GÜNAYDIN KIZLAR.öyle bir gece atlattımki anlatamam:1no2: 1-2 haftadır kabızlık çekiyorum 5 gün büyük tuvaletime çıkamadığım oldu afedersiniz:kedi: dün tuvalete girdim gece bir baktım kan daha önceki bebeğimi kanamayla kaybettiğim için hemen dr arayıp hastaneye gittik nst ye bağladılar kasılmalar baktılar şükürki normal çıktı ama hiç dr yoktu medical de kendi dr arayıp haber verdiler bir sorun yok die.ama bebeğin kal atışına filan bakmadılar ultrasyonada sokmadılar.eve geldim tuvalete girdim bir baktım kan makattan gelio.hem rahatladım hemde halen bebeğim etkilenirmi diye telaş içerisindeyim kızım kıpır kıpırdı sanki az hareket edio şimdi.dr randevumda taa pazartesi napıcam bilmiyorum.hiç uyumadım.
Ayrıntılı ult.iyi geçen tüm arkadaşlarımın gözü aydın.çakırgözlüden haber varmı ve seldadan bakamadım okuyamadım sitede sorun var kaç gündür yazıyorum kaydolmuo hata verio sayfa.herkes iyi olsun kızlar ya nazara gelmiyelim.![]()
Aryacım neden 5 gün bekledin de doktorunu aramadın ya telefonla sorulara cevap vermiyor mu? Bende de vardı kabızlık 3. ayda oldu benim doktorum her gün çıkmak zorundasın dedi. Şu anda rahatsızlık duymazsın ama 8-10 kilo aldığında bu seni çok zorlar dedi. Önce şu prebiyotik yoğurtlardan ye dedi, her gün incir yedim kayısı yedim işe yaramayınca ilaç yazdı doktorum. Duphalac şurup zararsızmış çocuklarda da kullanılıyormuş. İlacın dozunu kendine göre ayarlıyorsun. Ben 2 hafta şurubu içtim ve şu anda içmiyorum çok ta rahatım. Ama bu kadar sıkıntı çekmene değer mi canım ya. Bence bugün doktorunu ara veya git canım eziyet etme kendine.
GÜNAYDINLAR HERKESE, geçmişi okuyamadım henüz, umarım herşey yolundadır.
dün ayrıntılıya giderken dualarınızı esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim. çok şükür herşey yolunda çıktı. çirkin bi kızım var:) (çirkin dediğimde sert tekmeler yiyorum) uzun uzun incelendi miniğim. klap, beyin, damarlar vs. normal. bi de yüzünü doğru dürüst gösterseydi daha iyi olacaktı ama neyse. sağlıklı olduğunu bilmek herşeye değer!!!
fotoğrafları ve videoları da var ama nasıl paylaşacaktık? unuttum galiba.
darısı tüm ayrıntılıya girecekler ve doktora gideceklerin güzel haberler almasın inş. :Saruboceq:
Hadi gözün aydın canım. Herkesten iyi haberler alalım inşallah:Saruboceq: