- 6 Temmuz 2010
- 117
- 1
beyazbuket evli,butlu ,çocuklu çok hoşuma gitti,
profil resminde çocuk isteğine çok uymuş:)))
ahhhaa gezenti oldu vallaa iple bağlasam durmuyo şimdi babannesini çağırdım gezmeye götürdü bende iş yapim biraz bariibiliom canım ben biryerlere gideceğini hiç sabit durduğun yok kızım tabiki melisa bişey yemek içmek istemez yavru eve girmek istemio artık alıştı gezmelere.
çok sağol mehlikacım, beniyansıtan bi şeyler yapayım dedim. bu ara tam o durumdayım çünkü :)
bu arada bende face yok,o yüzden takip edemiyorum sizi acaba uyduruk isimle mi alsam. face olayına girmemi istemiyo eşim pek,başka isimle alsam olur mu acaba???
başka bir isimle gir cnm,zaten çoğu arkadaşlar sadece faceyi takip ediyor,buraya giren çok az kişi kaldı..çok sağol mehlikacım, beniyansıtan bi şeyler yapayım dedim. bu ara tam o durumdayım çünkü :)
bu arada bende face yok,o yüzden takip edemiyorum sizi acaba uyduruk isimle mi alsam. face olayına girmemi istemiyo eşim pek,başka isimle alsam olur mu acaba???
cnm beril bu ara yeme açısından çok kötü,pütürlü şeyler yemiyor artık,bu arada birşey sorucam,yaşları yaklaşırken yeme düzenlerinde değişikliklere başladınız mı? nelerden ne kadar yiyor? mesela kahvaltıları bulamaç mı hala?ben bulamaçtan aldıklarını ayrı ayrı alamaz diye hala vazgeçemedim kahvaltıda bulamaçtan.
mehlika hani sen Berili az yediriyorum diyodun ya,bir yerde okudum,bebeği kilolu olanlar az yedirmesin normal yedirmeye devam etsinler, sadece yedirdiklerinin kalori değerlerinin yüksek olmamasına dikkat etsinler diyodu.
yinede cok yemiyo akşamları ama doyuyordur herhalde benim kadar yiyemez zatenkime atıyoduk üyelik için mesajı?
ben sabahları 2 dilim cici bebenin ekmeğinden,4 tane de cici bebe katıyorum,içine peynir vs ekliyorum ama yine de severek yemiyoinek sütü için yaşını bekliyo drumuz.sen sevsin diye başta nesquik koymuştun di mi içine? bi zararı olmuş muydu?benim kızım formül sütü sevemedi hiç,5.aydan sonra bıraktı neredeyse,inek sütünü de sevmezse diye telaş başladı bende şimdiden eğer sevmezse ben de içine bi şeyler katayım diyorum.
peki, sizin yediklerinizi öğün gibi yiyo mu juli,bizimki tadımlık yiyo o kadar. yatmadan muhallebi yiyo, sonrada tüm gece sudan başka şey içmiyo
biizmkide eğer kızartma olursa yiyor belığı ve köfteyi ağzının tadını biliyo..beyazbuket beril tadımlık bile yemiyor artık,
dün akşam balık vardı,ne güzel yararlı,ben ağzına veriyorum o çıkarıyor,sonra da hiç açmıyor ağzını,
çorbasının içine ezdim öyle az da olsa yedi,yoksa nafile,ne et ne tavuk ne balık ne ekmek hiçbişey yemiyor,
meyve suyu ve püresini hiç sevdiremedim,sadece kısa bir süre kahvaltı yerine yedirmiştik yemişti sonra tiksindi şimdi yemiyor,
dün nar suyu sıktı babası içmedi küçük hnm,
hero babyin meyveli tahıllı muhallebisini seviyor,akşam çorba yokas muhallebi yediriyorum,
içine bir çeşit meyve rendeliyorum öyle kanıyor,yoksa hiç yemiyor meyve
canım içini ferah tut güzel bir şekilde atlatacaksınız inşallah uzaktan söylemesi kolay yakından çok zor biliyorum ama kalbini ferah tutmalısın. güzel haberlerini bekliyorzselam kızlar
bugün kuzeyin ameliya için gerekli tahlillerini yaptırdık.önümüzdeki 3 gün içinde ameliyatı olacak.dua edin bizizm için bugün bir kan aldırırken bile bayılacaktım nerdeyse nasıl dayanacağım ameliyata bilmiyorum.
selam kızlar kavuştum arabama sonunda pek mutluyum