2010 Şubat Anneleri

nezaman yolun düşerse bu tarafa başımın üzerinde yerin var..
Hepinizin kızlar..

sağol canım benim allah razı olsun aynı şeyler sizler içinde geçerli aa bellimi olur kırk uçurmaya geliriz her zaman beklerim bende canlarımm

slm kızlar herkes nasıl bakalım.
Ben pek ıyı değilim
dayanılmaz kasık agrılarım sebebıyle netede gıremıyorum fazla.inşalllah herkes ıyıdır
öptüm hepinizi

geçmiş olsun canım çok sorun yok demi aman dikkat et kendineee

geldim kızlar bu sefer tüm istanbullular toplanalım ama yaaa.... 3 kişide gerçi biz çok eğlenmiştik ama kalabalık olursak daha zevkli olur eminim... maviyeşil, akpak, havvaesen, ayshe85, sevilay,snm başka atladığım var mı istanbuldan olup adını yazmadığım hepinizi bekliyoruz.....

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

kimse beni görmüyor selamımı bile almıyor herkes unutmuş beni
senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

aa kızlar dün KıM marketleri varya çevrenizde varmı bilmiyorumda 3 lü dalin ıslak mendil 13.90 dan 7.90 a inmiş her marka popoya oluyorda el yüz için dalin yada nivea kullanın diyorlar.ben 3 tane 3 lü aldım ama ay başına kadar devam ederse gidip yine alıcam.

zeh canım seni atlamışım özür dilerim senide bekliyoruzbuluşmaya ona göre.... seldacım bu arada gülçini özellikle belirtmem e gerek yok dimi... kısmet olursa onuda bekliyoruz...

ben çıkıyorum canlarım öpücüklere boğuyorum sizleri... dikkat edin kendinize ve minişlere....

kızlar nasılsınız napıyosunuz?
2 gundur yoktum gıremedım bı turlu...
yenı haberler varmı gecmıs cok bırıkmıs 2 gunde okuyamadım...

Zeynepcim hoşgeldin.. Esra Gülçin gelemez sanırım o şuan evde yatıyo.. Neler geldi başına..
Bebeğini düşme tehlikesi var şuanda tedavi görüyor.7aylık olmasını bekliyorlar.

kızlar nasılsınız napıyosunuz?
2 gundur yoktum gıremedım bı turlu...
yenı haberler varmı gecmıs cok bırıkmıs 2 gunde okuyamadım...

Hoşgeldin Zeynep.bizde seni sormaya başlamıştık nerde diye.

merhaba kızlar :)

merhaba hoşgeldin.

Zeynepcim hoşgeldin.. Esra Gülçin gelemez sanırım o şuan evde yatıyo.. Neler geldi başına..
Bebeğini düşme tehlikesi var şuanda tedavi görüyor.7aylık olmasını bekliyorlar.

aa ne oluyor bu Şubat annelerine Subat annelerinin maşallahı var dedikce nazar a geldik.geçmiş olsun dileklerimizi ilet canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…