ya arkadaşalar bişey soracam ben 13 haftanın içindeyim ve bugün bebeklerin hareketlerini hissetttim yani sanırım:))) daha erken değilmi ya.....
herkese merhaba..
ben de ikiz bekliyorum..:)
stera 13 hafta erken değil mi? Nasıl hissettin, ben hareketlerin nasıl olduğunu bilmediğim için ayırt edebilir miyim onu da bilmiyorum.
kaydirigubbakcemile2
ya uzanmıştım birden hemen rahim üstünde pıt diye birşey hissettim sonra 2 defa daha tekrar etti daha önce hiç böyle bişey olmamıştı bende ona yordum:))))
:CüvCüv:
Kızlar günaydın, nasılsınız? Morgenrot nerdesin güzelim?
çift yumurta ikizi..:)...16 haftalık olduk...gerçi satıma göre 17 olması lazım ama..
birisi kız gibi hala net diil cinsiyetleri..çok zor bi dönem geçirdik..ama her şey daha iiye gidiyor..o yüzden de çok mutluyum..senin nasıl gidiyor..bulantılar var sanırım..
merhaba canım.. işteki son iki günüm öyle yoğun geçti ki interneti açamadım bile.. çok şükür izindeyim ama bu sıcakalr mahvediyor beni... insan ne oturabiliyor ne yatabiliyor.. sürekli sırılsıklam oluyorum.. sıcaktan mıdır nedir saatler bile geçmiyor((
neyse bebişler iyi olsunlar da bu günler de sayılı geçer hahyırlısıyla...
morgenrot hayırlı olsun ev hanımlığın :) Sıcaklarda çalışmak daha zor inan, inşallah şu günler de su gibi akar geçer de bebilerine kavuşursun...
herkese merhabalar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Benim 2,5 yaşında bir kızım var ve geçen hafta hamile olduğu öğrendim hem de ikiz... Şu an 6 haftalığız daha ama sıcaklarla birlikte çok zorlanıyorum. İkiz hamilelik konusunda bşraz yol katetmiş arkadaşlarım bundan sonraki haftalar nasıl geçiyor. beni gibi durumlar bekliyor... merak ediyorum. Tecrübelerinizi biraz olsun paylaşabilir misiniz?
elzey hoşgeldin, daha gidecak çok yolumuz var, ileri dönemde olan arkadaşlara özeniyorum valla, bu arada ilk sayfadaki tabloya göre bilgilerini verirsen seni de kaydedeyim canım.kaydirigubbakcemile2
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemusslm ben henüz yeni girdim siteye 18 haftalık hamileyim ikizlerimin ikiside kız.hem çok heyecanlı hemde çok korkuyorum.çünki imkansız bi durumda hamile kaldım. olayın hala şokunu yaşıyorum.inanın henüz kabullenmiş bile değilim.onları ultrasonda gördüğümde yüreğim titriyor.o kadar güzeller ki
aysgln hoşgeldin, aynı korkuları ben de yaşıyorum, benim de beklemediğim bir anda geldi, tedaviye başlamayı düşünüyordum çünkü, Rabbime şükürler olsun gerek kalmadı...Ben şimdiden erken doğum riskinden korkuyorum, doktorum tek korkacağın şey o dedi:a015:sen de bilgilerini verirsen tabloya kaydedeyim canım.
Kıııızlar bi sorum olacak size, ben c.tesi doktora gittim ve doktoruma doğum olayını sordum, eğer baş gelişi olursa ve çatu-ın uygunsa normal doğum yaptırırız dedi...Sizlerin doktorları bu konuda ne diyor merak ettim, siz ne düşünüyorsunuz?olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?