• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 sonu 2011 ilk aylarında ikizlerine kavuşacak anne adayları

anjelic canım benim ikizlerin ikisi de erkek oldu listede değişiklik yapabilir misin canım
birisinin kız olmasını ummuştum

günaydın güzel anneler hepinize güzel bir pazar geçirmenizi diliyorum galiba herkes uyuyor.sağolsun benim kızım erkenci.ben de uyanmak zorunda kaldım.opuyorumnanaktan

canım maaşallah 17 haftan bitmiş.. inşallah randevun da güzel geçer kuzularınını kocamaaan ve sağlıklı olduklarını görürsün

morgenrot saol canım, ben 17 diyorum doktor 18:3: Randevumuz iyi geçti Allaha şükür, tek tek organlarına baktı 1 saat, ayrıntılı yaptık aslında dedi ama 21. haftada tekrar bakacakmış, amniyosentez falan istemiyorum ya sanırım titizleniyor benim doktor.sempatiksalakcinni Sen nasılsın, kasılmaların azalmış çok sevindim, dinlenmene dikkat ediyorsun di mi?

Selam kızlar..Ben de ikiz annesi olacağım inşallah..Diğer ikiz topiklerine bakıyorum hep ,burayı yeni gördüm

dilemma hoşgeldin canım, kaç haftalık oldun, bilgilerini ayrıntılı yazar mısın seni de listeye ekleyeyim?

bende aralık başı gibi ikiz annesi olcam 20 haftalığım iki oğlum olcak

elivinnaz merhaba, maşallah oğluşlarına sağlıkla gelsin, canım senin bilgilerini de alayım liste için olur mu?

anjelic canım benim ikizlerin ikisi de erkek oldu listede değişiklik yapabilir misin canım
birisinin kız olmasını ummuştum

hayrancım sağlıkla gelsinler önemli diil, benim de iki kızım olacak, annem 1 tanesi erkek olsaydı falan dedi ama boşver hiç öyle düşünmedim, Rabbim eli yüzü düzgün versin, sen de iki tane gelin alacaksın işte opuyorumnanaktan Ekliyom listeye oğluşlarını...

günaydın güzel anneler hepinize güzel bir pazar geçirmenizi diliyorum galiba herkes uyuyor.sağolsun benim kızım erkenci.ben de uyanmak zorunda kaldım.opuyorumnanaktan

vuslatcım nasılsın, ne güzel seninkileri hissediyorsun, ben de hissetmek istiyoooooomkaydirigubbakcemile3

Merhaba arkadaşlar bu hafta nasılsınız?Anjelic az kaldı 2 hafta sonra hissedersin bebeklerinin hareketlerini net bir şekilde.Ama arada güm diye vurunca çok şaşırır hatta bazen korkarsın ama şunu bil ki herşeye rağmen tekmeleri bile çok tatlı.Hele gece açıkınca o minik patileriyle kalk mama yiyeyelim dercesine vurmaları o kadar güzel ki.Normalde para verseler belki uyanmazsın ama onlar olunca gece bile kalkıp bişey yersin.Bazen de uyurlar ses seda yok korkarsın neredeler diye ,eşine söylersin eşinde bırak biraz uyusun çocuklar der ama bir türlü için rahat etmez.Derken bir tekme ve ardından diyeri dünyalar senin oluverir bir anda .İinşallah allah tez zamanda herkese yaşatsın.Bebeklerimiz her daim sağ ve sağilıklı olsun ve uzun ömürlü yaşaşınlar...
BU ARADA YENİ GELEN TÜM ARKADAŞLARA HOŞGELDİNİZ DİYORUM...
Morgenrotcum nasılsın iyisindir inşallah ,bende hafta sonları her daim uyuyuyorum hiç bişey yapasım gelmiyor.Bebeklere henüz bişey almadık herkes çok kızıyor bize ama sıcaktan bişey yapasım gelmiyor nedense...Sen neler aldın ve almayı düşünüyorsun???İnan yemek yapmak bile zor geliyor birileri iftara davet edince çok mutlu oluyorum....

herkese merhaba..
anjelic randevunun iyi geçmesine çok sevindim..ben de hala hissedemiyorum bebişlerimi..
sabırsızlıkla bekliyorum..
morgenrot sana da teşekkürler iyi dileklerin için..
...
aranızda fetal eko çektiren ya da çektirecek olan var mı?..benim doktorum istedi de..kalp atışlarında filan bir problem olmamasına rağmen..izmir'e gideceğim o yüzden haftaya..
çektiren varsa nerde çektirdiniz...sanırım ben ege ya da dokuz eylül de çektireceğim..

