Günaydın arkadaşlar;
Dün sabah bir uyandım Allahın ölüyorum ishal,bulantı,baş ağrısı ,ateş ve eklem ağrısı....
İş yerinde bir kaç saat dayanabildikten sonra eve dinlenmeye gittim ama baş ve bel ağrımdan bir türlü uyuyamadım.İshalim ve bulantım durdu ama bel ağrıç çok var 14 haftam yeni bitti bebeklere bişey olmamıştır değilmi
Canım çok geçmiş olsun. Bende de aynı sıkıntılar var. Günde 3 tane nidilat içiyorum. o da çok çarpıntı yapıyor. Dün tekrar nst'ye bağladılar kasılmalar azalmış dedi . Ama nidilata devam ediyorum. Allah'ım tüm hamillelerin yardımcısı olsun . Bebeklerimiz inşallah dayanır.
erbe hoşgeldin tekrar, geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın, herşey yolunda mı?
Kızlar günaydın, nasılsınız? İşlerin yoğunluğundan giremedim...
Morgenrot canım şimdi iyi olmana sevindim, dikkat et kendine canım, Nirsen bence doktoruna bir sor bakalım NST olayını, belki bakar...
talya hoşgeldin, bildiğim kadarıyla rahim ağzına 12 hafta civarında dikiş atılıyor, benim doktoruma sordum bunu o da ikiz gebeliklerde bunu faydasız olduğunu söyledi, aklıma her takılanı sorduğumdan adam yaka silkecek yakında :)
nurtopu sana da çok geçmiş olsun, kızlar ben de mesela çok ayakta kaldığımda falan göbek altındaki kısımda sertleşme oluyor sanki, annem normal dedi ama ben doktora sorucam, dinlenince geçiyor, dün 12 saat dışarıda ve işyerinde koşturdum, belim, ayaklarım ağrıdı resmen, akşama da karnım setleşti, bu kadar koşturmada normal midir bu durum acab?
Kızlar merhaba
Bende de aynı sıkıntılar oluyordu ben kasılma değil de çocukların başı ayağı vs. sanıyordum.
Burda yazılanları okuyunca dr.umu aradım. O da hemen gel dedi. Pazartesiden beri hastanede yatıyordum. Bugün taburcu oldum. Eve de yeni geldim. Hastanede önce nidilat yüklemesi yapıldı. Sonra yavaş yavaş azaltılıp kesildi kasılmalar azalınca evde de devam et demedi. Bir de erken doğum riskine karşı proluton depo ve çocukların akciğerleri gelişsin diye celeston yapıldı 2 gün üst üste. Cuma günü de tekrar çağırdı dr. um. İnşallah bu sıkıntılarımız geçer. Bebeklerimiz 36. haftaya kadar dayanır en azından inş.
günaydın arkadaşlarr.bugün nasılsınız.sıcaklar sanırım bu yıl daha yoğun üstelik progesterona bağlı eller ve ayaklar başta olmak üzere aşırı yanmalar var allah hepimizin yardımcısı olsun.
morgenrot cum ben de balık yağına başladım umarım çok işe yarar.nasılsın sağlık durumun nasıl oldu inşallah iyisindir.bebeklerinle konuş erken çıkmamaları için onları ikna et:))))umarım işe yarar...dr um beni hiç nst ye bağlamadı şüphelendiğinde mi yoksa rutinde mi yapıyorlar acaba fikrin var mı??
Merhaba kızlar size nst neden erken gördüler şikayetiniz olduğu için mi yoksa rutinde bu haftalarda mı yapıyorlarmış,ben sordum 32-34 hf dan sonra yaparız dedi doktorum ,kafam karıştı rica etsem doktorunuza ikizlerde ilk ne zaman yapılmalı sorabilir misiniz?teşekkürler
Kızlar nasılsınız? Hepinize hayırlı cumalar diliyorum, benim de yarın randevum var hayırlısıyla, inşallah herşey yolundadır.
herkese merhaba...
bir süredir internetim olmadığı için sizleri takip edemedim..
hatırlar mısınız bilmiyorum ama...
ben de ikiz bekliyorum..19 haftalık oldular..:)..biraz zor zamanlar geçirdik o yüzden düşük korkumu bir türlü yenemiyorum..
umarım aranızda bana da yer vardır..
canım iyi ki yazmışız o zaman brda yaşadıklarımızı.. inşallah şu kasılmalar gider artık.. ben günde 4 defa nidilata devam ediyorum, dün sadece iki kere kasılmam oldu tüm gün boyunca ama bugün çok oldu bir saatte 4ü geçti ama doktor randevum zaten pazartesi olduğundan dişii sıkacağım... bol bol dinleniyorum... geceleri uyuyamıyorum ama gündüz maaşallahım var :)
kendine iyi bak canım, inşallah 36 haftayı geçeceğiz Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?