Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben bir yandan sizi takip ediyorum bir yandan da bebek şekerlerimizi yapıyorum. Çok zevkli...
Arkadaşlar bir de eşimin yarın iş görüşmesi var. nerdeyse iki aydır işsiz. İnşallah yarınki görüşmeden hayırlı haberler gelir. Dua edin nolur..
Geçmis olsun canimslm kizlar bende bugün igne vurunmaya basladim. sekerim yüksek cikti ve doktor igne verdi. her yemekten önce ve sonra vurunmam ve not almam gerekiyormus,,, offff yaaa bi bu eksikti zaten sirtimin agrisindan belimin agrisindan duramiyorum!
kızlar slm biz geldik çok şükür yatırmadılar tansiyonumda normal şuan kardiyolojiye yolladı eğer dedi 14 ün üsüt 9 un üstü olursa ilacı akşamda al dedi ben sadece sabah alıyodum öle demişti yükselirse 2 tane alıcam yani şükür iyiz
yerim ben onun minik ayaklariniCanım Esram da iyi çok şükür. Bugünlük son şekerimizi de saralım yatacağız Başlayacak tekmelemeye teyzesi...
selam kızlar interneti bir deneyeyim dedim kaç gündür giremiyorduk bilgisayarda sorun vardı ama şansıma bağlandım birazdan kociş bilgisayarın başından atar beni o gelmeden size bakayım dedim
herkes iyidir inş.
aykızz iyiyim tatlım sadece dünden beri işyerinde sorunlu bi şef var bana takık ona kızmıştım dünden beri geçmek bilmeyen bir baş ağrım var onun haricinde çok şükür iyiyim bebişimde devamlı tepik atıyor sen nasılsın bebeişin nasıl gündüzleri pek girmiyorsun galiba seninle karşılaşamadık pek
İyi akşamlar Tuğbacım...
Akşam ilk defa tekmesini dışardan gördü babamız ama ben göremedim. O kadar seyrettim bi tekmelemedi cadı :)))
çok gûzel bisey Allahim bende aksamlari uzanip karnimi izliyorum sekilden sekile giriyo
bazen acitiyo melegim ama olsun deger
Evet canım değer gerçekten.
Ben kaçtım kızlar...Herkese iyi akşamlar..
Öpüyorum bütün melekleri ve melek anneleri