2010 Şubat Anneleri

canım gözün aydın çok sevindim maşallahh

gözün aydın canım hihoyyyt maşallah kızına...

sağol canımcım darısı hepimize inşallahh

geçmiş olsun seçilcim...dikkat etmemiz lazım hamilelikte kabızlık çok büyük problemlere yol açıyo...bebeğin iyidir canım telaş yapma

canım gecen hafta bende de oldu ya bizim seninle hep aynı gidiyor nedense Şeniz geçmiş olsun basur olcaz galiba 3 gün sürdü şimdi kendi kendine geçti benimki. doktora haber vermedim aslında söylesem iyi olur kanım düştü mü diye tahlil ister belki.. sen de uyar dr u canım

çakırgözlünün bebeğinin kalbi olması gereken yerde değilmiş... akciğerleri varmış sanırım kalbinin olması gereken yerde... Allah yardımcısı olsun... hayırlı haberlerle gelir inşallah...

canımmm inşallah iyi haberlerle gelir çok merak ettim ya Allah şifalar versin ikisine de

seçilcim geçmiş olsun canım hay allah için rahat etmiyosa bugün kendi doktorundan acilden randevu alıp gitsene tatlım

çok geçmiş olsun canım... inşallah en kısa zamanda atlatırsın... hamilelikten sonra kalsın diyosun tedavi için ama bu geçen sürecin sana ne gibi eksileri olucak hayatım... çok zor bi karar cidden... hem bebeğin hem senin için Allah yardımcın olsun...

seçil merak etme canım zorlanmadan dolayı olmuştur o kanama...bebeğinin etkileneceğini sanmıyorum... 1 tatlı kaşığı zeytinyağı içebilirsen iç canım çok rahatlatır seni... hamilelikte kabızlık cidden çok zor bu ara sıvı şeyler yüketmeye çalış hayatım çorba çok iyi gelir.. patates pilav makarna gibi şeylerden bi süre uzak dur... nacizane tavsiyem bu....

geçmiş olsun seçilcim...dikkat etmemiz lazım hamilelikte kabızlık çok büyük problemlere yol açıyo...bebeğin iyidir canım telaş yapma

saol cnm inşallah öyledir evham oldum ister istemez.o kadar korkup ağladımki makattan olduğunu anlamadım en başta.Allaha şükür ki bir sorun çıkmadı.

senden demi kan geldi cnm ya.ben makattan olduğunu anlamadım o yüzden çok korktum bayada geldi.hastaneye gidesiye ömrümden 5 sene gitti sanki.evet söyle bencede dr.bende olmazsa randevumu erkene alıcam.ayrıntılının iyi çıkmasına çok sevindim cnm gözünaydın.

seçilcim geçmiş olsun canım hay allah için rahat etmiyosa bugün kendi doktorundan acilden randevu alıp gitsene tatlım

saol cnm sende atlatmışsın iyihaberlerle gelmişsin maşallah kızına Allahım hep iyi haberlerle kucağımıza almak nasip etsin.derinler hep yüzünü kapatıo demekki bizimkide saklıo yüzünü hep cadılar.eşimsiz gidememki cnm ya çok uzakta dr.bugün hareketlerini takip edicem bakalım olmazsa yarın giderim.

inşallah cnm ya zeytinyağı içtim cnm armut yedim bol bol kaç gündür neler yaptım bir bilsen çıkabileyim die her yöntemi denedim.ama fayda etmedi şiştim çatlıcaktım artık.makarna yedim ama dün kabız yaptığını bilmiodum.sen böle şeyleri çok araştırıosun bilirsin esracım nst de kalp atışlarınıda alabiliolarmı sadece kasılmalarımı bakıolar..bişey olsa sölerlerdi di mi görüp?

