• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar bende 2011 ağustos annesi olucam inşallah 2.yavrumu alıcam kucağıma hayırlısıylaa...

listeye benide ekleyinn... sat:12 kasım kese görüldü tahmini doğum 19 ağustos

hayırlı olsun canım sağlıklı hamilelik diliyorum inşallah

sağol canım inşallah içim çok sıkıntılı bakalım

aynen canım ben de aralık 2010 ama sildirdim şimdi sıkıntı çıkınca da çok üzüldüm

inşallah herşey yolunda gider canım...ben burda hep paylaşımda bulunuyordum.2.kez kaybedince eşim artık girme kadınlar kulübüne sonra üzülüyorsun demişti.hayırlısı ile bu sefer sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza inşallah:nazar:

slm arkadaşlaarrr..bu topiği yeni gördüm hayırlısıyla bende ağustos annesi olucam inş Allahın izni ile..biz bugün 6+3üz kızlar yarın dra gidecez kalpatışlarını gördük geçen hafta yarında duymaya gideceğiz bakalım hayırlısıyla sorunsuz duyarız inş...sizlerinde hamişiği hayırlı olsun kızlar inşallah Allahın izni ile 2011 ağustos ayında bebişlerimizi sağlıkla sıhhatle sorunsuz bi şekilde alırız kucağımıza....
:49::49:

teşekkür ederim zeynepela ..

haklısın eseda aslında bende öyle düşünüyorum ama doktor da söyleyince iyice telaşlanıyor insan işte bol bol dinlenmeye çalışıyorum inşallah sorunsuz geçer hepimizin hamileliği..

canım benim de kan testlerim idrar testim hepsi normal ama tsh çok ciddi bir durum o yüzden önemsedim. ben ilk bebeğimi kaybettim ve tsh çok normaldi. şimdi araştırınca düşükle sonuçlanma ihtimali yüksek ve bebekte zeka sorunu yapabilir diyor. yani endişelenmem gayet normal. yarın dahiliye uzmanına gidecepğim ama tecrübeli birileri var mı diye yardım istiyorum.
canım sadece seni rahatlatmak istemiştim..çok iyi anlıyorum seni...inşaallah bişey olmaz bebişine sağ salim alırsın kucağına tatlım..Rabbim bizleri ve bebişlerimizi korusun inşaallah..
Canım doktor kalp sesini duyana kadar ilişkide bulunmayın demişti. Bizde aynen uyuyoruz buna... Yarın doktora gidicem, progestan verirse içerim...

Senin akıntı koyu kahverengimiydi, yoksa açıkmı? Birde ne kadar sürede geliyordu? Sanırım seninle aynı hafta hamileyiz. Ben bugün 6+4 oldum..

Benim cuma gecesi 10:00 gibi 2-3 damla gelmişti koyu kahve. Birde dün gece 9:00 gibi çok açık kahveydi ve yine 2-3 damlaydı...
canım bazen koyu geliyor bazen açık...korkma inşaallah hiç bişey olmayacak bebişlerimize..günümüz aynı canım..ben de bugün 6 + 4 oldum :))
slm arkadaşlaarrr..bu topiği yeni gördüm hayırlısıyla bende ağustos annesi olucam inş Allahın izni ile..biz bugün 6+3üz kızlar yarın dra gidecez kalpatışlarını gördük geçen hafta yarında duymaya gideceğiz bakalım hayırlısıyla sorunsuz duyarız inş...sizlerinde hamişiği hayırlı olsun kızlar inşallah Allahın izni ile 2011 ağustos ayında bebişlerimizi sağlıkla sıhhatle sorunsuz bi şekilde alırız kucağımıza....

amin canım hoşgeldin :))

inşallah herşey yolunda gider canım...ben burda hep paylaşımda bulunuyordum.2.kez kaybedince eşim artık girme kadınlar kulübüne sonra üzülüyorsun demişti.hayırlısı ile bu sefer sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza inşallah:nazar:
canım umarım bu defa herşey çok iyi gider ve bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza

canımm hoşgeldin burda da buluştuk bizim topiğimizde boş kalmasın ama :)

selam arkadaşlar bende ağustos annesi olacam bugün 7+4 üz hala hiçbir doktora gitmedim doktor arıyorum ist. Haznedar da. meltem hastanesindeki nuray günay dan bilgisi olan varmı bir iki kişi söyledi bilgi verirseniz sevinirim yada tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı teşekkürler.

selam arkadaşlar bende ağustos annesi olacam bugün 7+4 üz hala hiçbir doktora gitmedim doktor arıyorum ist. Haznedar da. meltem hastanesindeki nuray günay dan bilgisi olan varmı bir iki kişi söyledi bilgi verirseniz sevinirim yada tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı teşekkürler.

merhaba canım,nasıl dayandın bu kadar ya? çok sabırlıymışsın..:69:

h.b kızlaar güzel anneleerr...:71::71::71:
zeynepçim evet senide gördüm cnm burada kk koca yer dolaş dolaş bitmez gezerken burayı gördüm hemen damladım:1: merak etme cnm oda bizim topiğimiz daha çok oralara takılıyorum...:64:

Ya ben face den aratıyorum ama olmuyo banada özelden gönderebilirmisiniz

Son düzenleme:
MERHABA KIZLAR,

2011 de bebişlerimizle mutlu sağlıklı huzurlu bir yıl geçiririz inşallah.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

günaydın güzel anneler..nasılsınz,inanın çok zor geliyor yataktan kalkmak :47:

günayydınn herkeseeeeeeeee adanada bulutlu bir hava var ve sıkıntılı biraz ama ben bahar dayım.şükürler olsun rabbime hiç birimizin bakarııı solmasın insaallahhh.insaallah en kısa sürede yaza kavusuruz saglıgımızla kızlarrr:66:

günayydınn herkeseeeeeeeee adanada bulutlu bir hava var ve sıkıntılı biraz ama ben bahar dayım.şükürler olsun rabbime hiç birimizin bakarııı solmasın insaallahhh.insaallah en kısa sürede yaza kavusuruz saglıgımızla kızlarrr:66:

ne güzel söylemişsin,evet biz baharımızı yaşıyoruz..:77:çok güzel bir duygu allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu:26: ben çok üşüyorum ya,:18:dairede montumla oturuyorum..ne zamana kadar böyle devam edecek bilmiyorum:43:

günaydın kızlarrrrrrrr :3::3::3::3:

ay valla bende montla oturuyorum. bir yandan terliyorum
bir yandan donuyorum tir tir titriyorum
hasta mı olucam ne yaa:5::5:
bi yandan da mide bulantısı zor geldim işe :5:

sana da gunaydin ve simdiden gecmis olsun :5:

benim neden midem bulanmiyor acep sanslimiyim neyim :69:

sana da gunaydin ve simdiden gecmis olsun :5:

benim neden midem bulanmiyor acep sanslimiyim neyim :69:

sanırım 6 haftalık daha.
ilerleyen haftalarda belki başlar ama
dilerim başlamaz şanslı annelerden olursun canım. :49:

canım seninkide ilginçmiş,bir yandan terlediğine göre hasta olacaksın:26:..ben hem hastayım hem donuyorum ya..nezle grip:43:.dün gece üzerinize afiyet istifra ettim.:50:.hiç uyuyamadım:84:.bugünü bi atlatsamm:59:..canım sabahları 1-2 kraker yersen miden çok bulanmaz.bide ara öğün muhakkak yap, yaptığn halde bulanıyorsa işin zor.:29:bende bulantı falan yoktu hiç dün gece çekirdek çok yedim ondan oldu:77:

Back
X