• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

herkese merhaba kızlar ; dün giremedik...

dün randevumuz vardı önce sabah sağlık ocagına aşıya gittik tteonoz 2. aşımızı olduk , ordan hastaneye giderken eşimle birlite çarşıda densizin biri bisiklet ile çarşının orta yerinde bana çarptı eşim son anda farketmeseydi yerdeydik ama çok hızlı vurdugu için ayagımı kacıramadım ve mosmor şuan ayagım eşimimi tutayım kendimemi bakayım şaşırdım çocuk zor kaçtı elinden ... sonra doktor gittik ultrasona girdik oğlumuz sırtını dönmüş bıze bakmadı doktor amcamız testler ıcın laboratuara yolladı seker testımız yapıldı 1 saat sonra kan aldırmaya gittik öğlen oldu tabi kan alınırken bayılmışım eşimi cağırmışlar acıl servıse müşadeye kaldırdılar tansıyon 6/5 tuzlu ayran vs derken 1 saat müşadede tuttular sonra doktorumuz tekrar ultrasona aldı oğluşumuzu gördüük 1 kg 69 gram olmuş güzel oglumuz kocaman olmuş 1 ayda bende 1 ayda 5 kilo almışım :) doktror dün rapor verdi eve git yat dinlen diye işe gelemedik bugünde şeker sonucumzuun iyi çıktıgına daşr doktorumuz aradı turp gibisiniz maşallah dedi... ama kanımız düşmüş kan hapımı günde 2 ye çıkarttı bizden şimdilik bu kadar kızlar birazdan mesai biticek işler cok yogun hepinizi öptükk koskocaman...

geçmiş olsun canım şükür kötü bişey olmamış maşallah oğluna büyümüş kocaman olmuş şekerinde iyi çıkmış tansiyonda yoğunluktan heycendan düşmüştür canım kan bendede düşük çıktı canım kan ilacına devam dedi dr bizde oğlumla sizi öptük

Sağolun arkadaşlar teşekkürler ;
aşı ile ilgili biraz ateş dışında bir problem yaşamadım ama ayagım şişti morardı ağrıyor tabıkı... kan alınırken bayılmısım oglene kadar ac kaldım herhalde ondan ama kanda tutmus olabılır , tansıyon düşüklüğüde açlıktan oldu okadar saat aç kaldım tabıkı şuan ıyıym cok şükür ... 1 ayda 5 kılo almışım ama doktor problem degıl dedı ben 54 kılo ıle hamıle kaldım suan 62 kıloyum zayıf hamıle kaldıgımdan ötürü sorun yok simdilik dedı...diğer hersey normal çok şükür ama yinede ben bu ayıda bır 5 kılo ıle toplamak istemiyorum

:olmaz:

burcucum optuk senı duruyla opuyorumnanaktan
ozlemcım dıkkat et kıs her ay 5 kılo alırsan maşallah yaniiii :1rolleyes:

Herkese merhaba kızlar...
Fatoşçum gözün aydın.Çok sevindim tansiyonunun düzelmesine...İnşallah hep böyle gider.
Zeynepçim sen de iyi haberlerle gelirsin inşallah yarın..
Tuğbacım ortalık böyle insanlarla dolu ne yazık ki.Sen kendini sinir edip de üzme bebeğini. Allaha havale et ama bence hakkını da bırakma...

OTE=ZEYNEP6672;10060481]Arkadaşlar aranızda Sterilizator, süt pompası, hava nemlendirici almayı planlayan varmı?[/QUOTE]

Canım ben doğumdan sonra çalışacağım için Medelanın süt sağma cihazını aldım. Arkaaşım kullanıyor ve çok memnun. 154 tl. mini elektirikli pompa diye geçiyo. 300 tl ve üstü olanlar da var ama bu da iş görüyo. Küçük ve pratik.Bir de süt saklama kabı ve poşeti alacağım. dolapta saklamak için
Sterilizatör alacağım bebeğe kayınvalidem bakacak. O biberonları iyi temizleyemez. Geçen çeşmenin altına tutar yıkarım dedi bana. Ben de kesin kararımı verdim almak için.
Hava nemlendirici almayacağım tatlım.

ben 3 aylıkken çalışacağım için doğuma kadar almayı planlıyorum ama elektirikli olanlar pahalı manuel de verimli olurmuki birde çok sert oluyor onlar kullanamazsın diyorlar bilmiyorum ama bidaha ki ay itibari ile başlıycam.ilk 3 ay süt çok olur alıp buzluğa atın sonra istesende bebek hepsini emdiği için saklıyacak kadar ayıramıyormuşsun.ama dah ne alırım karar vermedim.

