- 20 Mayıs 2009
- 1.374
- 0
- 43
sivrim biberim sağol gözüm sen ölme bebene lazımsın vallaha diyomya ben hala daha ne olduğunu nasıl olduğunu beynime kabullendiremiyorum sürekli ateşini ölçüyodum çağanın okadar çok ateşi olsa suya sokardım duş aldırrıdım uykuda bezini değiştirdim yan çevirirken bu olayu ceyran etti doktor içten ateşi bir anda yükselmiş olabilir dedi
şimdi iyi hermzanki çağan işte mızmız uykusuz biraz öksürüğü var okadar bide bayramdan buyana anne sütünden başka hiçbişiy yemez içmez oldu"
ay cadı çok geçmiş olsun arkadaşım. Valla okurken bile insanın içi ürperiyor. Allah korusun bebelerimizi cümlemizinkini. bizimki rota olduğunda 39 buçukları gördük ama ben 40tan sonra havale olur sanıyodum. Umarım şimdi daha iyidir. kendinede çok dikkat et canım ( gerçi demekle olmaz ben hamile olduğum halde kendime bakamadım) bebişlerimiz için sağlıklı olmak zorundayız.delfcim sağol bacım ben iyi gibiyim biraz daha çağanda iyi bişiyi yok şimdilik sadeec mızmız bide öksürğü var işte
kızlar biz bayram geçiremedik çağan havale geçirdi çok kötüydü herşey anlatmak kelimelere dökmek imkansız dakikalardı benim için 37.5 dereec ateşle havale geçirdi yavrum doktorun demsine göre ateşi biranda çıkmış ben anlamımışım gözleri kaydı hiçbiryeri tutmadı mosmor olduöldü gitti 1 kaç saniyenin içinde kollarımda ben ve ben bişiy yapamadım suya tuttuk tepki yok salııyoz tepki yok tokatlıyoz tepki yok allahtan ablam gildeydim eltisi kaynanası yengeler falan bütün büyükler vardı yaa burda olsaydı ben kesin ölürdüm hastaneye götrürmeyi bile düşünebilirmiydim diye düşünüyorum kendi kendime rabbim birdaha yaşatmasın çok acı bi tecrübeyle havale nasıl bişiymiş öğrenmiş oldum
evet canım erkek Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağıma almak nasip etsin ve de evlatlarımızı ömür boyu sağlıklı etsin İnşallahselam kızlar iyi haftalar, hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum...
draje hayırlı olsun yeni bebiş :)
zambak kız demek ikinciside erkek evde Erkek eğemenliği kurulacak desene :) inşallah sorun yoktur ...
face den gördüğüm kadarı ile beril, çağan, ege düzelmişler MAşallah onlara....
semiha canım geçmiş olsun
zambakkız seninde 2. oğluşun hayırlı olsun hadi biaslan daha yap bekelım
selam kızlar iyi haftalar, hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum...
draje hayırlı olsun yeni bebiş :)
zambak kız demek ikinciside erkek evde Erkek eğemenliği kurulacak desene :) inşallah sorun yoktur ...
face den gördüğüm kadarı ile beril, çağan, ege düzelmişler MAşallah onlara....