sivrim biberim sağol gözüm sen ölme bebene lazımsın vallaha diyomya ben hala daha ne olduğunu nasıl olduğunu beynime kabullendiremiyorum sürekli ateşini ölçüyodum çağanın okadar çok ateşi olsa suya sokardım duş aldırrıdım uykuda bezini değiştirdim yan çevirirken bu olayu ceyran etti doktor içten ateşi bir anda yükselmiş olabilir dedi
şimdi iyi hermzanki çağan işte mızmız uykusuz biraz öksürüğü var okadar bide bayramdan buyana anne sütünden başka hiçbişiy yemez içmez oldu"
cnm inş. ameliyat çok güzel geçer,endişelenme lütfen ..selam kızlar
bugün kuzeyin ameliya için gerekli tahlillerini yaptırdık.önümüzdeki 3 gün içinde ameliyatı olacak.dua edin bizizm için bugün bir kan aldırırken bile bayılacaktım nerdeyse nasıl dayanacağım ameliyata bilmiyorum.
hadi gözün aydın cnm,güle güle kazasız belasız kullan..selam kızlar kavuştum arabama sonunda pek mutluyum
herkese günaydın kızlar
şimdi biri bana lütfen bişey söylesin
ben bu kaanı nasıl biberona alıştıracağım?
ve eşim daha önce hiç kullanmadığım halde eczacının kilo alır tavsiyesine göre sma promil gold mama devam sütü almış
kilo almıyor deyince bu aldırır diye vermiş
normalde asla biberondan yolculuklarda mecbur olmadığı sürece ağzına almıyor
ama bi yandan şimdi hem bu mamayı deni,cem hemde artık bundan sonra inek sütüne başlıcam bunun için alışması gerek
ama nasıl
bi akıl verin lütfen
bide sma hakkında bilgisi olan varmı?:2:
herkese günaydın,
çok mutluyum göbüşümdeki bebişimin hiç bi problemi yokmuş. dün midesindeki sıvıya tekrar baktılar tam doluymuş çok şükür. Yani minik balığım yutabiliyor Allahın izniyle
sivricim Allah sana kolaylık versin. Alıştırma aşaması zor olur. benim hiç bi fikrim yok bu konuda. bizimkinin anne sütü alması için kendimi parçalıyodum ama o illa biberon istedi. Hayırlısı bakalım.
oferta durum ne bilmiyorum ama Allahtan acil şifalar diliyorum. Enkısa zamanda iyileşmesini diliyorum
Mehlika seninde gözünaydın. uzun zamandan beri herhalde ilk defa uyuyabildin