herkese günaydın, nasılsınız kızlar..
ben iyiyim, kızımda iyi, 4 boyutlu ultrasonla iç organlarına ayrıntılı bi şekilde bakıldı dün. çok şükür bi problem yok.
Çok giremiyorum, haber vereyim size dedim.. inşallah herkes iyidir.. çakırgözlüye noldu bilen biri yazsa ya.
gözün aydın canım hihoyyyt maşallah kızına...
Maşallah kızına canımMaşallah ne kadar büyüdüler ya :gitme:
valla sorma ne kadar büyüdüler maşallahhh
Canım çok geçmiş olsun inşallah herpsi geçecek kalbini ferah tut. Dualarımız sizinle:Saruboceq:
GÜNAYDIN KIZLAR.öyle bir gece atlattımki anlatamam:1no2: 1-2 haftadır kabızlık çekiyorum 5 gün büyük tuvaletime çıkamadığım oldu afedersiniz:kedi: dün tuvalete girdim gece bir baktım kan daha önceki bebeğimi kanamayla kaybettiğim için hemen dr arayıp hastaneye gittik nst ye bağladılar kasılmalar baktılar şükürki normal çıktı ama hiç dr yoktu medical de kendi dr arayıp haber verdiler bir sorun yok die.ama bebeğin kal atışına filan bakmadılar ultrasyonada sokmadılar.eve geldim tuvalete girdim bir baktım kan makattan gelio.hem rahatladım hemde halen bebeğim etkilenirmi diye telaş içerisindeyim kızım kıpır kıpırdı sanki az hareket edio şimdi.dr randevumda taa pazartesi napıcam bilmiyorum.hiç uyumadım.
Ayrıntılı ult.iyi geçen tüm arkadaşlarımın gözü aydın.çakırgözlüden haber varmı ve seldadan bakamadım okuyamadım sitede sorun var kaç gündür yazıyorum kaydolmuo hata verio sayfa.herkes iyi olsun kızlar ya nazara gelmiyelim.
GÜNAYDIN KIZLAR.öyle bir gece atlattımki anlatamam:1no2: 1-2 haftadır kabızlık çekiyorum 5 gün büyük tuvaletime çıkamadığım oldu afedersiniz:kedi: dün tuvalete girdim gece bir baktım kan daha önceki bebeğimi kanamayla kaybettiğim için hemen dr arayıp hastaneye gittik nst ye bağladılar kasılmalar baktılar şükürki normal çıktı ama hiç dr yoktu medical de kendi dr arayıp haber verdiler bir sorun yok die.ama bebeğin kal atışına filan bakmadılar ultrasyonada sokmadılar.eve geldim tuvalete girdim bir baktım kan makattan gelio.hem rahatladım hemde halen bebeğim etkilenirmi diye telaş içerisindeyim kızım kıpır kıpırdı sanki az hareket edio şimdi.dr randevumda taa pazartesi napıcam bilmiyorum.hiç uyumadım.
Ayrıntılı ult.iyi geçen tüm arkadaşlarımın gözü aydın.çakırgözlüden haber varmı ve seldadan bakamadım okuyamadım sitede sorun var kaç gündür yazıyorum kaydolmuo hata verio sayfa.herkes iyi olsun kızlar ya nazara gelmiyelim.
çakırgözlünün bebeğinin kalbi olması gereken yerde değilmiş... akciğerleri varmış sanırım kalbinin olması gereken yerde... Allah yardımcısı olsun... hayırlı haberlerle gelir inşallah...
günaydın kızlar
canım ya çıkmak zorunda kaldım dün bebişime alışverişe çıktım akşama kadar deli gibi alışveriş yaptım.
