• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

günaydın herkese hayırlı cumalar
esmacım bazen benim oğlumda kıpırdamıyor uyuyodur birazdan başlar oynamaya kızlar baş dönmesi varmı sizdede benim birkaç gündür başım dönüyor tansiyonummu düştü acaba

inş. başlar benim kıpırdarken biraz canımı yakıyo artık

canım benimde başım dönüyo tansiyon düşük benim biliyorum ondan başın dönünce biraz uzanıp dinlenmek gerekiyo ama çalışıyorz

akarahan, essemayit, selda58, srpp, Voles, yaren_h Günaydııın opuyorumnanaktan

Duru'nun ciclerini ekliycem ama nasıl ?

akarahan, essemayit, selda58, srpp, Voles, yaren_h Günaydııın opuyorumnanaktan

Duru'nun ciclerini ekliycem ama nasıl ?

günaydın canım
resmi eklemek için
gelişmiş cevap kısmını tıklıcaksın ataç var en üstte orayı tıklıcaksın ekleyceksin emi kuzumm

günaydın herkese hayırlı cumalar
esmacım bazen benim oğlumda kıpırdamıyor uyuyodur birazdan başlar oynamaya kızlar baş dönmesi varmı sizdede benim birkaç gündür başım dönüyor tansiyonummu düştü acaba

Bugün bendede hafif başdönmesi mide bulantısı var, havada çok kapalı kısaca hiç tadım yok...

kızlar benim oğlum hiç kıpırdamadı ya geceden beri :(

Benimki de kıpırdamadı. Uyuyuyordur o daha merak etme:) Ben zaten sürekli fılfır fıldır kıpırdayan bişey hissetmiyorum ki. Belli zamanlarda kıpırdama oluyor bazen çok şiddetli oluyor bazen de hiç olmuyor. Normal bunlar hemen kendine dert etme. Endişelenecek bu kadar çok şey varken....

özlemcim onunla geçmiş olsun.oğluşuna da kocaman bir maşallah..:nazar:

havvacım eşin için hakkında hayırlısı olsun, Rabbim Esra'nın sebebine bir kapı açar inş bu mübarek günde.

profilime ekledim ama.2010 subat bebişlerinde gelişmiş cevap nerde Esma.

canım bu cvpları yazdığımız yer işte altında gelişmiş cevap yazıyoya
yada az alta inince eklenti ekle dio ordan

günaydın kızlar, hayırlı cumalar.

ne kasvetli bir gün..kötükedihüso
günaydın canım

Benimki de kıpırdamadı. Uyuyuyordur o daha merak etme:) Ben zaten sürekli fılfır fıldır kıpırdayan bişey hissetmiyorum ki. Belli zamanlarda kıpırdama oluyor bazen çok şiddetli oluyor bazen de hiç olmuyor. Normal bunlar hemen kendine dert etme. Endişelenecek bu kadar çok şey varken....
haklısın canım

günaydın hayırlı cumalar herkese.
günaydın canım sanada hayırlı cumalar

Duru'mun cicileri

$100_2293.jpg

$100_2294.jpg

$100_2295.jpg

$100_2296.jpg

$100_2297.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın...hayırlı cumalar...
günaydın canım sanada hayırlı cumalar
Gğnaydın kızlar ... 1 kg 69 gram olmus canım
maşallah günaydın canım
Günaydın kızlar a.s. hayırlı cumalar....

Dün tetenoz aşımı oldum kolum agrıyor şimdi, tansiyonumda 9/4 çıktı çok düşükmüş ama ben kendimi iyi hissediyordum şimdi nasıl bilmiyorum. yağmur yağıyor saglık ocağınada gidemem. Kan ilacım bitmişti ücretsiz veriyorlarmış onuda aldım. Cumartesi de şeker yüklemesi yaptırıcam hiçte canım istemiyor saatlerce beklemem gerekecek.
günaydın canım baş belası tansiyon benimde öle çıksa keşke
günaydınlarr hayırlı cumalar
fatıma canım günaydın bende tetenoz oldum ozaman benim tansiyonuma düşük çıkmıştı bende arada baş dönmesi sendeleme oluyor ama iyiyim Allah korusun yüksek olması daha kötü
günaydın esmacım
Günaydın kızlar
günaydın canım
Günaydın hayırlı cumalar herkese..Özlemcim maşşallah sanada oğlunada
günaydın seldacım face benide ekle
Günaydın Seldacım a.s.

Özlemcim gözünaydın herşey yolundaymış maşallah bebişnde kocama olmuş.

Fatoşcum sende iyiymişsin, bunu duyduğuma sevindim.

Anladım Esmacım, benim de hep 11/7 çıkardı bunun altında çıktığını hatırlamıyorum hayır olsun inş.
saol canım şükür iyim
günaydın kızlar, hayırlı cumalar.

ne kasvetli bir gün..kötükedihüso
günaydın canım burada öle 1 haftadır yağmur var ama acaip
günaydın hayırlı cumalar herkese.

günaydın selmacım görüşemiyoruz nasılsın

Back