• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

günaydın şeker anneler...
herkes iyidir inş..ÇAKIRGÖZLÜ yü hepimiz merak ediyoruz iş hayırlı haberler verir bize daha fazla bekletmeden...
YAREN bayıldım yaaa çok tatlı olmuşlar...bende becerebilirmiyim acaba

GÜnaydın canlarım ben geldım ayrıntılı ultrasonumuzada gırdık arkadaŞlar herŞeyımız normal gayet gÜzel Çıktı herhangı bır problem yokmuŞ kılomuzda ıyı Çıktı 740 gr olmuŞuz,ama hep ellerımız yÜzÜmÜzde gÖstermıyo suratını bıze benım gÜzel kızım,bu aŞamada bıttı Şeker testımız kaldı bır tek herkes ıyı haberlerle gelsın ınŞallah kızlar burnu falan aynı bana benzıyo,Çok gÜzel ılgılendıler cd mızıde aldık Çok ŞÜkÜr,bugÜn doktora gıdecekler gÜzel haberlerınızı beklıyoruz

herkese günaydın, nasılsınız kızlar..
ben iyiyim, kızımda iyi, 4 boyutlu ultrasonla iç organlarına ayrıntılı bi şekilde bakıldı dün. çok şükür bi problem yok.
Çok giremiyorum, haber vereyim size dedim.. inşallah herkes iyidir.. çakırgözlüye noldu bilen biri yazsa ya.

GÜnaydın canlarım ben geldİm ayrıntılı ultrasonumuzada gİrdİk arkadaŞlar herŞeyİmİz normal gayet gÜzel Çıktı herhangİ bİr problem yokmuŞ kİlomuzda İyİ Çıktı 740 gr olmuŞuz,ama hep ellerİmİz yÜzÜmÜzde gÖstermİyo suratını bİze benİm gÜzel kızım,bu aŞamada bİttİ Şeker testİmİz kaldı bİr tek herkes İyİ haberlerle gelsİn İnŞallah kızlar burnu falan aynı bana benzİyo,Çok gÜzel İlgİlendİler cd mİzİde aldık Çok ŞÜkÜr,bugÜn doktora gİdecekler gÜzel haberlerİnİzİ beklİyoruz

gözün aydın canım hihoyyyt maşallah kızına...

ben iyiyim, kızımda iyi, 4 boyutlu ultrasonla iç organlarına ayrıntılı bi şekilde bakıldı dün. çok şükür bi problem yok.
Çok giremiyorum, haber vereyim size dedim.. inşallah herkes iyidir.. çakırgözlüye noldu bilen biri yazsa ya.

maşallah canım problem olmamasına çok sevindim gözün aydn...
çakırgözlünün bebeğinin kalbinde sorun varmış ama son gelişmelerden haber vermedi henüz...inş iyi olcak:Saruboceq:

kızlar kırmızısını yeğenime, mavisini de oğluma ördüm. mavinin eşi bitmedi ama daha :)

çok güzel ellerine sağlık.

GÜnaydın canlarım ben geldİm ayrıntılı ultrasonumuzada gİrdİk arkadaŞlar herŞeyİmİz normal gayet gÜzel Çıktı herhangİ bİr problem yokmuŞ kİlomuzda İyİ Çıktı 740 gr olmuŞuz,ama hep ellerİmİz yÜzÜmÜzde gÖstermİyo suratını bİze benİm gÜzel kızım,bu aŞamada bİttİ Şeker testİmİz kaldı bİr tek herkes İyİ haberlerle gelsİn İnŞallah kızlar burnu falan aynı bana benzİyo,Çok gÜzel İlgİlendİler cd mİzİde aldık Çok ŞÜkÜr,bugÜn doktora gİdecekler gÜzel haberlerİnİzİ beklİyoruz

gözünüz aydın maşşallah bebişlere.

günaydın kızlar

ayrıntılıya giren arkadaşlar gözünüz aydın hepiniz adına çok sevindim... benimde 10 gün sonra var ayrıntılım çok heyecanlanıyorum daha şimdiden allahıma dua ediyorum bi sorunumuz çıkmasın çok endişe ediyorum sizde dua edin ne olur..

evet canım uzun zamandır yoktun.. hayırdır,sağlık problemi derken? bebiş nasıl?
günaydın kızlar

canım ya çıkmak zorunda kaldım dün bebişime alışverişe çıktım akşama kadar deli gibi alışveriş yaptım.
ben ağır böbrek enfeksiyonu geçirip hastaneye yatmıştım ama enfeksiyonun geçmediğini ve gittikçe arttığını gördük ve idrar yollarımda nadir görülen çok dirençli bir mikrop olduğunu tespit ettiler ilaçlar fayda etmiyormuş çok ağır ve uzun tedavi yöntemi varmış ama daha önce hamilelerde uygulanmamış bende uygulamak istiyorlar bu tedavinin bebeğer zararı olurmu diye araştırıyorlar bende istemiyorum doğumdan sonraya kalmasını istiyorum ben dayanırım bana ne olucaksa olsun ama evladıma bişey olmasın dua edin benim için arkadaşlar
hoş geldin canım sağlık problemleri neyin var canım hayırdır

Maşallah kızına canım:nazar: Maşallah ne kadar büyüdüler ya :gitme:

ben ağır böbrek enfeksiyonu geçirip hastaneye yatmıştım ama enfeksiyonun geçmediğini ve gittikçe arttığını gördük ve idrar yollarımda nadir görülen çok dirençli bir mikrop olduğunu tespit ettiler ilaçlar fayda etmiyormuş çok ağır ve uzun tedavi yöntemi varmış ama daha önce hamilelerde uygulanmamış bende uygulamak istiyorlar bu tedavinin bebeğer zararı olurmu diye araştırıyorlar bende istemiyorum doğumdan sonraya kalmasını istiyorum ben dayanırım bana ne olucaksa olsun ama evladıma bişey olmasın dua edin benim için arkadaşlar

Canım çok geçmiş olsun inşallah herpsi geçecek kalbini ferah tut. Dualarımız sizinle:Saruboceq:

GÜNAYDIN KIZLAR.öyle bir gece atlattımki anlatamam:1no2: 1-2 haftadır kabızlık çekiyorum 5 gün büyük tuvaletime çıkamadığım oldu afedersiniz:kedi: dün tuvalete girdim gece bir baktım kan daha önceki bebeğimi kanamayla kaybettiğim için hemen dr arayıp hastaneye gittik nst ye bağladılar kasılmalar baktılar şükürki normal çıktı ama hiç dr yoktu medical de kendi dr arayıp haber verdiler bir sorun yok die.ama bebeğin kal atışına filan bakmadılar ultrasyonada sokmadılar.eve geldim tuvalete girdim bir baktım kan makattan gelio.hem rahatladım hemde halen bebeğim etkilenirmi diye telaş içerisindeyim kızım kıpır kıpırdı sanki az hareket edio şimdi.dr randevumda taa pazartesi napıcam bilmiyorum.hiç uyumadım.

Ayrıntılı ult.iyi geçen tüm arkadaşlarımın gözü aydın.çakırgözlüden haber varmı ve seldadan bakamadım okuyamadım sitede sorun var kaç gündür yazıyorum kaydolmuo hata verio sayfa.herkes iyi olsun kızlar ya nazara gelmiyelim.:nazar:

günaydın kızlar

geçmiş olsun canım ya allah senide bebeğinide korusun inş..

günaydın canlarım... herkes iyi maşallah... Allah bozmasın...

tokluk olması lazım. ben sadece 1 defa kan verdim.sabah kahvaltımı yapmıştım. saat 11 de 50 gr glikoz içtim, 12'ye kadar hiçbişey yemedim, 12 de de kan verdim..açlık olanda 100 gr yükleme yapmıyorlar mı?

benden açken ve glukozu içtikten 1 saat sonra toplam 2 kez kan alındı canım... bu arada hiçbişey yeme içme dedi... bendeki değerlerde açlık için 70-110 arası normal tokluk içinde 120-170 arası normal denmiş canım... 50 gr lık yükleme yüksek çıkarsa 100 lüğü o zaman yapıyorlar diye biliyorum bende... bazı dr. lar 50 gr dada açlık istiyo bazıları istemiyo benim dr. bişey dememişti ama ben kendim öğrenmek adına yaptırdım..

çatlak kreminin adı neydi kızlar bende bu ara iyice kaşınmaya başladım araştırayım bi.

kızlar merhaba yeni girdim bende. çatlaklarla problemi olanları okudum aranızda neler kullanıyorsunuz neler tavsiye ediyorsunuz?

kızlar ben lierac kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim...

kızlar kırmızısını yeğenime, mavisini de oğluma ördüm. mavinin eşi bitmedi ama daha :)

ay canım maşallah süper olmuşlar ne cevherler varmış sende ben hiç beceremem... keşke yapabilsem... ama bayıldım... iyi günlerde giysinler inşallah...

maşallah canım topaç gibi olmuş senin kızında... Allahım nazarlardan saklasın onları.... gözün aydın... inşallah şeker sonuçlarında böyle iyi çıkar...

seninde gözün aydın canım... çakırgözlünün bebeğinin kalbi olması gereken yerde değilmiş... akciğerleri varmış sanırım kalbinin olması gereken yerde... Allah yardımcısı olsun... hayırlı haberlerle gelir inşallah...

günaydın kızlar

yarennnn nasıl ördün bunları azcık tüyo versene yaaaaaa bayıldım bize de öğret lütfeeeen

mydarling gözün aydın canım

maviyeşil geçmiş olsun dikkat et kendine canım

Gözünüz aydın kızlar.. Allah kucağınıza alacağınız günleride göstersin hayırlısıyla..

Back