• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

http://www.hekimce.com/index.php?kiid=203

Kızlar şuna bir bakar mısınız benim kafam karıştı. Ben emziğe kesinlikle karşıyım ama şimdi bilmem ki diyorum. Siz ne dersiniz.

Valla canım ben de karar veremiyorum. Emziğe alışmasını istemiyorum bir yandan, ama bir yandan da çalışmaya başlayacağım için emmeyi unutur mu diye korkuyorum. Gerçi bana benzerse ben hiç emzik almamışım.

HavvaEsen+, ozlemzafer+, tugba64+, zeh+
NASILSINIZ ŞEKERLER BUGÜN İKİNCİ TETANOZU YAPTIRDIM İNŞALLAH İLKİ GİBİ AĞRISIZ OLUR

Ben de burdayım hihoyyyt
Aslında yarın doktora gidicez diye çok mutluydum ama cumartesiye kaldı doktor randevumuz. Yarın erken çıkacakmış muayenehaneden e biz akşam gidebiliyoruz tabi. Bir gün daha bekle şimdi:umursamaz:

Valla canım ben de karar veremiyorum. Emziğe alışmasını istemiyorum bir yandan, ama bir yandan da çalışmaya başlayacağım için emmeyi unutur mu diye korkuyorum. Gerçi bana benzerse ben hiç emzik almamışım.

Ben de burdayım hihoyyyt
Aslında yarın doktora gidicez diye çok mutluydum ama cumartesiye kaldı doktor randevumuz. Yarın erken çıkacakmış muayenehaneden e biz akşam gidebiliyoruz tabi. Bir gün daha bekle şimdi:umursamaz:

canım sağlık olsun bir günden bişey olmaz benim dr aralığa attı gerek yok dedi bu ay en son 2 hafta önce şeker sonuçlarım için gitmiştim aradım randevu için oda aralığın başında gel dedi hemde raporumu verecekmiş

canım sağlık olsun bir günden bişey olmaz benim dr aralığa attı gerek yok dedi bu ay en son 2 hafta önce şeker sonuçlarım için gitmiştim aradım randevu için oda aralığın başında gel dedi hemde raporumu verecekmiş

Canım 5 hafta bekleyince bir gün bile çok geldi banakaydirigubbakcemile3 21+0 da gitmiştim Şekeri falan da arayıp telefonla söyledim gitmedim, yarın 26+0 çoook merak ediyorum.
Canım sen ne raporu alcan Aralık başında bırakıyor musun işi hemen?

Canım 5 hafta bekleyince bir gün bile çok geldi banakaydirigubbakcemile3 21+0 da gitmiştim Şekeri falan da arayıp telefonla söyledim gitmedim, yarın 26+0 çoook merak ediyorum.
Canım sen ne raporu alcan Aralık başında bırakıyor musun işi hemen?

evet canım raporu alınca bırakıcam çok yoruldum dinleneyim biraz işin uzak kalıyor eve sabahları yürürmekte zorlanıyorum artık birde bu sene izinde kullanmadım

kızlar bilginiz var mı bu aydan sonra hala büyümeye devam edecek mi göğüslerimiz. bugün bir emzirme sütyeni aldım da 90 beden büyük geldi, ama şimdi kullandığın 85 beden de hafif sıkıyor. ama markaları farklı belki bedenleri de farklıdır. değiştirsem mi 85 ile yoksa 90 bedeni saklasam mı daha büyürler mi?
bi de şu başlığı çok sevdim siz de buyurun gelin yerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...anne-adaylarina-dogum-emzirme-tavsiyeler.html

aslında bana da büyür gibi geliyor çünkü şimdi süt yok süt dolacak değil mi?!
iyidir tuba sen nasılsın?
ben biraz bişeyler yiyeyim :jeyyar:

Kızlar benim mesai bitti. Anneme gidiyorum güzel yemeklerinden yemeyeeecokacimcoook
Hepinizi öptüm. Bebişlerinizi deeopuyorumnanaktan

sağolun kızlar iyi sayılır işte sabahtan beri gergindim sağolsunlar arkadaşların desteği iyi geldi bana biraz daha iyiyim şimdi
akpak canım benimkiler zaten büyüktü hamilelikte iyice büyüdü hatta karnımdan önce büyüdüler süt dolmuş halini düşünemiyorum yinede 1beden büyük al en azından sıkmasın kaydirigubbakcemile3delikafadulden
afiyet olsun bebişine de yarasın cokacimcoook

Kızlar benim mesai bitti. Anneme gidiyorum güzel yemeklerinden yemeyeeecokacimcoook
Hepinizi öptüm. Bebişlerinizi deeopuyorumnanaktan

oh ne ala afiyet bal şeker olsun ikinizede yarasınŞeniz oğluşumla bizde sizi öptk dikkat edin bakalım kendinize

bende dakikaları sayıyorum iş bitsede bir çıksam inanılmaz başım ağrıyor bugün artık çalışmak zorlaştı bebişimde hiç durmuyor annesi yorgunluktan bitti çocuk horon tepiyor Allahım nasıl güzel duygular bahşetti bize annelik gibisi varmı ya doğduktan sonra keşke geri sokabilsem diyeceksiniz diyor herkes ama bence yanılıyorlar herşeyin tadını çıkarmak lazım hamilelik zaten dolu dolu 9ay onun tadını doysıya çıkartıyoruz bence doğduktan sonra içeri girsin istemem

slm kizlar bende bugün igne vurunmaya basladim. sekerim yüksek cikti ve doktor igne verdi. her yemekten önce ve sonra vurunmam ve not almam gerekiyormus,,, offff yaaa bi bu eksikti :( zaten sirtimin agrisindan belimin agrisindan duramiyorum!

Back