• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 sonu 2011 ilk aylarında ikizlerine kavuşacak anne adayları

canım allah nazardan saklasın evet ikiz gebelik zor
canım bişey sorucam bana doktorum ikili test yapmadı normal mi herkes yaptırdı ama benim için böyle bişey demedi sadece ense kalınlıklarına falan baktı

canım hayırlı olsun bebişlerin allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin

hayrancım çift yumurta ikizi seninkiler... çoğu doktor o yüzden ikili test yapmıyor çünkü kandaki hormon değerleri olması gerekeni yansıtmıyor sonuç hatalı çıkabiliyor... ense kalınlığına bakması yeterli... ama bizimki tek yumurta olduğu için tek kese var, o yüzden tek bebekmiş gibi baktı, kandaki hormaonların da ortalamasını aldılar..
sen merak etme hiç doktoruna güven.. ense kalınlığı çok önemli, onda bir sorun görmediyse önemi yok... zaten bu testler sadece ihtimalleri veriyor.. hiç kesin sonuç değil yani

hoşbulduk hayatım evet:)))))))))benimkilerde onursal&oğulcan olcak inş....en büyük korkum erken doğum zaten :sinifsinif:

benim de aynı şekilde.. söylüyorum bakın oğullarım anneyi üzmek yok, 34 den önce gelmeyin.. rahat rahat yatın içerde diye ama herşey nasip.. inşallah sağ salim küvezsiz doğarlar :Saruboceq:

Arkadaşlar benim 12 haftalık çift yumurta ikizi cinsiyetleri ne zaman belli olur acaba? siz yazınca bende heves ettim :)

aminnnn cnm hepimizin banada ikili üçlü est yapılmadı ikizlrde doğru sonuç vermiyo genelde ondan.ense kalınlıklarına bakması yeterli sanırım bnm drumd aöle yapmıştı çünkü
hıı anlıyorum canım o zmn normal yani
hoşbulduk hayatım evet:)))))))))benimkilerde onursal&oğulcan olcak inş....en büyük korkum erken doğum zaten :sinifsinif:
benim de en büyük korkum erken doğum
hayrancım çift yumurta ikizi seninkiler... çoğu doktor o yüzden ikili test yapmıyor çünkü kandaki hormon değerleri olması gerekeni yansıtmıyor sonuç hatalı çıkabiliyor... ense kalınlığına bakması yeterli... ama bizimki tek yumurta olduğu için tek kese var, o yüzden tek bebekmiş gibi baktı, kandaki hormaonların da ortalamasını aldılar..
sen merak etme hiç doktoruna güven.. ense kalınlığı çok önemli, onda bir sorun görmediyse önemi yok... zaten bu testler sadece ihtimalleri veriyor.. hiç kesin sonuç değil yani
evet canım öyleymiş sağol tatlım

Arkadaşlar benim 12 haftalık çift yumurta ikizi cinsiyetleri ne zaman belli olur acaba? siz yazınca bende heves ettim :)

canım benim 13+2 iken tahminde bulunmuştu yani öğreneli bir hafta bile olmadı

ya cerencim sen 7 ayda ikiz bebeklere 4 kilomu aldın ben 4 aylıgım 5 kilo aldım nıye boyle oldu ki şimdi canım sıkıldıeyvahedigeldismile çok mu aldım ben siz kaç kilo aldınız arkadaşlar yazarmısınız...

Canım ben 61'le hamile kaldım sonra çok bulantım oldu 57 kiloya geri düştüm şimdi 65 oldum. Bu kadar alabildim bende bilmiyorum. Ama bundan sonra bebekler daha hızlı büyüyorlarmış bu aydan sonra alırım herhalde.

günaydın koca göbüşlü güzel hamişler :)) :CüvCüv:

esengülüm benim ailem ankarada ama biz eşimle istanbuldayız.. ankara o yüzden yazmıştım, istanbulu hiiç ama hiiiç sevmiyorum, ankarada devlete giderdim ama burda özeller bile ankaranın devletinden beter durumda :(( Allahtan iyi bir doktor buldum, hastaneyi o önerecek.. ankarada şuan yengem hamiş, ilk çocuğunu da ankara tıpta doğurdu şimdi de oraya gidiyor.. bazen beklemekten şikayet ediyor ama genelde memnun... biz burda özelde de o kadar bekliyoruz...

sen nereye devam ediyorsun canım

günaydın koca göbüşlü güzel hamişler :)) :CüvCüv:

esengülüm benim ailem ankarada ama biz eşimle istanbuldayız.. ankara o yüzden yazmıştım, istanbulu hiiç ama hiiiç sevmiyorum, ankarada devlete giderdim ama burda özeller bile ankaranın devletinden beter durumda :(( Allahtan iyi bir doktor buldum, hastaneyi o önerecek.. ankarada şuan yengem hamiş, ilk çocuğunu da ankara tıpta doğurdu şimdi de oraya gidiyor.. bazen beklemekten şikayet ediyor ama genelde memnun... biz burda özelde de o kadar bekliyoruz...

sen nereye devam ediyorsun canım

ben zekai tahirdeki drun serdar oğuz özel muay.gidiyorum doğumda orda olcak snaırım canımcım...

ben zekai tahirdeki drun serdar oğuz özel muay.gidiyorum doğumda orda olcak snaırım canımcım...

