• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

slm kizlar bende bugün igne vurunmaya basladim. Sekerim yüksek cikti ve doktor igne verdi. Her yemekten önce ve sonra vurunmam ve not almam gerekiyormus,,, offff yaaa bi bu eksikti :( zaten sirtimin agrisindan belimin agrisindan duramiyorum!

selam canım ne iğnesiinsilün mi eğer insulunsa neden hemen başlamışki

slm kizlar bende bugün igne vurunmaya basladim. sekerim yüksek cikti ve doktor igne verdi. her yemekten önce ve sonra vurunmam ve not almam gerekiyormus,,, offff yaaa bi bu eksikti :( zaten sirtimin agrisindan belimin agrisindan duramiyorum!

geçmiş olsun canım yaa. önce diyet veriyorlar doktorlar ama herkes bir olmuyor tabii. gebelik şekerinin bebeğe hiç bir zararı yokmuş. sadece senin ileride şeker hastası olma riskin yüksekmiş. o yüzden her yıl kontrol ettirmen gerekirmiş. allah sağlıklı bir ömür versin inş

, chinagunlugu, DUYGUSUZduygu+, feriha06, HavvaEsen+, hulen+
KIZLAR SLM NASILSINIZ_

slm canım.her zamanki ağrılar dışında herşey yolunda çok şükür. sen nasıl oldun? tetanoz aşını yaptılar mı?

sagol canim ya... Ve bu arada muz ve üzüm fazla yememek gerekiyormus doktor dedi... Ve haslanmis yumurtayida hergün degil haftada 3 kez yememiz gerekiyormus!

canım pirinçte yeme önce diyet verirler bebeğe zararı yok sadece bebği şişirirmiş Şeker kilolu gösterirmiş ama aslında şiş olurmuş üzülme canım dikkat et bende iyim saol ÇOK GEÇMıŞ OLSUN

HÜlyacım yaptılar canım tetanoz etkılemıyomuŞ yumurtanın sarı tansıyonuda yÜkseltırmıŞ.

Kızlar ben bir yandan sizi takip ediyorum bir yandan da bebek şekerlerimizi yapıyorum. Çok zevkli...
Arkadaşlar bir de eşimin yarın iş görüşmesi var. nerdeyse iki aydır işsiz. ınşallah yarınki görüşmeden hayırlı haberler gelir. Dua edin nolur..

HÜlyacım yaptılar canım tetanoz etkİlemİyomuŞ yumurtanın sarı tansİyonuda yÜkseltİrmİŞ.

geçmiş olsun tatlım, bunu da atlattın çok şükür. yumurtayı da azaltıyoruz o zaman. ne yiyeceğimizi şaşırdık haa. şeker yüklemen ne oldu senin?

Kızlar ben bir yandan sizi takip ediyorum bir yandan da bebek şekerlerimizi yapıyorum. Çok zevkli...
Arkadaşlar bir de eşimin yarın iş görüşmesi var. nerdeyse iki aydır işsiz. İnşallah yarınki görüşmeden hayırlı haberler gelir. Dua edin nolur..

ayy canım benim. allah gönlünüze göre versin. hakkınızda hayırlısı olur inş. tek maaşla zor valla. benim de iş durumu ağırlaşma nedeniyle doğum sonrasına kaldı ya: canım sıkıldı ama ne yapalım. ama erkek için daha zor işsiz kalmak: allah bebeğinizin yüzüne baksın: dua edicem..!

Arkadaşlar bir de eşimin yarın iş görüşmesi var. nerdeyse iki aydır işsiz. İnşallah yarınki görüşmeden hayırlı haberler gelir. Dua edin nolur..

resimlerini bekleriz:nazar:......
inş.hayırlı haberlerle alırsınız. rabbim yardımcınız olsun:Saruboceq:

bende son tetonozumu salı oldum
bu kez acıdı baya ya.
koluma değemiyorummmm
neyseki bunuda atlattık.
bide doğursak hayırlısıyla kuş gibi olucam

Back