Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese merhaba kızlar ; dün giremedik...
dün randevumuz vardı önce sabah sağlık ocagına aşıya gittik tteonoz 2. aşımızı olduk , ordan hastaneye giderken eşimle birlite çarşıda densizin biri bisiklet ile çarşının orta yerinde bana çarptı eşim son anda farketmeseydi yerdeydik ama çok hızlı vurdugu için ayagımı kacıramadım ve mosmor şuan ayagım eşimimi tutayım kendimemi bakayım şaşırdım çocuk zor kaçtı elinden ... sonra doktor gittik ultrasona girdik oğlumuz sırtını dönmüş bıze bakmadı doktor amcamız testler ıcın laboratuara yolladı seker testımız yapıldı 1 saat sonra kan aldırmaya gittik öğlen oldu tabi kan alınırken bayılmışım eşimi cağırmışlar acıl servıse müşadeye kaldırdılar tansıyon 6/5 tuzlu ayran vs derken 1 saat müşadede tuttular sonra doktorumuz tekrar ultrasona aldı oğluşumuzu gördüük 1 kg 69 gram olmuş güzel oglumuz kocaman olmuş 1 ayda bende 1 ayda 5 kilo almışım :) doktror dün rapor verdi eve git yat dinlen diye işe gelemedik bugünde şeker sonucumzuun iyi çıktıgına daşr doktorumuz aradı turp gibisiniz maşallah dedi... ama kanımız düşmüş kan hapımı günde 2 ye çıkarttı bizden şimdilik bu kadar kızlar birazdan mesai biticek işler cok yogun hepinizi öptükk koskocaman...
ben 3 aylıkken çalışacağım için doğuma kadar almayı planlıyorum ama elektirikli olanlar pahalı manuel de verimli olurmuki birde çok sert oluyor onlar kullanamazsın diyorlar bilmiyorum ama bidaha ki ay itibari ile başlıycam.ilk 3 ay süt çok olur alıp buzluğa atın sonra istesende bebek hepsini emdiği için saklıyacak kadar ayıramıyormuşsun.ama dah ne alırım karar vermedim.
dün randevumuz vardı önce sabah sağlık ocagına aşıya gittik tteonoz 2. aşımızı olduk , ordan hastaneye giderken eşimle birlite çarşıda densizin biri bisiklet ile çarşının orta yerinde bana çarptı eşim son anda farketmeseydi yerdeydik ama çok hızlı vurdugu için ayagımı kacıramadım ve mosmor şuan ayagım eşimimi tutayım kendimemi bakayım şaşırdım çocuk zor kaçtı elinden ... sonra doktor gittik ultrasona girdik oğlumuz sırtını dönmüş bıze bakmadı doktor amcamız testler ıcın laboratuara yolladı seker testımız yapıldı 1 saat sonra kan aldırmaya gittik öğlen oldu tabi kan alınırken bayılmışım eşimi cağırmışlar acıl servıse müşadeye kaldırdılar tansıyon 6/5 tuzlu ayran vs derken 1 saat müşadede tuttular sonra doktorumuz tekrar ultrasona aldı oğluşumuzu gördüük 1 kg 69 gram olmuş güzel oglumuz kocaman olmuş 1 ayda bende 1 ayda 5 kilo almışım :) doktror dün rapor verdi eve git yat dinlen diye işe gelemedik bugünde şeker sonucumzuun iyi çıktıgına daşr doktorumuz aradı turp gibisiniz maşallah dedi... ama kanımız düşmüş kan hapımı günde 2 ye çıkarttı bizden şimdilik bu kadar kızlar birazdan mesai biticek işler cok yogun hepinizi öptükk koskocaman...
SAOL TATLIM KOREL CANIM BENCE KIZ SERAP İZMİRDE GÖK DELİNDİ HA AMMA YAĞMUR YAĞDI CANIM
Kızlar buaradakİ resİmdekİ Çİrkİn bebek benİm soramdınız amma
http://www.hekimce.com/index.php?kiid=203
Kızlar şuna bir bakar mısınız benim kafam karıştı. Ben emziğe kesinlikle karşıyım ama şimdi bilmem ki diyorum. Siz ne dersiniz.
çok haklısın canım bende vericem ablam çok çekti emzikle oyalanıyomuş bebişhavvacım benim kendi drum bile dedi keşke emzik verseydim şimdi uğraşıyorum almıyor diye bende çalışacağım için mutlaka emzik vericem alışsın
fatoşcum hoş geldin canım seni göremedim hiç nasıl oldun özlettin kendini inanki bebişin nasıl
havvaesen+, ozlemzafer, tugba64+ kızlar siz nasılsınız hepinize iyi akşamlar
kaç kilo olmuş canımSağolun kızlar iyyiyiz çok şükür oğluşumla birlikte daha işteyiz birazdan çıkıcaz teyzeleri oğluşum bu aralar çok hareketli çünkü kilo almış büyümüş artık bacaklar kıvrılmış içeride :) Allahın izni ile kucağımıza aldıgımız günleride görürüz inşallah bebeişlerimizin ... 2. aşımızı bizde olduk bir sıkıntı yaratmadı çok şükür biraz ateş yaptı agrısıda az oldu ilkinde daha cok ulmuştu benim bugun dahada iyiyim çok şükür ...