• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

kızlar bebek odası almayacağım diyorum ama gördükçede alasım geliyor şuna baksanıza

Eklentiler

• $adsız copy copy.jpg
    $adsız copy copy.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 22
günaydın selmacım görüşemiyoruz nasılsın[/QUOTE]

günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın, nasıl oldu tansiyonun, ilaçların iyi geliyormu fatoşçum..

Burcu günaydın canım. Harika olmuş minik kızının odası da cicileri de:asigim:
ıyi günlerde giydirmek kullanmak nasip olsun inşallah.

canım çok güzeller Allah kullanmayı nasip etsin inş..

burcucum durunun cicileri çok güzel güle güle sağlıkla kullansın inşallah

burcu çok güzel bunlar. Güle güle kullanın bebişinle.

burcucum hepsi çok güzel canım, allah hayırlısıyla, iyi günlerde kullanmayıda nasip etsin inş..

Burcu günaydın canım. Harika olmuş minik kızının odası da cicileri de:asigim:
İyi günlerde giydirmek kullanmak nasip olsun inşallah.

burcu ne güzel olmuş kız. dolabını da yerleştirmişsin, ohh..İyi günlerde kullanın inş hepsini.

Teşekkürler kızlar daha iyileri sizlerin olsun inşallah.Tam yerleştiremedimde 9 da eve gittim teyzesi sağolsun geldi o yerleştirdi size resim koyalım diye acele acele yerleştirdik işte. uyku setimiz bu değil ama sipariş verdik 1 hafta sonra falan gelecek bu uyku setini indirimden 49 a almıştık şimdilik bunu serdim. o gördüğünüz sırt cantasıda içinde özel bölmeler var bireron için alt açma için ve bez terleri falan çok güzel ve teşhir ürünü olduğu için 9.90 a aldık süper dimi fiyat.hihoyyyt.

Ya bebek odaları çok güzel. Bayılıyorum ben de onlara. Ama bizim bebek odası yapacak yerimiz yok. Şimdilik sadece bi beşik alıp yatağımızın yanına kuracağız. Eşyaları için de bizim şifonyerde bi çekmece ayarladık. Gardolapta muhtelif yerlere sıkıştırıyoruz falan. Böyle görünce üzülüyorum. Ama ben normalde de bebek odası almayı düşünmüyorum. Benim hedefim güzel bi genç odası alıp onun kapı kollarını falan bebekler için olanlarla değiştirip uzun vadeli kullanılabilecek bir şeye dönüştürmek aslında ama evi satamadık ki yeni bir eve geçelim.

kızlar bebek odası almayacağım diyorum ama gördükçede alasım geliyor şuna baksanıza

Çok güzelmiş canım yaa. Valla ben alcam zaten gördükçe daha da hevesleniyorum. Ama ben mobilyayı düz krem rengi istiyorum ve büyüyebilen yatak alcam. O zaman 15 yaşına kadar falan kullanılabiliyor. Zaten odada bir tane daha tek kişilik yatağımız var sığmazsa ona geçer. Bu yatakta ikinciye kalır:dance:

Ya bebek odaları çok güzel. Bayılıyorum ben de onlara. Ama bizim bebek odası yapacak yerimiz yok. Şimdilik sadece bi beşik alıp yatağımızın yanına kuracağız. Eşyaları için de bizim şifonyerde bi çekmece ayarladık. Gardolapta muhtelif yerlere sıkıştırıyoruz falan. Böyle görünce üzülüyorum. Ama ben normalde de bebek odası almayı düşünmüyorum. Benim hedefim güzel bi genç odası alıp onun kapı kollarını falan bebekler için olanlarla değiştirip uzun vadeli kullanılabilecek bir şeye dönüştürmek aslında ama evi satamadık ki yeni bir eve geçelim.

bende senin gibi düşünüyorum canım ama gördükçede içim gidiyor valla bizimde odamız yok ayrıca bebek odası yapabileceğimiz ilerde evimi alırsam inşallah güzel bir genç odası yapıcam oğluma

günaydın canlarım hepinize hayırlı cumalar... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:nazar:herkese merhaba kızlar ; dün giremedik...

dün randevumuz vardı önce sabah sağlık ocagına aşıya gittik tteonoz 2. aşımızı olduk , ordan hastaneye giderken eşimle birlite çarşıda densizin biri bisiklet ile çarşının orta yerinde bana çarptı eşim son anda farketmeseydi yerdeydik ama çok hızlı vurdugu için ayagımı kacıramadım ve mosmor şuan ayagım eşimimi tutayım kendimemi bakayım şaşırdım çocuk zor kaçtı elinden ... sonra doktor gittik ultrasona girdik oğlumuz sırtını dönmüş bıze bakmadı doktor amcamız testler ıcın laboratuara yolladı seker testımız yapıldı 1 saat sonra kan aldırmaya gittik öğlen oldu tabi kan alınırken bayılmışım eşimi cağırmışlar acıl servıse müşadeye kaldırdılar tansıyon 6/5 tuzlu ayran vs derken 1 saat müşadede tuttular sonra doktorumuz tekrar ultrasona aldı oğluşumuzu gördüük 1 kg 69 gram olmuş güzel oglumuz kocaman olmuş 1 ayda bende 1 ayda 5 kilo almışım :) doktror dün rapor verdi eve git yat dinlen diye işe gelemedik bugünde şeker sonucumzuun iyi çıktıgına daşr doktorumuz aradı turp gibisiniz maşallah dedi... ama kanımız düşmüş kan hapımı günde 2 ye çıkarttı bizden şimdilik bu kadar kızlar birazdan mesai biticek işler cok yogun hepinizi öptükk koskocaman...

