2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

delfcim sağol bacım ben iyi gibiyim biraz daha çağanda iyi bişiyi yok şimdilik sadeec mızmız bide öksürğü var işte
kızlar biz bayram geçiremedik çağan havale geçirdi çok kötüydü herşey anlatmak kelimelere dökmek imkansız dakikalardı benim için 37.5 dereec ateşle havale geçirdi yavrum doktorun demsine göre ateşi biranda çıkmış ben anlamımışım gözleri kaydı hiçbiryeri tutmadı mosmor olduöldü gitti 1 kaç saniyenin içinde kollarımda ben ve ben bişiy yapamadım suya tuttuk tepki yok salııyoz tepki yok tokatlıyoz tepki yok allahtan ablam gildeydim eltisi kaynanası yengeler falan bütün büyükler vardı yaa burda olsaydı ben kesin ölürdüm hastaneye götrürmeyi bile düşünebilirmiydim diye düşünüyorum kendi kendime rabbim birdaha yaşatmasın çok acı bi tecrübeyle havale nasıl bişiymiş öğrenmiş oldum

zambak 2. erkeğin hayırlı olsun canım sende ben gibi 2 azman anası olıcan desene doktorun dediğini takma kafana bence eminnim bişiy yoktur bidaki aya sende emin olursun sıkma canını boşuna
semihacım geçmiş olsun canım biz antibiyotik ve iğne manyağı olduk ayda 3 şişe içmeyince kendine gelemiyo yavrum şişeci oldu çıktı erken yaşta

saol esracım iyi gibiyim bugün daha iyiyim sanki bide kabuslarım bitse gözümü kapatamıyorum kaç gün oldu seme tavuk gibi geziyorum uyksuzluk zaten vardı üstüne bide böyle uyksuzuluk olunca sarsttı beni sinirlerim zaten bo<uk bide ne anam ne kaynanam biz yanında geleelim çocuk böle oldu demedi kaynanam gil 3 gün sora doktora gelecekmiş annem onlkar gittikten sora gelecekmiş buraya gelince telefon açtım istemiyom gelmesin kimse dedim herkez kendi işi olunca beni arıyo benim ihtiyacım varken kimse yanımda yok dedim artık kimseyi pışpışlıyamam sensin diyemem

cadı şu anda beni mahvettin sen

çok üzüldüm çağanım nasıl şimdi

nasıl olurda 37,5la havale geçirir

kaan cumartesi pazar ve pazartesi 3 gece ateşlendi çok kötü 39 buçuk oldu hemen acile gittik birde ben adapzarındaydım annemde

babam hemen götürdü yanıma fitilde almamıştım salak gibi annem saat gecenin 5inde komşuya fitil istemeye gitti ama gene de acile gittik sonra düştü ama kocem de yokken ben öldüm öldüm dirildim

çağan nasıl şimdi

canım yaaa allah yardımcın olsun

sivrim biberim sağol gözüm sen ölme bebene lazımsın vallaha diyomya ben hala daha ne olduğunu nasıl olduğunu beynime kabullendiremiyorum sürekli ateşini ölçüyodum çağanın okadar çok ateşi olsa suya sokardım duş aldırrıdım uykuda bezini değiştirdim yan çevirirken bu olayu ceyran etti doktor içten ateşi bir anda yükselmiş olabilir dedi
şimdi iyi hermzanki çağan işte mızmız uykusuz biraz öksürüğü var okadar bide bayramdan buyana anne sütünden başka hiçbişiy yemez içmez oldu"

selam kızlar iyi haftalar, hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum...

draje hayırlı olsun yeni bebiş :)

zambak kız demek ikinciside erkek evde Erkek eğemenliği kurulacak desene :) inşallah sorun yoktur ...

face den gördüğüm kadarı ile beril, çağan, ege düzelmişler MAşallah onlara....

