz sigarayı bırakmasını söylüyorum.bırakacağım diyor.. ama ne zamanben yemediğim şeyleri sırf bebiş hatrına yiyorum.oda artık fedakarlık yapmalı dimi
sadece bende yokmuş bu durum demekki
zaten normaldede çok sakin bir yapım yoktu
artık iyce sinirli bir hal aldım
en ufak şeylere sinirlenebiliyorum
takmamam gerekn şeyleri kafama takıyorum
şimdiden doğum zamanlarını lağusalık durumlarımı düşünmeye başladım
o zamnalrda etrafım kalabalık olsun istemiyorum
ama ne yazıkki çok kalabalık kanımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?