ben ağır böbrek enfeksiyonu geçirip hastaneye yatmıştım ama enfeksiyonun geçmediğini ve gittikçe arttığını gördük ve idrar yollarımda nadir görülen çok dirençli bir mikrop olduğunu tespit ettiler ilaçlar fayda etmiyormuş çok ağır ve uzun tedavi yöntemi varmış ama daha önce hamilelerde uygulanmamış bende uygulamak istiyorlar bu tedavinin bebeğer zararı olurmu diye araştırıyorlar bende istemiyorum doğumdan sonraya kalmasını istiyorum ben dayanırım bana ne olucaksa olsun ama evladıma bişey olmasın dua edin benim için arkadaşlar
GÜNAYDIN KIZLAR.öyle bir gece atlattımki anlatamam:1no2: 1-2 haftadır kabızlık çekiyorum 5 gün büyük tuvaletime çıkamadığım oldu afedersiniz:kedi: dün tuvalete girdim gece bir baktım kan daha önceki bebeğimi kanamayla kaybettiğim için hemen dr arayıp hastaneye gittik nst ye bağladılar kasılmalar baktılar şükürki normal çıktı ama hiç dr yoktu medical de kendi dr arayıp haber verdiler bir sorun yok die.ama bebeğin kal atışına filan bakmadılar ultrasyonada sokmadılar.eve geldim tuvalete girdim bir baktım kan makattan gelio.hem rahatladım hemde halen bebeğim etkilenirmi diye telaş içerisindeyim kızım kıpır kıpırdı sanki az hareket edio şimdi.dr randevumda taa pazartesi:
geçmiş olsun seçilcim...dikkat etmemiz lazım hamilelikte kabızlık çok büyük problemlere yol açıyo...bebeğin iyidir canım telaş yapma
canım gecen hafta bende de oldu ya bizim seninle hep aynı gidiyor nedense Şeniz geçmiş olsun basur olcaz galiba 3 gün sürdü şimdi kendi kendine geçti benimki. doktora haber vermedim aslında söylesem iyi olur kanım düştü mü diye tahlil ister belki.. sen de uyar dr u canım
canımmm inşallah iyi haberlerle gelir çok merak ettim ya Allah şifalar versin ikisine de
seçilcim geçmiş olsun canım hay allah için rahat etmiyosa bugün kendi doktorundan acilden randevu alıp gitsene tatlım
seçil merak etme canım zorlanmadan dolayı olmuştur o kanama...bebeğinin etkileneceğini sanmıyorum... 1 tatlı kaşığı zeytinyağı içebilirsen iç canım çok rahatlatır seni... hamilelikte kabızlık cidden çok zor bu ara sıvı şeyler yüketmeye çalış hayatım çorba çok iyi gelir.. patates pilav makarna gibi şeylerden bi süre uzak dur... nacizane tavsiyem bu....
çok güzel ellerine sağlık.
gözünüz aydın maşşallah bebişlere.
sağol canım teşekkürler
günaydın kızlar
ayrıntılıya giren arkadaşlar gözünüz aydın hepiniz adına çok sevindim... benimde 10 gün sonra var ayrıntılım çok heyecanlanıyorum daha şimdiden allahıma dua ediyorum bi sorunumuz çıkmasın çok endişe ediyorum sizde dua edin ne olur..
günaydın canlarım... herkes iyi maşallah... Allah bozmasın...
benden açken ve glukozu içtikten 1 saat sonra toplam 2 kez kan alındı canım... bu arada hiçbişey yeme içme dedi... bendeki değerlerde açlık için 70-110 arası normal tokluk içinde 120-170 arası normal denmiş canım... 50 gr lık yükleme yüksek çıkarsa 100 lüğü o zaman yapıyorlar diye biliyorum bende... bazı dr. lar 50 gr dada açlık istiyo bazıları istemiyo benim dr. bişey dememişti ama ben kendim öğrenmek adına yaptırdım..
gözün aydın canımm
kızlar ben lierac kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim...
ay canım maşallah süper olmuşlar ne cevherler varmış sende ben hiç beceremem... keşke yapabilsem... ama bayıldım... iyi günlerde giysinler inşallah...
maşallah canım topaç gibi olmuş senin kızında... Allahım nazarlardan saklasın onları.... gözün aydın... inşallah şeker sonuçlarında böyle iyi çıkar...
evet maşallah bide suratını kapatmasaydı hep eller suratta
seninde gözün aydın canım... çakırgözlünün bebeğinin kalbi olması gereken yerde değilmiş... akciğerleri varmış sanırım kalbinin olması gereken yerde... Allah yardımcısı olsun... hayırlı haberlerle gelir inşallah...
günaydın kızlar
yarennnn nasıl ördün bunları azcık tüyo versene yaaaaaa bayıldım bize de öğret lütfeeeen
mydarling gözün aydın canım
sağolasın canımm çok teşekkürler
maviyeşil geçmiş olsun dikkat et kendine canım
Gözünüz aydın kızlar.. Allah kucağınıza alacağınız günleride göstersin hayırlısıyla..
senden demi kan geldi cnm ya.ben makattan olduğunu anlamadım o yüzden çok korktum bayada geldi.hastaneye gidesiye ömrümden 5 sene gitti sanki.evet söyle bencede dr.bende olmazsa randevumu erkene alıcam.ayrıntılının iyi çıkmasına çok sevindim cnm gözünaydın.
