• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

dAHA BEN BEBıŞıME HıÇ BıŞEY ALMADIM KENDıMEDE PıJAMADA ALMADIM. Ne bileyim 6 ay bitsin hatta 6,5 bitsin de öyle diyorum ama bakmadan da edemiyorum. Sağlıkla gelsinlerde hepimizin alma işi kolay

OgÜn benİm kocam evde hayatta gÖndermez benİ:)
kocalarıdamı alıp gelsek

otursun kız evde erkek lerle uğraşamam valla uff poff yeter sıkıldım bitmedimi kesin doğururum oracıkta.31 ekim çalışıyorum ama ben canım 2 haftada 1 iznim benim .

zeynep le esra bugün gelmediler hiç kızlar nerdesiniz.

fatoş 25 kişi kahvaltımı evi su bastı dışarda kahvaltı yapalım de ufak yalnlardan birşey olmaz.hem sana nasıl kahvaltıya geliyorlar ya seni davet etsinler sen uğraşma diye.

[
gidince mecbur alıyon canım bu kahvaltılar eşimin tarafında gelenek gibi bişi[/QUOTE]

o zaman Allah yardımcın olsun bari yardıma gelsinler agır bişeyler yapma bari kendini yorucak gerçi bende çok severim kalabalık yemekleri ve kahvaltıları

zeynep le esra bugün gelmediler hiç kızlar nerdesiniz.

fatoş 25 kişi kahvaltımı evi su bastı dışarda kahvaltı yapalım de ufak yalnlardan birşey olmaz.hem sana nasıl kahvaltıya geliyorlar ya seni davet etsinler sen uğraşma diye.
ii fikir canım ölemi desem acaba
[
gidince mecbur alıyon canım bu kahvaltılar eşimin tarafında gelenek gibi bişi

o zaman Allah yardımcın olsun bari yardıma gelsinler agır bişeyler yapma bari kendini yorucak gerçi bende çok severim kalabalık yemekleri ve kahvaltıları[/QUOTE]

kaynanam gelecek yardıma canım

kızlar bu seferki toplantınıza bir aksilik olmazsa bende katılmak istiyorum geçen sefer kaçrdım buluşmuşsunuz galiba topiği gördüm istanbul buluşması diye

fatoşcum bu c.tesi bendede 25 kişi vardı hem kahvaltıya geldiler hemde öğleden sonrası içinde hazırlık yapmak zorunda kalmıştım çok yoruldum hatta bebeğim kaç gün hiç oynamadı ödüm patladı ama çok şükür bugün hareketli bende yorgunluğumu attım ama korkusu yetti bencede sen bir bahane bul dışarda ağarla misafirlerini yada tamemen iptal et
ben kabul etmiyordum rahatsızım iyi değilim demiştim sen bişey yapma biz gelince yaparız sana iş yaptırmayız dediler ama herşeyi ben yaptım onlarda oturdu

merhaba kızlarr ben geldim nasılsınız hasret kaldımya valla nete girmeye....

kızlar bu seferki toplantınıza bir aksilik olmazsa bende katılmak istiyorum geçen sefer kaçrdım buluşmuşsunuz galiba topiği gördüm istanbul buluşması diye

fatoşcum bu c.tesi bendede 25 kişi vardı hem kahvaltıya geldiler hemde öğleden sonrası içinde hazırlık yapmak zorunda kalmıştım çok yoruldum hatta bebeğim kaç gün hiç oynamadı ödüm patladı ama çok şükür bugün hareketli bende yorgunluğumu attım ama korkusu yetti bencede sen bir bahane bul dışarda ağarla misafirlerini yada tamemen iptal et
ben kabul etmiyordum rahatsızım iyi değilim demiştim sen bişey yapma biz gelince yaparız sana iş yaptırmayız dediler ama herşeyi ben yaptım onlarda oturdu

maviyeshill tutumuna bayıldım ben senin ist olduğunu bile farketmemişim al HİYMEN kızınıda gel tabii biz geçen sefer biraz buruk toplandık ama bu sefer çok eğlenceli olacak eminim benim nöbetime denk getirmeyin ama gelemezsem çok üzülürüm.

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar öpüyorum hepinizi artııı bebişlerinizi tek tek morallerimizi iyi tutalım havamız güzel gönlümüz şen olsun sevgiler SERAP & DERıN

slm kızlar herkes nasıl bakalım.
ben pek ıyı değilim
dayanılmaz kasık agrılarım sebebıyle netede gıremıyorum fazla.inşalllah herkes ıyıdır
öptüm hepinizi

Back