canım maaşallah 17 haftan bitmiş.. inşallah randevun da güzel geçer kuzularınını kocamaaan ve sağlıklı olduklarını görürsün
Selam kızlar..Ben de ikiz annesi olacağım inşallah..Diğer ikiz topiklerine bakıyorum hep ,burayı yeni gördüm
bende aralık başı gibi ikiz annesi olcam 20 haftalığım iki oğlum olcak
anjelic canım benim ikizlerin ikisi de erkek oldu listede değişiklik yapabilir misin canım
birisinin kız olmasını ummuştum
günaydın güzel anneler hepinize güzel bir pazar geçirmenizi diliyorum galiba herkes uyuyor.sağolsun benim kızım erkenci.ben de uyanmak zorunda kaldım.opuyorumnanaktan
Merhaba arkadaşlar bu hafta nasılsınız?Anjelic az kaldı 2 hafta sonra hissedersin bebeklerinin hareketlerini net bir şekilde.Ama arada güm diye vurunca çok şaşırır hatta bazen korkarsın ama şunu bil ki herşeye rağmen tekmeleri bile çok tatlı.Hele gece açıkınca o minik patileriyle kalk mama yiyeyelim dercesine vurmaları o kadar güzel ki.Normalde para verseler belki uyanmazsın ama onlar olunca gece bile kalkıp bişey yersin.Bazen de uyurlar ses seda yok korkarsın neredeler diye ,eşine söylersin eşinde bırak biraz uyusun çocuklar der ama bir türlü için rahat etmez.Derken bir tekme ve ardından diyeri dünyalar senin oluverir bir anda .İinşallah allah tez zamanda herkese yaşatsın.Bebeklerimiz her daim sağ ve sağilıklı olsun ve uzun ömürlü yaşaşınlar...
BU ARADA YENİ GELEN TÜM ARKADAŞLARA HOŞGELDİNİZ DİYORUM...
Morgenrotcum nasılsın iyisindir inşallah ,bende hafta sonları her daim uyuyuyorum hiç bişey yapasım gelmiyor.Bebeklere henüz bişey almadık herkes çok kızıyor bize ama sıcaktan bişey yapasım gelmiyor nedense...Sen neler aldın ve almayı düşünüyorsun???İnan yemek yapmak bile zor geliyor birileri iftara davet edince çok mutlu oluyorum....
selam kızlar.. ne güzel forum canlanmış, yeni yeni arkadaşlar gelmiş.. hoş gelmişler..
anjelik canım muayenenin güzel geçmesine sevindim,, pıtpıtlara çok yaklaştın :) harika bir duygu göreceksin
kızlar ben sabah sağlık ocağına gittim oğullarımın kalp atışlarını dinledim, tetanoz aşısının ikincisini vuruldum.. akşam da muayene ve nst için doktor amcamıza gideceğiz.. dün çok kasılmam oldu ama bugün sadece iki kere oldu.. inşallah artık azalarak sona erer bu kasılmalar zira rahatsız etmeye başladı.. bazen nefesimi kesiyorlar
nirsen canım ben de daha hiç bir şey alamadım.. sıcak ve ağırlık mahvediyor
annem sağolsun yatak yorgan nevresim yelek bişeyler hazırlaıyor kendi çapında.. ben de neyi nerden alacağıma internetten bakıp karar verdim.. bir de güzel bi çocuk mağazası var giysileri de ordan alacağım.. yoksa çıkıp da tek tek dolaşamam valla... yürüyemiyorum doğru düzgün.. 85 kilo oldum bi de.. ben en fazla 90la bitirmeyi planlarken şimdiden böyleyim :)) amaaannn napıyım oğluşlar sağlıklı olsunlar da :)
becerebilirsem birazdan 28+2 göbüşümü de gösteriyim... henüz çatlamamış olanlar varsa bi baksınlar :)))
hepinizi öptüm güzel hamişler
28+2.. resimde net çıkmamışlar ama durum bu :) bir de kalçamın yanları, dizime kadar bacak içlerim ve hatta sol kolumun koltuk altı da çatladı :)) görebildiklerim bu kadar en azından :))))
Eki Görüntüle 52064
esengülüm sağol canım iyiyim çok şükür... bebekler için herşeye değer...
öyle dediğin gibi dinleniyorum evde...
uyku, yemek ve örgü :) cokacimcoook :hulya:
bebeklere bi battaniye başladım belki nette görmüşsündür denizde yüzen nuhun gemisi şeklinde :) bitince paylaşırım burdan :)
ooooo maşallahh becerikli hatunn senii aklinialirimsmilegösterirsin burdan bakarız bnm ölee becerilerim yok maleseff:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?