GÜNAYDINLAR HERKESE, geçmişi okuyamadım henüz, umarım herşey yolundadır.

dün ayrıntılıya giderken dualarınızı esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim. çok şükür herşey yolunda çıktı. çirkin bi kızım var:) (çirkin dediğimde sert tekmeler yiyorum) uzun uzun incelendi miniğim. klap, beyin, damarlar vs. normal. bi de yüzünü doğru dürüst gösterseydi daha iyi olacaktı ama neyse. sağlıklı olduğunu bilmek herşeye değer!!!

fotoğrafları ve videoları da var ama nasıl paylaşacaktık? unuttum galiba.

darısı tüm ayrıntılıya girecekler ve doktora gideceklerin güzel haberler almasın inş. :Saruboceq:

çok güzel ellerine sağlık.

gözünüz aydın maşşallah bebişlere.

sağol canım teşekkürler

günaydın kızlar

canım sen nerde gireceksin ayrıtılıya insan çok heycanlanıyo

Gözünüz aydın kızlar.. Allah kucağınıza alacağınız günleride göstersin hayırlısıyla..

sağol seldacım seninde herşey gönlünce olsun inşallah

sağol seçilcim benden de bayağı kan geldi sonra da sızıntı yaptı internetten araştırdım hamilelerde olurmuş böyle.. o yüzden endişelenmedim ama dr a söylicem mutlaka

sağol canım haberler güzel çıktı çok şükür, evet derinler saklıyo suratlarını hep eller suratta,,,canım eğerki gidiceksen ben gelip alıp götürürüm seni yeterki için rahat etsin sakın çekinme lütfen

mydarling 28 inde gireceğim ben ayrıntılıya.. bursa bahar hastanesinde.. sen girmiştin değil mi seninki neredeydi..

seçil bendende makattan kan geldi 3-4 hafta oluyor galiba ama makattan geldiğini anladım ve dr söylemedim bile sonuçta zorlama ile ilgili birşey olduğu belli paniklemene gerek yok ilk nerden geldiğini anlamamıştım ama sonra makat olduğunu anlayınca rahatladım.geçmiş olsun yine de.

seldacım on line gözüküyosun nasılsın ne var ne yok

canım ekranın sürekli açık benim.. ama işlerimin yoğunluğundan dolayı sürekli yazamıyorum.. iyiyim çok şükür.. perşembe 2. randevumuz var çapada onun gelmesini bekliyoruz.sizlerden güzel haberleri alıp moralimiz düzeliyor işte 
Seçil sendeki sorun bendede var canım.. Pazar günü o kadar zorladım ki kendimi düşük yapacaktım nerdeyse.. kanamalı oluyor ve günlerce çıkamadığım oluyor ilaç verdi bunun için doktor ama ben sürekli kullanmak istemiyorum bebeğe zararı olur düşüncesiyle..ama böylede zararı var Allah korusun bu sebepten çocuğunu kaybedenler bile olduğunu duymuştum. İşin kötüsü bana su ve sıvı gıdalarda fayda etmiyor.:bbo::sm_confused:

mrb kızlar
dualarınız msj larınız için çok teşekürler.
dün akşama kadar hastanedeydik.
oğlumun bir sorunu var o kesinleşti.
yarın gene gidecez.
bu halde nasıl yaşıyacak başka dokturlarda bakacak.
yarın yine dokturdayız
bebegimin kıpırdaması falan devam ediyor
bakalım neler olacak.

güzün aydın tatlım. maşallah kızına. bizim kızlar utangaç olacak galiba. biz de yüzünü tam göremedik dün, elleriyle kapatmıştı. kaydirigubbakcemile3

senin adına da çok sevindim güzelim. artık sadece şeker yüklemesi kaldı önümüzde. onu da sorunsuz atlatırız inş.

geçmiş ollsun güzelim yaa, allah acil şifalar versin. 1 doktorla kalma bence. başka doktora da git. belli olmuyor çünkü, biliyosun. iyi haberlerini bekliyoruz.

sana da geçmiş olsun canım. bu kabızlık çoğu gebenin problemi. ama bebeişine bi zararı olmaz ki. bol sıvı be kuru kayısı tüket canım: ben de işe yarıyor. tekara geçmiş olsun. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…