merhaba ben yeni katıldım,25+6 ikiz gebeliğim var.ikiside kız.3 şubat SAT.sat a göre doğum tarihim 10kasım 2010.şuana kadar 7 ,5 kilo aldım,bunadan sonra kilo alımı hızlanır diyorlar,ogtt mi bugün yaptırdım inşallah normal çıkar.sizler bebek eşyası aldınız mı,ben henüz mobilya bakıyorum ama karar veremedik.isim de bulamadık.
merhaba güzel hamişler... ne güzel ankaradaki hamişlere üç gün tatil var.. biz burda hem o sıcağı hissediyoruz hem de nem var.. ama bize tatil yok((( neyse ki benim de işteki son üç günüm.. izne ayrılcam inşallah.. sonra evde :hulya: zamanı :)))) :dance:
Morgenrot selam, sana bir sorum olucaktı, eskileri okudum da senin de tek yumurta ikiziymiş ve tek kese varmış benim de tek yumurta ikizi ama iki farklı kese var, ee sen tecrübelisin ne de olsa bu nsaıl oluyor acaba?
hayırlı olsun bebişlerin.. inşallah sağ salim alırsın kucağına...
canım benim tek kese denilen tek plasenta... tek yumurta ikiizlerinin çeşitleri var gerçi ama en sık rastlananı tek plasenta iki ayrı amniyon kesesi olması... (monokoryonik diamniyotik) yoksa içinde yüzdükleri amniyon kesesi arasında ince bir zar var..
çift yumurta ikizleri gibi iki ayrı plasentalı ve iki ayrı amniyon kesesli olanlar da var (diamniyotik dikoryonik)
bir de hem kese hem amniyon suları ortak olanlar var (monokoryonik monoamniyotik)
canım sanada mı tek emriyo transfer ettiler
Kızlar nasılsınız? İşlerden giremiyorum fazla, yığılmış maalesef... cigdog hoşgeldin, Allah tamamına erdirsin, ikiz anneleri fazla yazışmayı sevmiyor galiba
Morgenrot nasılsın canım, bu h.sonu çıkıyorsun izne di mi? Aldıklarını bizimle de paylaş olur mu, önemli gördüklerini, ben çok acemiyim bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?