[a href=http://urlal.com/dqqf][/a][/QUOTE]
olmadı yaw.
saol cnm inşallah öyledir evham oldum ister istemez.o kadar korkup ağladımki makattan olduğunu anlamadım en başta.allaha şükür ki bir sorun çıkmadı.
Senden demi kan geldi cnm ya.ben makattan olduğunu anlamadım o yüzden çok korktum bayada geldi.hastaneye gidesiye ömrümden 5 sene gitti sanki.evet söyle bencede dr.bende olmazsa randevumu erkene alıcam.ayrıntılının iyi çıkmasına çok sevindim cnm gözünaydın.
Saol cnm sende atlatmışsın iyihaberlerle gelmişsin maşallah kızına allahım hep iyi haberlerle kucağımıza almak nasip etsin.derinler hep yüzünü kapatıo demekki bizimkide saklıo yüzünü hep cadılar.eşimsiz gidememki cnm ya çok uzakta dr.bugün hareketlerini takip edicem bakalım olmazsa yarın giderim.
Inşallah cnm ya zeytinyağı içtim cnm armut yedim bol bol kaç gündür neler yaptım bir bilsen çıkabileyim die her yöntemi denedim.ama fayda etmedi şiştim çatlıcaktım artık.makarna yedim ama dün kabız yaptığını bilmiodum.sen böle şeyleri çok araştırıosun bilirsin esracım nst de kalp atışlarınıda alabiliolarmı sadece kasılmalarımı bakıolar..bişey olsa sölerlerdi di mi görüp?
sağol seçilcim benden de bayağı kan geldi sonra da sızıntı yaptı internetten araştırdım hamilelerde olurmuş böyle.. O yüzden endişelenmedim ama dr a söylicem mutlaka
seldacım on line gözüküyosun nasılsın ne var ne yok
GÜnaydın canlarım ben geldİm ayrıntılı ultrasonumuzada gİrdİk arkadaŞlar herŞeyİmİz normal gayet gÜzel Çıktı herhangİ bİr problem yokmuŞ kİlomuzda İyİ Çıktı 740 gr olmuŞuz,ama hep ellerİmİz yÜzÜmÜzde gÖstermİyo suratını bİze benİm gÜzel kızım,bu aŞamada bİttİ Şeker testİmİz kaldı bİr tek herkes İyİ haberlerle gelsİn İnŞallah kızlar burnu falan aynı bana benzİyo,Çok gÜzel İlgİlendİler cd mİzİde aldık Çok ŞÜkÜr,bugÜn doktora gİdecekler gÜzel haberlerİnİzİ beklİyoruz
herkese günaydın, nasılsınız kızlar..
ben iyiyim, kızımda iyi, 4 boyutlu ultrasonla iç organlarına ayrıntılı bi şekilde bakıldı dün. çok şükür bi problem yok.
Çok giremiyorum, haber vereyim size dedim.. inşallah herkes iyidir.. çakırgözlüye noldu bilen biri yazsa ya.
günaydın kızlar
canım ya çıkmak zorunda kaldım dün bebişime alışverişe çıktım akşama kadar deli gibi alışveriş yaptım.
ben ağır böbrek enfeksiyonu geçirip hastaneye yatmıştım ama enfeksiyonun geçmediğini ve gittikçe arttığını gördük ve idrar yollarımda nadir görülen çok dirençli bir mikrop olduğunu tespit ettiler ilaçlar fayda etmiyormuş çok ağır ve uzun tedavi yöntemi varmış ama daha önce hamilelerde uygulanmamış bende uygulamak istiyorlar bu tedavinin bebeğer zararı olurmu diye araştırıyorlar bende istemiyorum doğumdan sonraya kalmasını istiyorum ben dayanırım bana ne olucaksa olsun ama evladıma bişey olmasın dua edin benim için arkadaşlar
melisa nasılsın canım ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?