2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar hanımlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim zaten mayıs annesiydim şimdi ikinci meleğimle birlikte ağustos annesi de olucam inşallah
hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallh

off mide bulantısı çok kötü oluyo( kahverengi akıntı için arkadaşımın bebeği var onunda 11.haftasında olmuş doktoru normal demiş kahverengi için pembe kırmızı olursa tehlikeliymiş

ama yinede doktordan bilgi almak daha iyi,ama onlarda pek cevap vermemişler ama korkulcak bişi değildir cnm olsa şimdiye kadar derlerdi:) ferah tut içini

sağol canım inşallah öyledir hep aklıma kötü şeyler geliyor moralim bozuk

selamlar hanımlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim zaten mayıs annesiydim şimdi ikinci meleğimle birlikte ağustos annesi de olucam inşallah

hoşgeldin hayırlısı olsun inşallah

hayırlı olsun canım bakıyorum da burda 2. hamileliği olanlar hemen yapmış 2.ciyi demek ki annelik çok tatlı. rabbim bize de nasip etsin inşallah sağlık sıhhat afiyetle inşallah

sağol canım inşallah öyledir hep aklıma kötü şeyler geliyor moralim bozuk

heralde bütün hamilelerde evham artıyo bende dahil geçen hafta pembe akıntım vardı ve idrardan sonra yanma korktum doktoru aradım tam idrar tahlili istedi yaptırdım iltihaplanma var idrar yollarında ilaç vercem kullan bide idrar külütürü yaptır dedi ilaçları kullanıyorum kültürde bişi çıkmadı şükür.Hatta okadar panikdim bebeğime baktık ultrasonda iyiydi çok şükür:)

insan kendi kendini teselli edemiyo üzülünce. bildiğin bişeyde olsa başkasının ağzından duymak rahatlatıyo teşekkür ederim hayatım

Evet hem daha hassasız, hem sürekli bebişi düşündüğümüz için evhamlıyız. Dediğin gibi bilmesine rağmen içi içini yiyor insanın , Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi ....

ben bu ara eşimn üstüne çok gidiyorum zaten hassasta oldum.bebişi öğrendğimzden beri tartışıyoruz sigarayı bırakmasını söylüyorum.bırakacağım diyor.. ama ne zaman ben yemediğim şeyleri sırf bebiş hatrına yiyorum.oda artık fedakarlık yapmalı dimi

ay kızlar sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
nasıl geçerki bu zaman

sadece bende yokmuş bu durum demekki
zaten normaldede çok sakin bir yapım yoktu
artık iyce sinirli bir hal aldım
en ufak şeylere sinirlenebiliyorum
takmamam gerekn şeyleri kafama takıyorum
şimdiden doğum zamanlarını lağusalık durumlarımı düşünmeye başladım
o zamnalrda etrafım kalabalık olsun istemiyorum
ama ne yazıkki çok kalabalık kanımca

bende tam tersiyim eşim daha bir sevimli görünüyor bana ama allah tamamına erdirirse lohusalıkta çekeceğim kayınvalide görümce ve görümcemin 2 oğlu konusunu çok düşünüyorum ne yalan söyleyeyim

Bende öyleyim (( olmayacak şeylere ağlıyorum , eşim artık dayanamıcak diye korkuyorum :))Bende hamilelikten önce sigara içiodum ama gebelikten sonra tiksinmeye başladım , eşime nihayet bıraktrdım daha 3 gün oldu ama :))) Darısı senin başına artık canım , bir sürü şey dedim bırakmadı ama bebği öptürmem doğunca dedim , faydalı oldu , dene istersen sende :)))

aynen bence çoğumuzun duygularına tercuman olmuşsun...tamam dünyaya bi canlı getirebilmek çok müthiş bişey ama ya götürdükleriben oğlumu büyüttüm ama eski ben haline gelmem 5 yılımı aldı şimdi bu bebeyle bi 5 yıl daha gelde gerilme yani ne vardı erkeklerde doğursa paylaşsak birer birer...bizede bişeyler kalsa

doğumdan sonrasını düşünmekten
şimdiki anın keyfine varamıyorummm

Arkadaşlar , facebook sayfasının adresini bilen gönderebilir mi , ben bulamıyorum , herşeyi yazdım arama paneline ama bulamıyorum .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…