semiha canım geçmiş olsun

zambakkız seninde 2. oğluşun hayırlı olsun hadi biaslan daha yap bekelım

canım aynen kaandan diş patlatacak sanırım üstten iki yanda azı dişleri bembeyaz şişti ama daha patlamadı

dişler mahvetti bizi

bir an önce hepsinin çıkıp bitmesini istiyorummmmm

yeni yeni iştahı düzeldi sadece emiyordu oda

offffffffff

çağanın öksürüğü varsa hele de balgamı varsa günlük otunu veya bal+karabiberi yap canım

ay cadı çok geçmiş olsun arkadaşım. Valla okurken bile insanın içi ürperiyor. Allah korusun bebelerimizi cümlemizinkini. bizimki rota olduğunda 39 buçukları gördük ama ben 40tan sonra havale olur sanıyodum. Umarım şimdi daha iyidir. kendinede çok dikkat et canım ( gerçi demekle olmaz ben hamile olduğum halde kendime bakamadım) bebişlerimiz için sağlıklı olmak zorundayız.

evet canım erkek Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağıma almak nasip etsin ve de evlatlarımızı ömür boyu sağlıklı etsin İnşallah
semiha canım geçmiş olsun

zambakkız seninde 2. oğluşun hayırlı olsun hadi biaslan daha yap bekelım

hayırlısıyla İnşallah bakem

sağol canım biz düzeldik

uzuuunnn bir tatilin ardından herkese merhaba kızlar....
kazen siteyi beğenmedim ya çok karışık geldi.....
ece hanım bayramdaateşlendi falan banyo yaptırdım soydum falan ateş düşürücü verdim çok şükür düştü...ama öksürüğümüz var....umarım geçer o da.
yeni hamilemiz var sanırm hadi bakalım gözün aydın mı diyelimi....
zambakkız bir problem çıkmaz inşallah..
bende de egzema başladı ya kollarımda falan....cildiyeye gittim ilaç verdi ama bir sönüyor geçiyor sonra yine başlıyor...stresten kaynaklıymış...zaten herşey stresten sıkıntıdan offf ya...

cadı çook çook geçmiş olsun cnm,Rabbim tekrarını yaşatmasın,
durumun vehametini tahmin edebiliyorum,Rabbim kimseye göstermesin,
Allah'tan yanında birileri varmış,iyiki tek değilmişsin,
ben beril ateşliyken hep evde tektim,başıma gelseydi neyapardım kimbilir..
sivri,delf sizlerede geçmiş olsun,Rabbim kuzularımıza sağlık sıhhat versin..

merhaba kızlar naıslsınız?
zambak kız hayırlı olsun ikinci ogluşun,birşey yoktur emin ol,hem ilk sen degilsin :)çunku myocean arkadaşımız aralıkta dogum yapmıştı şimdi bu aralıkta 2.bebeişini kucağına alacak:)senden kıdemliler de var yani:)
semiha çok geçmiş olsun.
sivri çokgeçmiş olsun size de hava nasıl dı orda bayramda?
cadoloz tekrar geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın,ama iyi bir dr 'a götür çunku bir kez havale geçirirse 2 havaleyi geçirme riski yüzde 60 mış geçen dinlemiştim..
ayça sana ve eceye de geçmiş olsun neyi stres yapıyorsun bacım boşverrr.
aklımda kalanlar bunlar,
bizde dr'dan geldik az önce hafif öksürük vardı ilaç verdi,demir ilacı vermiyordum tahlil yapılsın dedim elinden kan aldılar çoook ağladı kuzum,hafif terlemesi vardı eşim takmış durumdaydı onu sordum kansızlıktan olabilir dedi,2 saat sonra sonuç çıkacak telefonla ögrenriim artık,diş hala yok:)inek sütünü sordum başlasak mı sulandırıp dedim asla dedi sulandırmak daha tehlikeliymiş:)))
ayy ne çok yazmışım:)

Son düzenleme:
neyse ben kalkayım evi silip süpürcem,20 gömlek ütülicem:)bana kolay gelsin:)

ecrin mehlika sağolun kızlar...valla bende anlamadım ateş oldu bir anda....şuanda öksürüğe vurdu...ama halimiz iyi çok şükür şuanda buna da şükür...sürekli öksürük yok ama ara arada olsa bir öksürdümü tam öksürüyor...

draje yeni mi öğrendin cnm hamile olduğunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…