• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar bende ağustos annesi olacam bugün 7+4 üz hala hiçbir doktora gitmedim doktor arıyorum ist. Haznedar da. meltem hastanesindeki nuray günay dan bilgisi olan varmı bir iki kişi söyledi bilgi verirseniz sevinirim yada tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı teşekkürler.

slm diloy, bende haznedara yakin oturuyorum ve su anda yasam hastanesine gidiyorum erkan bey var ama hastaneden pek memnun değilim eski püskü aletler, 2. ayda sonra medikale gitmeyi düşünüyorum ama iyi bir doktor bulursan bana da söyle olur mu :P

sanırım 6 haftalık daha.
ilerleyen haftalarda belki başlar ama
dilerim başlamaz şanslı annelerden olursun canım. :49:

6 haftadan dahada kücük normalde sanırım, gecen hafta doktorum öle bişiler söylemişti , :14:

9 ay çokmuş ya ben hamile olmadan önce zaman ansıl geçerdi anlamazdım şimdi geçmek bilmiyor haftalar

canım seninkide ilginçmiş,bir yandan terlediğine göre hasta olacaksın:26:..ben hem hastayım hem donuyorum ya..nezle grip:43:.dün gece üzerinize afiyet istifra ettim.:50:.hiç uyuyamadım:84:.bugünü bi atlatsamm:59:..canım sabahları 1-2 kraker yersen miden çok bulanmaz.bide ara öğün muhakkak yap, yaptığn halde bulanıyorsa işin zor.:29:bende bulantı falan yoktu hiç dün gece çekirdek çok yedim ondan oldu:77:

ayy bende hasta olmaktan korkuyorum zaten.
bir an önce rapor almazsam daha kötü olurum.
doktorumu aradım zaten gel yazayım rapor dedi.
öğleden sonra gideceğim kısmetse.
ben normalde sabah kahvaltı yapmadan evden çıkamazdım.
şimdi hiiççç.
kraker bile midemi bulandırıyor.
bu saat oldu ağzıma lokma atmadım.
korkuyorum.
gerçekten zor galiba işim :5::5:

slm diloy, bende haznedara yakin oturuyorum ve su anda yasam hastanesine gidiyorum erkan bey var ama hastaneden pek memnun değilim eski püskü aletler, 2. ayda sonra medikale gitmeyi düşünüyorum ama iyi bir doktor bulursan bana da söyle olur mu :P

6 haftadan dahada kücük normalde sanırım, gecen hafta doktorum öle bişiler söylemişti , :14:

9 ay çokmuş ya ben hamile olmadan önce zaman ansıl geçerdi anlamazdım şimdi geçmek bilmiyor haftalar

aynen canım ya, günler bile geçmek bilmiyor.:97:hergün bir heyecanla kalkıyorum, bugün bebeğim 5+3,5+4 ,5+5 diye uyanıyorum.kızlar dün rüyamda doğum yaptğmı gördüm erkek bir bebek gördm çok tatlıydı.:77:fakat bir sorunu vardı hiç sesi çıkmıyordu.:50:hayır olsun

ayy bende hasta olmaktan korkuyorum zaten.
bir an önce rapor almazsam daha kötü olurum.
doktorumu aradım zaten gel yazayım rapor dedi.
öğleden sonra gideceğim kısmetse.
ben normalde sabah kahvaltı yapmadan evden çıkamazdım.
şimdi hiiççç.
kraker bile midemi bulandırıyor.
bu saat oldu ağzıma lokma atmadım.
korkuyorum.
gerçekten zor galiba işim :5::5:

kahvaltını muhakkak yap kendini zorla:20:.bak o zaman bulantında geçer..bebeklerimz için kendini zorla.ben hiç yumurta yemezdm şimdi her gün yiyorum:52: ve bulantım hiç olmuyor.bir kaç kere olur gibi oldu.hemen meyve yada kuruyemiş yedm bastırdı..:30:

kahvaltını muhakkak yap kendini zorla:20:.bak o zaman bulantında geçer..bebeklerimz için kendini zorla.ben hiç yumurta yemezdm şimdi her gün yiyorum:52: ve bulantım hiç olmuyor.bir kaç kere olur gibi oldu.hemen meyve yada kuruyemiş yedm bastırdı..:30:

canım sen şanslısın o zman.
ne zorlaması bana onları görmek bile yetiyooo :5:
bastıracağına çıkyor daha çokk

