herkese merhaba kızlar ; dün giremedik...
dün randevumuz vardı önce sabah sağlık ocagına aşıya gittik tteonoz 2. aşımızı olduk , ordan hastaneye giderken eşimle birlite çarşıda densizin biri bisiklet ile çarşının orta yerinde bana çarptı eşim son anda farketmeseydi yerdeydik ama çok hızlı vurdugu için ayagımı kacıramadım ve mosmor şuan ayagım eşimimi tutayım kendimemi bakayım şaşırdım çocuk zor kaçtı elinden ... sonra doktor gittik ultrasona girdik oğlumuz sırtını dönmüş bıze bakmadı doktor amcamız testler ıcın laboratuara yolladı seker testımız yapıldı 1 saat sonra kan aldırmaya gittik öğlen oldu tabi kan alınırken bayılmışım eşimi cağırmışlar acıl servıse müşadeye kaldırdılar tansıyon 6/5 tuzlu ayran vs derken 1 saat müşadede tuttular sonra doktorumuz tekrar ultrasona aldı oğluşumuzu gördüük 1 kg 69 gram olmuş güzel oglumuz kocaman olmuş 1 ayda bende 1 ayda 5 kilo almışım :) doktror dün rapor verdi eve git yat dinlen diye işe gelemedik bugünde şeker sonucumzuun iyi çıktıgına daşr doktorumuz aradı turp gibisiniz maşallah dedi... ama kanımız düşmüş kan hapımı günde 2 ye çıkarttı bizden şimdilik bu kadar kızlar birazdan mesai biticek işler cok yogun hepinizi öptükk koskocaman...