Merhaba arkadaşlar bu hafta nasılsınız?Anjelic az kaldı 2 hafta sonra hissedersin bebeklerinin hareketlerini net bir şekilde.Ama arada güm diye vurunca çok şaşırır hatta bazen korkarsın ama şunu bil ki herşeye rağmen tekmeleri bile çok tatlı.Hele gece açıkınca o minik patileriyle kalk mama yiyeyelim dercesine vurmaları o kadar güzel ki.Normalde para verseler belki uyanmazsın ama onlar olunca gece bile kalkıp bişey yersin.Bazen de uyurlar ses seda yok korkarsın neredeler diye ,eşine söylersin eşinde bırak biraz uyusun çocuklar der ama bir türlü için rahat etmez.Derken bir tekme ve ardından diyeri dünyalar senin oluverir bir anda .İinşallah allah tez zamanda herkese yaşatsın.Bebeklerimiz her daim sağ ve sağilıklı olsun ve uzun ömürlü yaşaşınlar...
BU ARADA YENİ GELEN TÜM ARKADAŞLARA HOŞGELDİNİZ DİYORUM...
Morgenrotcum nasılsın iyisindir inşallah ,bende hafta sonları her daim uyuyuyorum hiç bişey yapasım gelmiyor.Bebeklere henüz bişey almadık herkes çok kızıyor bize ama sıcaktan bişey yapasım gelmiyor nedense...Sen neler aldın ve almayı düşünüyorsun???İnan yemek yapmak bile zor geliyor birileri iftara davet edince çok mutlu oluyorum....

nirsencim senin bebişlerin kac haftalık.cınsıyetlerı ne .bız 33.haftamızdayız ıkı kızım olcak ınsallah

sophicim maşallahh cnmcmmm 33.haftandasın ne durumda minnoşlarr...kullandığın ilaçlar fln neler cnmcm çarş.dra gidicemmm inş...herşey yolundadır...

Mrb kızlar....Erbe:ben fetal eko ve tüm detaylı taramalarımı izmir alsancakta ingilterede üst ihtisas yapıp yeni gelmiş Ebru çelik adında bir doktora yaptırdım,alsancakta zara giyim karşısında muayenehanesi var,dr burak bey le beraber çalışıyor.Çok memnun kaldık çok şükür.2-3 saat felan beni ve bebeklerimi inceledi defalarca baktı sağolsun.Gitmek isterseniz eşimden tel nosunu alıp yazabilirim tabii yine de siz bilirsiniz.Sadece kalp değil tüm uzuvlarına bakıyor.Bizim denizlideki kadın doğumcuların çoğu ona yönlendiriyor.Allahın izniyle çok şükür bizimkiler normal çıktı ,seninkiler de öyle olur inşallah canım...İkizlerde hiç bir şüphe olmasa da gönderiyorlar...
Sophi cim:Benim kuzucuklarım 29+5 .Her ikisi de kız inşallah bizde senin günlerine ulaşırız ve miadında sağlıklı dünyaya geliriz.Sen benim haftama kadar kaç kilo aldı ben 8,5 kilo aldım sence az mı ?Beslenme önerilerin var mı?Ben,demir,magnezyum,elevit,balık yağı hapı içiyorum sen neler kullandın?Yardımcı olursan sevinirim ...Ayrıca bebeklerine hangi kıyafetleri ve ne marka aldın???

selam kızlar.. ne güzel forum canlanmış, yeni yeni arkadaşlar gelmiş.. hoş gelmişler..
anjelik canım muayenenin güzel geçmesine sevindim,, pıtpıtlara çok yaklaştın :) harika bir duygu göreceksin
kızlar ben sabah sağlık ocağına gittim oğullarımın kalp atışlarını dinledim, tetanoz aşısının ikincisini vuruldum.. akşam da muayene ve nst için doktor amcamıza gideceğiz.. dün çok kasılmam oldu ama bugün sadece iki kere oldu.. inşallah artık azalarak sona erer bu kasılmalar zira rahatsız etmeye başladı.. bazen nefesimi kesiyorlar