SSBULUTUM rapor almanda iyi olur dinlenirsn güzelce,bol bol uyu bizm yerimizede.ben geçen hafta aldım rapor hala doyamadım uyumaya bugün çok zor kalktım ya..:68:

günaydın kızlar inanın çok yoğunum aklım sizde ama giremiyorum yıl sonu olduğundan dolayı işler çok 1-2 daha bötyle yoğun devam eder eve bile iş getiri hale geldim hamileliği bile unutum bir kaç gün daha aranıza katılacağım beni unutmayın

hadi ya, allah yardımcın olsun ne diyeyim.doktor bir çaresini bulur belki :70:

SSBULUTUM rapor almanda iyi olur dinlenirsn güzelce,bol bol uyu bizm yerimizede.ben geçen hafta aldım rapor hala doyamadım uyumaya bugün çok zor kalktım ya..:68:

sağol canım inşallah.
bence de iyi gelecek rapor.
geçen haftadan beri almamak için direttim ama
artık dayanamayacağım.
bebeğimi düşünmek zorundayım.

aynen canım ya, günler bile geçmek bilmiyor.:97:hergün bir heyecanla kalkıyorum, bugün bebeğim 5+3,5+4 ,5+5 diye uyanıyorum.kızlar dün rüyamda doğum yaptğmı gördüm erkek bir bebek gördm çok tatlıydı.:77:fakat bir sorunu vardı hiç sesi çıkmıyordu.:50:hayır olsun

ayy inanmıyorum hayırlısı ile gelsinde seside cıkar :1:

günaydın kızlar...
Allahım izin verirse bende ağustos annesi olucam :1:
burada tüm anne adaylarına güzel bir gebelik geçirmelerini ve bebişlerini sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum...

günaydın kızlar ben diğer bebeğimde çok bulantı yaşamıştım bunda bulanıyor ama baya az umarım artmaz. sabah gittim dahiliye uzmanına kan verdim.

günaydın kızlar iyi haftalar iyi yıllar ehrkes iyidir umarım.iş çok birikmiş okumaya fırsatım yok ama geçmiş çok birikmiş.anladığım kadarı ile 1 arkadaşımız bebeğini kaybetmiş allah sabır versin.umarım yeniden hamile kalır.
bana gelinc emidem çok kötü kızlar elim ağzımda dolaşıyorumm süreklii...

birde facebookta hangi gruba katılıyoruz?

günaydın kızlar...
Allahım izin verirse bende ağustos annesi olucam :1:
burada tüm anne adaylarına güzel bir gebelik geçirmelerini ve bebişlerini sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum...

hoş geldin canım:71:,inşallah dileklerimz kabl olur..

günaydın kızlar ben diğer bebeğimde çok bulantı yaşamıştım bunda bulanıyor ama baya az umarım artmaz. sabah gittim dahiliye uzmanına kan verdim.

geçmiş olsun canım,umarım artmaz bende de çok yoğun değil bulantılar

günaydın kızlar iyi haftalar iyi yıllar ehrkes iyidir umarım.iş çok birikmiş okumaya fırsatım yok ama geçmiş çok birikmiş.anladığım kadarı ile 1 arkadaşımız bebeğini kaybetmiş allah sabır versin.umarım yeniden hamile kalır.
bana gelinc emidem çok kötü kızlar elim ağzımda dolaşıyorumm süreklii...

birde facebookta hangi gruba katılıyoruz?

hoş geldin canım, facebookta 2011 ağustos anneleri diye bir grup,ama ben bulamadım çıkmıyor bende

günaydın kızlar:71::71::71:

günaydın,hoş geldn:71:

hoş geldin canım:71:,inşallah dileklerimz kabl olur..

geçmiş olsun canım,umarım artmaz bende de çok yoğun değil bulantılar

hoş geldin canım, facebookta 2011 ağustos anneleri diye bir grup,ama ben bulamadım çıkmıyor bende

günaydın,hoş geldn:71:

günaydın canım bide ben bakayım.

Back
X