2010 sonu 2011 ilk aylarında ikizlerine kavuşacak anne adayları

Arkadaşlar herkese selamlar,

Valla ben bulantı ilacı almama rağmen bulantı ve afedersiniz istifra ile mücadele ediyorum, napıcamı şaşırdım doğrusu, bu bulantılar bu kadar çok artmadan önce çok su içiyodum ama şimdi inanın su bile midemi bulandırıyo, sonra üzülüyorum ama şaşırdım kaldım

Aklıma geldikçe su içiyorum, bi de sinirlilik oluyo bazen ben de, gerçi kayınvalidem var evde ondan da olabilir amakaydirigubbakcemile3

Sevgiler canlarım..

Merhaba herkese :)

Benim adetimin ilk gunu 8 Temmuz idi...29 Temmuz'da bhcg değerim 32 çıktı; ve 3 Ağustosta 385...Sizin tecrübelerinize ve bilginize göre ikiz gebelik olabilir mi bu? Cunku 48 saatte 2 ye katlanacagını varsayarsak 4 Agustos'ta degerin 256 olması gerekiyordu...

su bende içemiyordum şuan 23.haftadayım ama başlarda maden suyu içiyordum su yerine..hem rahatlatıyor

cigdo Allah yardımcın olsun, aşırı bulantın varsa doktoruna söylesen bazen ilaç falan veriyorlar sanırım, ben bulantı olayını ara ara yaşadım, sorun teşkil etmedi Allahtan...

gypsinos bhcg değeri bu konuda referans değil canım, bazen çok yüksek bhcg çıkanlar tek bazen de düşük çıkanlar ikiz olabiliyor, bu konuda en güzeli ultrasonda görmek...Benim regle 5-6 gün kala 82 ve 3 gün sonra 280 olmuştu, artış iki kattan fazlaydı ama tekil gebelik gibi duruyordu, ultrasonda anlaşıldı.

Anjelic tatlım, ben hemen hemen hergün giriyorum nete, ama kahvaltı bi de sonra progesteronum var ondan sonra yatıyorum biraz tv falan e anca bu saatlerde buralardayım işte..

Ya kızlar bende mi bi dengesizlik var anlamadım, eskiden karnımda ya sağda ya da solda ağrı olurdu bugün yok, şimdi de bunu kafaya taktımBebişlerim iyilerdir inşallah, allaha emanetler

Hepinize sevgiler canlarımm

cigdo evde sefa yapıyorsun ne güzel :) ağrıları takma, benim de bazı günler oluyor bazı günler tamamen normal, olumsuz olduğu anlamına gelmiyor yani...Hareketlerini hisstemeye başlasaydık o zaman endişeden kurtulurduk ne güzel :)

ya arkadaşalar bişey soracam ben 13 haftanın içindeyim ve bugün bebeklerin hareketlerini hissetttim yani sanırım:))) daha erken değilmi ya.....

çift yumurta ikizi..:)...16 haftalık olduk...gerçi satıma göre 17 olması lazım ama..
birisi kız gibi hala net diil cinsiyetleri..çok zor bi dönem geçirdik..ama her şey daha iiye gidiyor..o yüzden de çok mutluyum..senin nasıl gidiyor..bulantılar var sanırım..

ya arkadaşalar bişey soracam ben 13 haftanın içindeyim ve bugün bebeklerin hareketlerini hissetttim yani sanırım:))) daha erken değilmi ya.....

stera 13 hafta erken değil mi? Nasıl hissettin, ben hareketlerin nasıl olduğunu bilmediğim için ayırt edebilir miyim onu da bilmiyorum.
kaydirigubbakcemile2

herkese merhaba..
ben de ikiz bekliyorum..:)

erbe hoşgeldin, benim de sat a göre 15 ultrasona göre 16, seninle yakın sayılır, bilgilerini tam yazarsan seni de kaydedeyim tabloya olur mu?:CüvCüv:

Kızlar günaydın, nasılsınız? Morgenrot nerdesin güzelim?

merhaba canım.. işteki son iki günüm öyle yoğun geçti ki interneti açamadım bile.. çok şükür izindeyim ama bu sıcakalr mahvediyor beni... insan ne oturabiliyor ne yatabiliyor.. sürekli sırılsıklam oluyorum.. sıcaktan mıdır nedir saatler bile geçmiyor ((
neyse bebişler iyi olsunlar da bu günler de sayılı geçer hahyırlısıyla...

yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişler.. Allah hepimizin hamileliğini tamamına erdirsin inşallah

hepinizi çoook öpüyorum opuyorumnanaktan

Cnm valla benim bulantım çok, bakalım hayırlısı, hepimizin zorsüreçlerden geçtik ve çok emekler verdik, allahım kucağımıza da alacağımız günleri de göstersin..

Senin maşallah 4 aylık olmuşlar biz de 3.aydayız, bebişlerimiz allahhımıza emanetler..

Herkese iyi pazarlar canlarım...

herkese merhabalar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Benim 2,5 yaşında bir kızım var ve geçen hafta hamile olduğu öğrendim hem de ikiz... Şu an 6 haftalığız daha ama sıcaklarla birlikte çok zorlanıyorum. İkiz hamilelik konusunda bşraz yol katetmiş arkadaşlarım bundan sonraki haftalar nasıl geçiyor. beni gibi durumlar bekliyor... merak ediyorum. Tecrübelerinizi biraz olsun paylaşabilir misiniz?

zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemusslm ben henüz yeni girdim siteye 18 haftalık hamileyim ikizlerimin ikiside kız.hem çok heyecanlı hemde çok korkuyorum.çünki imkansız bi durumda hamile kaldım. olayın hala şokunu yaşıyorum.inanın henüz kabullenmiş bile değilim.onları ultrasonda gördüğümde yüreğim titriyor.o kadar güzeller ki

zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemusslm ben henüz yeni girdim siteye 18 haftalık hamileyim ikizlerimin ikiside kız.hem çok heyecanlı hemde çok korkuyorum.çünki imkansız bi durumda hamile kaldım. olayın hala şokunu yaşıyorum.inanın henüz kabullenmiş bile değilim.onları ultrasonda gördüğümde yüreğim titriyor.o kadar güzeller ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…