nirsen canım ben de daha hiç bir şey alamadım.. sıcak ve ağırlık mahvediyor
annem sağolsun yatak yorgan nevresim yelek bişeyler hazırlaıyor kendi çapında.. ben de neyi nerden alacağıma internetten bakıp karar verdim.. bir de güzel bi çocuk mağazası var giysileri de ordan alacağım.. yoksa çıkıp da tek tek dolaşamam valla... yürüyemiyorum doğru düzgün.. 85 kilo oldum bi de.. ben en fazla 90la bitirmeyi planlarken şimdiden böyleyim :)) amaaannn napıyım oğluşlar sağlıklı olsunlar da :)

becerebilirsem birazdan 28+2 göbüşümü de gösteriyim... henüz çatlamamış olanlar varsa bi baksınlar :)))

hepinizi öptüm güzel hamişler

28+2.. resimde net çıkmamışlar ama durum bu :) bir de kalçamın yanları, dizime kadar bacak içlerim ve hatta sol kolumun koltuk altı da çatladı :)) görebildiklerim bu kadar en azından :))))

$Görüntü251.jpg

selam kızlar.. ne güzel forum canlanmış, yeni yeni arkadaşlar gelmiş.. hoş gelmişler..
anjelik canım muayenenin güzel geçmesine sevindim,, pıtpıtlara çok yaklaştın :) harika bir duygu göreceksin
kızlar ben sabah sağlık ocağına gittim oğullarımın kalp atışlarını dinledim, tetanoz aşısının ikincisini vuruldum.. akşam da muayene ve nst için doktor amcamıza gideceğiz.. dün çok kasılmam oldu ama bugün sadece iki kere oldu.. inşallah artık azalarak sona erer bu kasılmalar zira rahatsız etmeye başladı.. bazen nefesimi kesiyorlar

nirsen canım ben de daha hiç bir şey alamadım.. sıcak ve ağırlık mahvediyor
annem sağolsun yatak yorgan nevresim yelek bişeyler hazırlaıyor kendi çapında.. ben de neyi nerden alacağıma internetten bakıp karar verdim.. bir de güzel bi çocuk mağazası var giysileri de ordan alacağım.. yoksa çıkıp da tek tek dolaşamam valla... yürüyemiyorum doğru düzgün.. 85 kilo oldum bi de.. ben en fazla 90la bitirmeyi planlarken şimdiden böyleyim :)) amaaannn napıyım oğluşlar sağlıklı olsunlar da :)

becerebilirsem birazdan 28+2 göbüşümü de gösteriyim... henüz çatlamamış olanlar varsa bi baksınlar :)))

hepinizi öptüm güzel hamişler

slm cnmcm iyisin dimi evdesin dinlen yorma kndini hiçççç bnmde kasılmalarıım vr bakalım drumuz ne dycek:(çatlakkkk oooo alası vrr:)nplm minnoşlar içinn herşeye değergamyoncuiremsugamyoncuiremsu

28+2.. resimde net çıkmamışlar ama durum bu :) bir de kalçamın yanları, dizime kadar bacak içlerim ve hatta sol kolumun koltuk altı da çatladı :)) görebildiklerim bu kadar en azından :))))

Eki Görüntüle 52064

bnmde karnımın alt kısmında aynayla görebiliyorummaklinialirimsmilebaşka yok bakalımmmmeyvahedigeldismilemaşallahhh kuzulara:nazar:

esengülüm sağol canım iyiyim çok şükür... bebekler için herşeye değer...
öyle dediğin gibi dinleniyorum evde...
uyku, yemek ve örgü :) cokacimcoook :hulya:
bebeklere bi battaniye başladım belki nette görmüşsündür denizde yüzen nuhun gemisi şeklinde :) bitince paylaşırım burdan :)

esengülüm sağol canım iyiyim çok şükür... bebekler için herşeye değer...
öyle dediğin gibi dinleniyorum evde...
uyku, yemek ve örgü :) cokacimcoook :hulya:
bebeklere bi battaniye başladım belki nette görmüşsündür denizde yüzen nuhun gemisi şeklinde :) bitince paylaşırım burdan :)

ooooo maşallahh becerikli hatunn senii aklinialirimsmilegösterirsin burdan bakarız bnm ölee becerilerim yok maleseff:gitme:

Back