2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

beyazbuket evli,butlu ,çocuklu çok hoşuma gitti,
profil resminde çocuk isteğine çok uymuş:)))

çok sağol mehlikacım, beniyansıtan bi şeyler yapayım dedim. bu ara tam o durumdayım çünkü :)

bu arada bende face yok,o yüzden takip edemiyorum sizi acaba uyduruk isimle mi alsam. face olayına girmemi istemiyo eşim pek,başka isimle alsam olur mu acaba???

biliom canım ben biryerlere gideceğini hiç sabit durduğun yok kızım tabiki melisa bişey yemek içmek istemez yavru eve girmek istemio artık alıştı gezmelere.
ahhhaa gezenti oldu vallaa iple bağlasam durmuyo şimdi babannesini çağırdım gezmeye götürdü bende iş yapim biraz barii

olur tabi nedne olmasın..sende gel faceye

bu arada birşey sorucam,yaşları yaklaşırken yeme düzenlerinde değişikliklere başladınız mı? nelerden ne kadar yiyor? mesela kahvaltıları bulamaç mı hala?ben bulamaçtan aldıklarını ayrı ayrı alamaz diye hala vazgeçemedim kahvaltıda bulamaçtan.

mehlika hani sen Berili az yediriyorum diyodun ya,bir yerde okudum,bebeği kilolu olanlar az yedirmesin normal yedirmeye devam etsinler, sadece yedirdiklerinin kalori değerlerinin yüksek olmamasına dikkat etsinler diyodu.

buketcim bizde hala bulamac cici bebe manyağı 7 tane yiyordu az gelmeye basladı 10 a cıkardık.içinde yine peynir pekmez falan filen...
akşamları ben ne yersem oda yiyor artık tuzlu salcalı gibi ayrımım yok ne bulursam veriyorum...zaten ben evde cok tuzlu yapmam ama dısardada olsa yine veriyom arada..zaten inek sütüne geceli 2-3 ay oldu..

kime atıyoduk üyelik için mesajı?

ben sabahları 2 dilim cici bebenin ekmeğinden,4 tane de cici bebe katıyorum,içine peynir vs ekliyorum ama yine de severek yemiyo inek sütü için yaşını bekliyo drumuz.sen sevsin diye başta nesquik koymuştun di mi içine? bi zararı olmuş muydu?benim kızım formül sütü sevemedi hiç,5.aydan sonra bıraktı neredeyse,inek sütünü de sevmezse diye telaş başladı bende şimdiden eğer sevmezse ben de içine bi şeyler katayım diyorum.

peki, sizin yediklerinizi öğün gibi yiyo mu juli,bizimki tadımlık yiyo o kadar. yatmadan muhallebi yiyo, sonrada tüm gece sudan başka şey içmiyo

merhaba kızlar...niye kimsecikler yok yaaa....

kızlar şahsen biz artık hiçbirşeyi ayırmadan veriyoruz kereme bizim yediklerimizi yiyor uzun bir süreden beri zaten dr.muzda böyle önermişti.aynen devam ediyoruz. şahsen söyleyeyim bana artık ayrı şeyler yapmak fzl mantıklı gelmiyor sonuçta yaşlarına giriyorlar.

başka bir isimle gir cnm,zaten çoğu arkadaşlar sadece faceyi takip ediyor,buraya giren çok az kişi kaldı..
cnm beril bu ara yeme açısından çok kötü,pütürlü şeyler yemiyor artık,
az yedire az yedire çocuk yemeyi unuttu,
kurumda çıkan kırmızı mercimek çorbasının bile ,süzülmemişse mercimek kalıntılarını çıkarıyor ağzından,
artık doğru düzgün bişey yemez oldu,en ufak bir pütürlüyü ağzından çıkarıyor,
balık falan hiç yediremiyorum,haftasonu bulamaç kahvaltısına ceviz dövüp katıyordum,çok pütürlü olmasına rağmen yemek istemiyor,
çok iştahsızlaştı,kilosu iyi o açıdan sorun etmiyorum ama çocuk yemek yemeyi unuttu,
1 yaşına girecek bırak bizim yediklerimizden yemeyi kendine özel hazırladıklarımı bile zor yiyor,
şimdi emerek az buçuk karnını doyuruyor da ,eğer düzelmesse; ilerde benim için çok sorun olacak(

beyazbuket beril tadımlık bile yemiyor artık,
dün akşam balık vardı,ne güzel yararlı,ben ağzına veriyorum o çıkarıyor,sonra da hiç açmıyor ağzını,
çorbasının içine ezdim öyle az da olsa yedi,yoksa nafile,ne et ne tavuk ne balık ne ekmek hiçbişey yemiyor,
meyve suyu ve püresini hiç sevdiremedim,sadece kısa bir süre kahvaltı yerine yedirmiştik yemişti sonra tiksindi şimdi yemiyor,
dün nar suyu sıktı babası içmedi küçük hnm,
hero babyin meyveli tahıllı muhallebisini seviyor,akşam çorba yokas muhallebi yediriyorum,
içine bir çeşit meyve rendeliyorum öyle kanıyor,yoksa hiç yemiyor meyve

hayırlısı olsun mehlikacım ama inşallah yemeye başlar. kalorisi olmayan şeylerden vermeye çalış sen ona arada,öyle öyle alışır belki.

facede hesap açtım ben ama kime haber vermem lazım.

yinede cok yemiyo akşamları ama doyuyordur herhalde benim kadar yiyemez zaten
yatmadan muhallebi yiyorsa gece bişi yememesi normal canım... zaten artık gece kalkmamaları lazım ama melisa süt içmeye kalkıyo..nesguikinde bi zararı olmazki zadece kalori o kadar.. ben 1 cay kasığı ile basladım azalta azalta kaldırdım..şimdi 1 cici bebe atıyom yada cok az seker..yoksa içmiyor

biizmkide eğer kızartma olursa yiyor belığı ve köfteyi ağzının tadını biliyo..

beyazbuket cnm meltem veya burcuya mesaj gönder..

Son düzenleyen: Moderatör:
maşaallah melisaya,olsun kızartma da olsa bir şekilde yiyor,
ah ah bizimki yararlı hiçbişey yemiyor,ne köfte ne balık,pütürlü yemiyorki hanım,
1,5 ay sonra 1 yaşına girecek,ne zaman yemeyi öğrenecek bu çocuk yaa..

selam kızlar
bugün kuzeyin ameliya için gerekli tahlillerini yaptırdık.önümüzdeki 3 gün içinde ameliyatı olacak.dua edin bizizm için bugün bir kan aldırırken bile bayılacaktım nerdeyse nasıl dayanacağım ameliyata bilmiyorum.

oferta içini serin tut aklına hiç kötü bişey getirme Allahın izni ile hiç bir sorun yaşamazsınız....

esracım hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız kullanmanı diliyorum

burayada kimse takılmaz oldu puffffffffffffff iyikide facbok var yaaaaaaa P
bu 9 günlük tatil bize hiç yaramadı Uras 2 gündür çok ağlıyormıuş telefonda bana del del diyor sabah montumu elime aldığımı görür görmez bacaklarıma yapışıyor
iyice nefret edere oldum çalışmaktan ne yapıcam ben yaaaaa

canım içini ferah tut güzel bir şekilde atlatacaksınız inşallah uzaktan söylemesi kolay yakından çok zor biliyorum ama kalbini ferah tutmalısın. güzel haberlerini bekliyorz
selam kızlar kavuştum arabama sonunda pek mutluyum

canım hayırlısı olsun kazasız belasız inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…