zekai tahir büyük doğum evi değil mi cebecideki :)) ben orda doğmuşum :)) özel oda tutarsın ne güzel... çok özendim şimdi yaa... haftaya izne ayrılıyorum, akrabalardan birine rica etsek de keşke beni de ankaraya götürseler bi şekilde :)))
ama eşime kıyamam :)))) onu bırakıp gitsem içim rahat etmez :))

zekai tahir büyük doğum evi değil mi cebecideki :)) ben orda doğmuşum :)) özel oda tutarsın ne güzel... çok özendim şimdi yaa... haftaya izne ayrılıyorum, akrabalardan birine rica etsek de keşke beni de ankaraya götürseler bi şekilde :)))
ama eşime kıyamam :)))) onu bırakıp gitsem içim rahat etmez :))

yaaaaaa evet evet orası cnmcm....özel odalar var evet senin bu ikişnci doğumun olcka sanırım maşallahhhh:nazar:nsl memnun kaldınmı drun kimdi

yaaaaaa evet evet orası cnmcm....özel odalar var evet senin bu ikişnci doğumun olcka sanırım maşallahhhh:nazar:nsl memnun kaldınmı drun kimdi

YOK YOK GÜZELİM BENİM İLK DOĞUMUM.. TÜP BEBEKLE OLDU ZATEN.. aLLAH BİLİR YA GELECEĞİ BİR DAHA DA DOĞURMAM HERHALDE :)))

canım ben orda dünyaya gelmişim bundan yaklaşık 29 yıl önce :)))

YOK YOK GÜZELİM BENİM İLK DOĞUMUM.. TÜP BEBEKLE OLDU ZATEN.. aLLAH BİLİR YA GELECEĞİ BİR DAHA DA DOĞURMAM HERHALDE :)))

canım ben orda dünyaya gelmişim bundan yaklaşık 29 yıl önce :)))

amannn allah seni... kızzzzkaydirigubbakcemile2benimde tüp bebek...bebeklerimm sağlıkla kucağımıza alırız inş...

Kızlar nasılsınız? Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler, bilgileri daha güzel bir tablo hazırlayıp akşama giricem inşallah kızlar, işte yapamam şimdi...

Ben de 59 ile başlamıştım şimdi 61,5 gösteriyor tartı, bu 1,5 kiloyu son 4 haftada aldım ama, c.tei doktorda randevum var, inşallah 2 ile paçayı kurtarırım.

Morgenrot o tansiyon aletlerinden bende de var, 8/5 en fazla 9/6 çıkıyor, yalnız benim normalde nabzım en fazla 70 olurdu, şimdi 70-90 aradı değişiyor, doktorum hamilelikte normal dedi, sizin nabzınız nasıl çıkıyor?

Kızlar nasılsınız? Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler, bilgileri daha güzel bir tablo hazırlayıp akşama giricem inşallah kızlar, işte yapamam şimdi...

Ben de 59 ile başlamıştım şimdi 61,5 gösteriyor tartı, bu 1,5 kiloyu son 4 haftada aldım ama, c.tei doktorda randevum var, inşallah 2 ile paçayı kurtarırım.

Morgenrot o tansiyon aletlerinden bende de var, 8/5 en fazla 9/6 çıkıyor, yalnız benim normalde nabzım en fazla 70 olurdu, şimdi 70-90 aradı değişiyor, doktorum hamilelikte normal dedi, sizin nabzınız nasıl çıkıyor?

canım benim tansiyon 9/6 ya da 10/6 çıkıyor, nabız 80 ile 100 arası değişiyor.. gebelikte kan çok pompalanıyor nabız artıyor.. damarlar çok genişlediğinden de tansiyon düşüyor.. değerlerimiz çok normal yani ;)

bu arada işte son üç günüm kaldı Allahın izniyle eve çıkıyorum... :lepi: oleyyyyy :))))

yemezsin yemezsin, evde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun? Canım sen kaçıncı haftada hissettin bebekleri? Ben hala bir şey hissetmediğim için acaba iyiler mi diye endişeleniyorum, ancak doktora gidip görünce rahatlıyorum :)

anjelikcim acayip bişey ben biraz geç hissettim 16. haftadan itibaren hissediyorlar... ben 18+3 de muayene oldmuştum, doktor sordu başladı mı haketler diye, yok dedim doktordan çıktık iki gün sonra başladı.. ama ilk hareketler şimdiki gibi değildi.. daha çok afedersin bağırsak hareketleri gibi.. sanki yağ akıyor gibi ya da elinden sabun kayıyor gibi bir histi.. sonra kuvvetlendiler, 20. haftadan itibaren tekmeler başladı.. şimdi benim paşalar tatlı yesem tekme atıyorlar, sabah geç kalkarsam kahvaltı yapmazsam tekme atıyorlar.. arkadama yaslanıp dinlensem atıyorlar.. artık elini karnıma koymadan görülüyor.. göbeğime dışardan bakan inip inip kalkışını görüyor.. müthiş zevkli bir şey.. gebeliğin en güzel yanı buymuş hakkaten.. hatta şuan bunları yazarken alim vuruyor sağ yanıma :))

merhaba ben yeni katıldım,25+6 ikiz gebeliğim var.ikiside kız.3 şubat SAT.sat a göre doğum tarihim 10kasım 2010.şuana kadar 7 ,5 kilo aldım,bunadan sonra kilo alımı hızlanır diyorlar,ogtt mi bugün yaptırdım inşallah normal çıkar.sizler bebek eşyası aldınız mı,ben henüz mobilya bakıyorum ama karar veremedik.isim de bulamadık.

Back