• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

Iyi Aksamlar sekerler

Kızlar ben bir yandan sizi takip ediyorum bir yandan da bebek şekerlerimizi yapıyorum. Çok zevkli...
Arkadaşlar bir de eşimin yarın iş görüşmesi var. nerdeyse iki aydır işsiz. İnşallah yarınki görüşmeden hayırlı haberler gelir. Dua edin nolur..

Insallah isleri yoluna girer ve hayirli bi is nasip eder Rabbim
Allah kimseyi issiz birakmasin

slm kizlar bende bugün igne vurunmaya basladim. sekerim yüksek cikti ve doktor igne verdi. her yemekten önce ve sonra vurunmam ve not almam gerekiyormus,,, offff yaaa bi bu eksikti :( zaten sirtimin agrisindan belimin agrisindan duramiyorum!
Geçmis olsun canim

kızlar slm biz geldik çok şükür yatırmadılar tansiyonumda normal şuan kardiyolojiye yolladı eğer dedi 14 ün üsüt 9 un üstü olursa ilacı akşamda al dedi ben sadece sabah alıyodum öle demişti yükselirse 2 tane alıcam yani şükür iyiz

Fatoscum canim iyi olmana sevindim bugün hep aklimdaydin insallah bidaha çikmaz tansiyonun kendinede yigenimizede iyi bak opuyorumnanaktan

Saol havvacim iyiyim çok sükür kizimda iyi kipir kipir melegim
bugün biraz yoruldum aksam üstüde karnima sancilar girdi adim atamiyodum
biraz uzandim geçti sükür

Canım Esram da iyi çok şükür. Bugünlük son şekerimizi de saralım yatacağız Başlayacak tekmelemeye teyzesi...

selam kızlar interneti bir deneyeyim dedim kaç gündür giremiyorduk bilgisayarda sorun vardı ama şansıma bağlandım birazdan kociş bilgisayarın başından atar beni o gelmeden size bakayım dedim
herkes iyidir inş.

Canım Esram da iyi çok şükür. Bugünlük son şekerimizi de saralım yatacağız Başlayacak tekmelemeye teyzesi...
yerim ben onun minik ayaklarini:nazar:

selam kızlar interneti bir deneyeyim dedim kaç gündür giremiyorduk bilgisayarda sorun vardı ama şansıma bağlandım birazdan kociş bilgisayarın başından atar beni o gelmeden size bakayım dedim
herkes iyidir inş.

iyi aksamlar Tugbacim nasilsin

aykızz iyiyim tatlım sadece dünden beri işyerinde sorunlu bi şef var bana takık ona kızmıştım dünden beri geçmek bilmeyen bir baş ağrım var onun haricinde çok şükür iyiyim bebişimde devamlı tepik atıyor sen nasılsın bebeişin nasıl gündüzleri pek girmiyorsun galiba seninle karşılaşamadık pek

ıyi akşamlar Tuğbacım...
Akşam ilk defa tekmesini dışardan gördü babamız ama ben göremedim. O kadar seyrettim bi tekmelemedi cadı :)))

iyi akşamlar havvacım bende dışardan farketmiyorum pek arada bir babamız elini koyunca bile oğluşum tepik atmayı kesiyor oda çok nadir hissediyor halbuki hergün çok hareketli ve baya kuvvetli tepikler atıyor ama babaya naz yapıyor yaramaz oda eli karnımda bekliyor garibim hissetmek için

aykızz iyiyim tatlım sadece dünden beri işyerinde sorunlu bi şef var bana takık ona kızmıştım dünden beri geçmek bilmeyen bir baş ağrım var onun haricinde çok şükür iyiyim bebişimde devamlı tepik atıyor sen nasılsın bebeişin nasıl gündüzleri pek girmiyorsun galiba seninle karşılaşamadık pek

Kizimda bende iyiyiz canim saol
sende takma kafana sikma canini var iste öyle anlayissiz insanlar
Gündüzleri pek giremiyorum bu siralar babamin dükkanina yardima gidiyorum
elemanlari izinli ancak aksamlari okuyorum yazdiklarinizi

İyi akşamlar Tuğbacım...
Akşam ilk defa tekmesini dışardan gördü babamız ama ben göremedim. O kadar seyrettim bi tekmelemedi cadı :)))

çok gûzel bisey Allahim bende aksamlari uzanip karnimi izliyorum sekilden sekile giriyo
bazen acitiyo melegim ama olsun deger

kolay gelsin canım ya sanada artık çalışmakta zor geliyor tabi birde böyle düşüncesiz insanlar olunca insanın motivasyonu düşüyor ama az kaldı aralıkta rapor alcam sonrası Allah kerim raporum bitince dönmem artık dönmeyi düşünüyordum bugün vazgeçtim bebişim büyüdüğünde başka bir iş olur nasip artık olmazsa da bebiş büyütürüz annelik başlı başına bir meslek hatta birden fazla meslek değil mi zaten

Evet canım değer gerçekten.
Ben kaçtım kızlar...Herkese iyi akşamlar..
Öpüyorum bütün melekleri ve melek anneleri

çok gûzel bisey Allahim bende aksamlari uzanip karnimi izliyorum sekilden sekile giriyo
bazen acitiyo melegim ama olsun deger

maşallah canım ben pek dışardan anlayamıyorum halbuki çok hareketli ben akşama kadar çok yoruluyorum ondan galiba kendim fark edemiyorum arada bir görüyorum oda karnım inip kalkıyor bazı yerleri o kadar

hayirlisi olsun canim bende isden rapor aldim taa kizim 8 aylik olunca basliycam hayirlisiyla
bide benim bakicak kimsemde yok hiç olmazsa biraz büyüyünce krese verebilirim

Back