gözün aydın tatlım... maşallah oğluşun kocaman olmuş büyütmüşün sende :nazar: Allahım nazarlardan saklasın onu... sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine... pat diye yürürken falan bayılırsın Allah korusun yanında birileriyle çık dışarıda...

kusum bellı bı kılodan sonra normal dogum rısklımı bunu sorarsan benı pek bahtıyar edersın :lepi:

canım sorunu şimdi gördüm ya çıkmıştım bunu sorduğunda... ama fatoş sağolsun cvplamış sanırım...

kızlar ben kacıorum sabahtan seker yuklemesıne gıdıcem dua edın bana...
ıpegımle optuk sızı gobıslerden...

hadi inşallah bu seferki daha iyi çıkar canım.. hayırlı haberlerle gel inşallah...

slm kizlar bende bugün igne vurunmaya basladim. sekerim yüksek cikti ve doktor igne verdi. her yemekten önce ve sonra vurunmam ve not almam gerekiyormus,,, offff yaaa bi bu eksikti :( zaten sirtimin agrisindan belimin agrisindan duramiyorum!

canım çok geçmiş olsun... inşallah kontrol altına alırsınız canım...

Kızlar ben bir yandan sizi takip ediyorum bir yandan da bebek şekerlerimizi yapıyorum. Çok zevkli...
Arkadaşlar bir de eşimin yarın iş görüşmesi var. nerdeyse iki aydır işsiz. İnşallah yarınki görüşmeden hayırlı haberler gelir. Dua edin nolur..

ah canım hayırlısıysa olur inşallah bu iş... dualarım sizinle...

Canım Esram da iyi çok şükür. Bugünlük son şekerimizi de saralım yatacağız Başlayacak tekmelemeye teyzesi...

canım bende baktım çok cici olmuş ya ellerine sağlık...

akarahan, essemayit, selda58, srpp, Voles, yaren_h Günaydııın opuyorumnanaktan
günaydın hayatım keyfin çok yerinde belli artık herşeyi tamamladın en erken seninkimi gelcek ne... aman aman erken gelmesin vaktinde gelsin inşallah... şaka maka çok merak ediyorum ilk kim doğum yapıcak...

canım ya bayıldım bayıldımmmmmmmm iyi günlerde kullanın inşallah... walla hepsi birbirinden güzel... oda takımıda çok ciciymiş :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Günaydın bayanlaaaar.......

Maksimen: Sen neden tatanoz aşısı oluyorsun?

burcuberru: ciciler cok güzel. hamileyken böyle şeylere resim bile olsa bakmak insana ne kadar iyi geliyor... :))

Bizde ogluma oda yapamıyacağız. Ayrı odamız yok.... seneye taşınmayı dusunuyoruz. şu anda kendi dolabimizda yer acıyoruz. benim böyle olması bile hosuma gidiyor. eve 3. bir ortak... herseyimize ortak oluyor...... bunun keyfide baska...... :)) yanımıza bir park yatak alacağız sadece.... bence oglumda böyle oldugu icin memnun olacak. :)

ozlemzafer kullanıcısından alıntı
herkese merhaba kızlar ; dün giremedik...

dün randevumuz vardı önce sabah sağlık ocagına aşıya gittik tteonoz 2. aşımızı olduk , ordan hastaneye giderken eşimle birlite çarşıda densizin biri bisiklet ile çarşının orta yerinde bana çarptı eşim son anda farketmeseydi yerdeydik ama çok hızlı vurdugu için ayagımı kacıramadım ve mosmor şuan ayagım eşimimi tutayım kendimemi bakayım şaşırdım çocuk zor kaçtı elinden ... sonra doktor gittik ultrasona girdik oğlumuz sırtını dönmüş bıze bakmadı doktor amcamız testler ıcın laboratuara yolladı seker testımız yapıldı 1 saat sonra kan aldırmaya gittik öğlen oldu tabi kan alınırken bayılmışım eşimi cağırmışlar acıl servıse müşadeye kaldırdılar tansıyon 6/5 tuzlu ayran vs derken 1 saat müşadede tuttular sonra doktorumuz tekrar ultrasona aldı oğluşumuzu gördüük 1 kg 69 gram olmuş güzel oglumuz kocaman olmuş 1 ayda bende 1 ayda 5 kilo almışım :) doktror dün rapor verdi eve git yat dinlen diye işe gelemedik bugünde şeker sonucumzuun iyi çıktıgına daşr doktorumuz aradı turp gibisiniz maşallah dedi... ama kanımız düşmüş kan hapımı günde 2 ye çıkarttı bizden şimdilik bu kadar kızlar birazdan mesai biticek işler cok yogun hepinizi öptükk koskocaman...

Günaydın

ayyy canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm salak gözünün önünü görmüyomuda sana çarpıyo ay çok sinir oldum ben de en korktuğum şe böle bisikletli görünce çarpcak diye çok korkarım bende nese Allah korumuş güselim valla çok üzüldüm .... tabi o panik kan alınınca bayıldın...nese diğer şelerin güsel maşallah

günaydın güzel anneler nasılsınız?????????????
BURCU bayıldım caanımyaaa ah ah evimiz büyük olursa birgün bende alıcam oda takımı....

Burcu ayyy hepsı harıka gÜle gÜle kullansın fıstık valla bayıldım.............ama kızmassan Şe dıycem karyola takımı bıraz koyu demı kısss.....herŞeyı pembe beyaz almıŞsın keŞke onuda Öle alsın ama zevk senın tabıkı sız beĞendıysenız no problem gÜle gÜle kullanın

Back