2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

temizlik ütü bitti oh beee ne yoruldum ..
mehlika iyiyiz ayriste hafif öksürük var bende erkenden götürdüm ilerlemesin diye zaten evde verdigim ilaçları verdi tekrar:)
dişlerimiz yokya bize calsiyum yazdı dr bir ay kullancaz bir ay içinde diş çıkcakmış:)anam ne tembel kızım var bir dogmak bilmemişti şimdide bir diş çıkaramadı yaşına gircek:)

ecrincim benimki erken doğduda ne oldu
10 aylıktı çıkardı ilk dişio da d vitaminini arttırmıitık bizde
ndayı babasıyla babaanneye yolladım tv takmaya geleceklerdi servisten eşim gidecekti nidada onunla postalandı
ev savaş alanı gibi süpürüp silmem mutfağı ve arka odayı toparlamam lazım (arka odada çamaşır dolu)

ay nida yokya hepsini hemen btiririm heralde
bi kaçamak yapıp bakıyim dedim
kocamın arkadaşı diyetisyene gitmiş 24 kilo vermiş 4 ayda 130 kiloydu dahada devam ediyomuş aç kalmadım ok kolay oldu falan dedi telefonda ahhh bide görsek ne olurdu acaba
eşim duyunca gaza geldi randevu aldık yarın gidicez bakalım
para verirse belki içine oturur dikkat eder

selam kızlar biz doktordan geldik doktor herşey normal dedi bu ay zaten havale ayı resmen dedi tek 7 tane bana geldi bugün hasta dedi bayramda havale geçiren dedi kan tahlili ciğer filmi idrar tahlili kanı 11.5 çıktı biraz az gibi ama önem arz etmiyo dedi boğazlarının sık sık kızarmasınıda gece uyumamasından dedi çok emiyo ve terliyo diyosun dedi uyumadığı içinde sık sık hasta olması normal dedi çoğu gece uyumayan bebekte boğaz enfeksiyonu sık sık görülür dedi diyazem sanırım daha almadım ama bi fitil verdi tekrar nöbet gelirse ateş düşürücü fittile bunu hemen makattan atarsın dedi tekrarlamamasını diliyoruz ama sana olmıycakta diyemem olcakta diyemem dedi genede stres yapma ateş olmadıktan sonra korkma dedi şuan için endişelenecek bi durum yok dedi ufak dedi yapılacak bişiy yok dedi ankaraya gitmeyi düşünüyorum bidew dedim prof ismi aldıom orda bitane dedim senin çocuğuna yapılacak şeler benim yaptıklarımdan ibaret çocuğu sarsmaktan başka bişiy yapmazsın ama karar senin dedi

ruzgar canım kafama takılıyor geentik olabilir geç çıkarabilir diyorum ama bir yandan da geçmi kaldık diye düşünüyorum,dr'a ben dedim acaba calsiyummu versek diye o da istersen yazayım dedi verdi offf kararsız kaldım versem mi vermesem mi?

canım benim arkadaşımın oğlu zamanında doğdu 1 yaş 2 haftalıktı 2 dişi çıktı ve 7ç aydan itibaren hep şişti dişleri çıktı çıkacak haldeyi kulaklara vurdu sürekli hasta oldu
aramız 2 buçuk ay biz bile ondan önce çıkardık çok dalga geçmiştik onlarla
o çıkmadı diyince çok kişi ben de biliyorum geç çıkan dye çok anlatan oldu 1 buçuk yaşına kadar hala çıkmamış oluyosa o zamandan sonra dr lar dert ediyor

draje Allah hayırlısı ile kucağına almayı,güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah.
zambakcım her şey yolunda gider ve bir şey çıkmaz inşallah oğlunda.
hamileleri okudukça iyice hevesleniyorum ama hala fazla kilolarımı veremedim,onları bir versem ilk iş hayırlısı ile yeni bebek için çalışmalara başlamak.
cadıcım çok çok geçmiş olsun.çağanıma neler oldu öyle.Allah korusun yavrularımızı,Allah yaşatmasın tekrar,yaşayacağınız başka büyük korkular olmasın.

ecrin ,rüzgar biz de 2 aydır 3. dişi bekliik,2 diş çıkalı 2 ay oldu hala 3. yok piyasada,
ben dviti hep unutuyorum,onun da etkisi var sanırım,kan damlamız da bitti,uzuun zamandır veremiyorum
bayramdan önce sağlık ocağına gitmiştik kapalıydı,sonra bayram girdi araya bir türlü gidemedik,
bugün gidebilirsek isticem,vicdanım hiç rahat değil..

beyazbuket evli,butlu ,çocuklu çok hoşuma gitti,
profil resminde çocuk isteğine çok uymuş:)))

cadı tekrar geçmiş olsun,dr haklı bence Ank. dra gitmene gerek yok ,
bundan sonra daha dikkatli olursunuz,Rabbim tekrarını yaşatmasın cnm..

herkese günaydın..sonunda yuvaya döndük
melisa evini unutmus resmen kucağımdan inmiyo yemeden içmeden kesildi
cok lazım ya akşama misafir geliyo alamanyadan ben ne yapcam yaa her yer bavul esya dağınıklık ühüüüüü

juli hoşgeldiniz canım. sen hiiç valizleri boşaltmaya çalışma hemen gardrobun içine at yarın öbürgün gidersin biryerlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…