hadi hayırlısı..inşaallah bi sorun çıkmaz tatlım..
inşallah doktor kontrol altına alınırsa önemli değil dedi testlerin bir kısmı şimdi bir kısmı perşembe veya cuma çıkarmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi hayırlısı..inşaallah bi sorun çıkmaz tatlım..
kızlar girişteki tabloda benim adım çıkmadı ne yapmalıyım :)
Günaydın kızlar.....
tsh için endiişelenen arkadaşım hiç üzme kendini benim bir arkd.öyleydi
sapasağlam aldı kucağına eğer tespi edilemese idi kötüydü,eskiden
yapmıyorlarmış o testleri benim normal çıktı allaha şükür
aranızda benim gibi olan var mı acaba ben felaket üşüyorum hani karda
çıplak kalırsınız ya öyle ben ilkinde de öyleydim allahtan yaza geliyor
hamişliğim)
öncelikle herkese mutlu sağlıklı seneler baya yazı birikmiş girmeyelibu arada cinsiyet testini soran arkadaşlar için test intelli bişey evde idrarla yapılan bi test ,idrarla yeşil olursa erkek turuncu sarı kız diyo normalde 10.haftada yapılması öneriliyo ama ben 9.haftada yaptım:26:yeşil oldu ama çoğu kişiye erkek çıkıyomuş sonucu görecez zati benim için çok farketmez sağlıklı olsunda.ayrıca cuma günü bebemi gördüm burdaki en büyük bebe benimki sanırım şimdilik
nerdeyse 3 cm olmuş ...oğlum zıp zıp zıplıyodu bu ööle sırtını dönmüş yatıyodu cinsiyetimi farklı yoksa aslan olacak tembel derler hani aslanlar için ondanmı bilemiyorum :95:bide bunda akşamda midem bulanıyo yesemde bulanıyo çok sinir bozucu...:26:hadi sevgiler sağlıcakla kalın:89:
merhaba herkese uğrayamadım malesef
biz iyiyiz merak edenler olmuş kıyamam
son haberlerimiz çarşamba günü 2 cm lik bebişimizii gördük çok şükür
1 hafta kadar küçük gidiyo olsun sağlıklı çok şükür
22 ocakta tekrar randevu 2 li test için
hemen bana gelen mesajları ekliyorum tabloya
bu arada yeni yılımız kutlu olsunnnnnn2011 geldi bile temmuzlar ağustoslarda gelsin inşallah sağlıkla
kızlar bakırköy veya bahçelievler civarı tavsiye edebileceğiniz bi doktor varmı?
Günaydın kızlar.....
tsh için endiişelenen arkadaşım hiç üzme kendini benim bir arkd.öyleydi
sapasağlam aldı kucağına eğer tespi edilemese idi kötüydü,eskiden
yapmıyorlarmış o testleri benim normal çıktı allaha şükür
aranızda benim gibi olan var mı acaba ben felaket üşüyorum hani karda
çıplak kalırsınız ya öyle ben ilkinde de öyleydim allahtan yaza geliyor
hamişliğim)
oy mide bulantısı çok fena yaaa kızlar bide ben ilk hamileleiğimde soğandan tiksinmiştim bunda bi yer oldum anlatamam:)soğanlı yumurtalar felan:)
aranızda elazığda olan varmı kızlar bende merak ettim
hayırlı olsun canım sağlıklı hamilelik diliyorum inşallah
teşekkür ederim zeynepela ..
haklısın eseda aslında bende öyle düşünüyorum ama doktor da söyleyince iyice telaşlanıyor insan işte bol bol dinlenmeye çalışıyorum inşallah sorunsuz geçer hepimizin hamileliği..
oy mide bulantısı çok fena yaaa kızlar bide ben ilk hamileleiğimde soğandan tiksinmiştim bunda bi yer oldum anlatamam:)soğanlı yumurtalar felan:)
aranızda elazığda olan varmı kızlar bende merak ettim
yaa aynen bende oğlumda soğandan tiksinmiştim bundada soğana aşeriyorum resmen![]()
inşallah doktor kontrol altına alınırsa önemli değil dedi testlerin bir kısmı şimdi bir kısmı perşembe veya cuma çıkarmış
Endişelenme birşey olmaz, ben de haşimato hipotiroid hastasıyım.
Normalde 3 ayda bir kontrole gidiyordum ama hamile olunca doktor 3 haftada bir çağırmaya başladı.
Hamileliğimi öğrenir öğrenmez gittim ilaç kullanmama rağmen yükselmiş, ilaç dozunu ayarladı doktor.
Bir haftada normale döndü. Arkadaşlarında dediği gibi önemli olan sürekli kontrol altında tutulması..
Senin de tespit edilmiş, bundan sonra korkmana gerek yok, düzelir..
Geçmiş olsun canım düzelir merak etme.. Tsh sonucun çıkar bügün yarın başlarsın ilaç içmeye, hiçbirşey olmaz bebişe korkma..canım çok sağol sana da rabbim yardım etsin ben çok telaş yaptım netten okuduklarım baya korkuttu ama böyle rahatlatıcı şeyler güzel. benim diğer hamileliğimde değerim 1 miş şimdi 6.45 çıktı o yüzden doktorlar da telaş yapınca çok korktum canım umarım düzelir.