Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizide çağırın ya olmazmıııı günübirlik gelelim bizdee:)))
İnşallah fatoşumm sende gel:)canım ya hiç bişi olmayacak korkma tatlım
29 ekimde bizim evde kahvaltı var eşimin akrabaları 20 25 kişi olcaz
OgÜn benİm kocam evde hayatta gÖndermez benİ:)
kocalarıdamı alıp gelsek
canım gelebilsem keşke ah ahİnşallah fatoşumm sende gel:)
İnanmıyorum bu halinde 25 kişiye kahvaltı bide tansiyonun var iyi cesaret tebrik ediyorum seni
ii fikir canım ölemi desem acabazeynep le esra bugün gelmediler hiç kızlar nerdesiniz.
fatoş 25 kişi kahvaltımı evi su bastı dışarda kahvaltı yapalım de ufak yalnlardan birşey olmaz.hem sana nasıl kahvaltıya geliyorlar ya seni davet etsinler sen uğraşma diye.
[
gidince mecbur alıyon canım bu kahvaltılar eşimin tarafında gelenek gibi bişi
süper olur yaa..gelsene gelsene
kızlar bu seferki toplantınıza bir aksilik olmazsa bende katılmak istiyorum geçen sefer kaçrdım buluşmuşsunuz galiba topiği gördüm istanbul buluşması diye
fatoşcum bu c.tesi bendede 25 kişi vardı hem kahvaltıya geldiler hemde öğleden sonrası içinde hazırlık yapmak zorunda kalmıştım çok yoruldum hatta bebeğim kaç gün hiç oynamadı ödüm patladı ama çok şükür bugün hareketli bende yorgunluğumu attım ama korkusu yetti bencede sen bir bahane bul dışarda ağarla misafirlerini yada tamemen iptal et
ben kabul etmiyordum rahatsızım iyi değilim demiştim sen bişey yapma biz gelince yaparız sana iş yaptırmayız dediler ama herşeyi ben yaptım onlarda oturdu
ah canım keşke olsada gelsem hepinizi görsem çok isterim ama istanbula geldiğimde bir sürü arkadaşım olduğunu biliyorum artıkkk