Manuel çok zorluyomuş canım.Arkadaşım da aldı ama kullanamadı.

dün randevumuz vardı önce sabah sağlık ocagına aşıya gittik tteonoz 2. aşımızı olduk , ordan hastaneye giderken eşimle birlite çarşıda densizin biri bisiklet ile çarşının orta yerinde bana çarptı eşim son anda farketmeseydi yerdeydik ama çok hızlı vurdugu için ayagımı kacıramadım ve mosmor şuan ayagım eşimimi tutayım kendimemi bakayım şaşırdım çocuk zor kaçtı elinden ... sonra doktor gittik ultrasona girdik oğlumuz sırtını dönmüş bıze bakmadı doktor amcamız testler ıcın laboratuara yolladı seker testımız yapıldı 1 saat sonra kan aldırmaya gittik öğlen oldu tabi kan alınırken bayılmışım eşimi cağırmışlar acıl servıse müşadeye kaldırdılar tansıyon 6/5 tuzlu ayran vs derken 1 saat müşadede tuttular sonra doktorumuz tekrar ultrasona aldı oğluşumuzu gördüük 1 kg 69 gram olmuş güzel oglumuz kocaman olmuş 1 ayda bende 1 ayda 5 kilo almışım :) doktror dün rapor verdi eve git yat dinlen diye işe gelemedik bugünde şeker sonucumzuun iyi çıktıgına daşr doktorumuz aradı turp gibisiniz maşallah dedi... ama kanımız düşmüş kan hapımı günde 2 ye çıkarttı bizden şimdilik bu kadar kızlar birazdan mesai biticek işler cok yogun hepinizi öptükk koskocaman...

Gözün aydın canım maşallah bebişine...

SAOL TATLIM KOREL CANIM BENCE KIZ SERAP İZMİRDE GÖK DELİNDİ HA AMMA YAĞMUR YAĞDI CANIM

Valla ben koridorunda dahi dışarıyı göremeyen penceresi olmayan olmayan bir toplantı odasında çalışıyorum 1 haftadır. O yüzden dışarıyı göremiyorum Fatoşçum. Ama öğlen yemeğe çıktığımda çok yağıyordu zor geldim geriye ıslanmadan.

Kızlar buaradakİ resİmdekİ Çİrkİn bebek benİm soramdınız amma

Ben facebookta gördüm senin aynı resmi biliyordum sen olduğunu ondan sormadımyerimseniben

Canım öncelikle Allah korumuş geçmiş olsun. Maşallah oğluna kocaman olmuş kerata:nazar:

kızlar ben kacıorum sabahtan seker yuklemesıne gıdıcem dua edın bana...
ıpegımle optuk sızı gobıslerden...

HavvaEsen+, ozlemzafer+, tugba64+, zeh+
NASILSINIZ ŞEKERLER BUGÜN ıKıNCı TETANOZU YAPTIRDIM ıNŞALLAH ıLKı GıBı AĞRISIZ OLUR

havvacım benim kendi drum bile dedi keşke emzik verseydim şimdi uğraşıyorum almıyor diye bende çalışacağım için mutlaka emzik vericem alışsın
çok haklısın canım bende vericem ablam çok çekti emzikle oyalanıyomuş bebiş

Sağolun kızlar iyyiyiz çok şükür oğluşumla birlikte daha işteyiz birazdan çıkıcaz teyzeleri oğluşum bu aralar çok hareketli çünkü kilo almış büyümüş artık bacaklar kıvrılmış içeride :) Allahın izni ile kucağımıza aldıgımız günleride görürüz inşallah bebeişlerimizin ... 2. aşımızı bizde olduk bir sıkıntı yaratmadı çok şükür biraz ateş yaptı agrısıda az oldu ilkinde daha cok ulmuştu benim bugun dahada iyiyim çok şükür ...

havvacım okudum bence ççok mantıklı gerçekten.. bide emmeye kararlı olan anne emziriyo bence emzik felan engel olmaz inş

Sağolun kızlar iyyiyiz çok şükür oğluşumla birlikte daha işteyiz birazdan çıkıcaz teyzeleri oğluşum bu aralar çok hareketli çünkü kilo almış büyümüş artık bacaklar kıvrılmış içeride :) Allahın izni ile kucağımıza aldıgımız günleride görürüz inşallah bebeişlerimizin ... 2. aşımızı bizde olduk bir sıkıntı yaratmadı çok şükür biraz ateş yaptı agrısıda az oldu ilkinde daha cok ulmuştu benim bugun dahada iyiyim çok şükür ...
kaç kilo olmuş canım

Back