2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

oferta inş.bir an önce herşey olur biter anlamazsınız bile..habersiz bırakma biizi...

benim kardeşim yeğenimi suya sokmuş ateşlenince ve bu da havale geçirmesine sebep olmuş.dr su ılık olmalıydı demiş kardeşim meğer soğuk suya skmuş.halbuki soğukta vücut kendini ısıtmak için titreyerek ateşi yükseltmeğe çalışır...o yüzden drlar ılık suya sokup uzun süre bekletin diyorlar.

cnm inş. ameliyat çok güzel geçer,endişelenme lütfen ..
hem erken müdahele edilmesi iyi,ilerde sorun büyüyebilirdi..
selam kızlar kavuştum arabama sonunda pek mutluyum
hadi gözün aydın cnm,güle güle kazasız belasız kullan..

günaydın arkadaşlar..
oh ya bu gece beril çok mızıklamadı,3 kez emmeye kalktı..
ilk kalkışından sonra bir iki mızıkladı gazını çıkarttım uyumaya devam etti,hep gazdan bu uyumama:83:

herkese günaydın kızlar

şimdi biri bana lütfen bişey söylesin

ben bu kaanı nasıl biberona alıştıracağım?

ve eşim daha önce hiç kullanmadığım halde eczacının kilo alır tavsiyesine göre sma promil gold mama devam sütü almış

kilo almıyor deyince bu aldırır diye vermiş

normalde asla biberondan yolculuklarda mecbur olmadığı sürece ağzına almıyor

ama bi yandan şimdi hem bu mamayı deni,cem hemde artık bundan sonra inek sütüne başlıcam bunun için alışması gerek

ama nasıl

bi akıl verin lütfen

bide sma hakkında bilgisi olan varmı?
:2:

‎'Eseri üzerinde imzası bulunmayan tek sanatkar Öğretmendir'

öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun öpüyorum ellerinizden

herkese günaydın,
çok mutluyum göbüşümdeki bebişimin hiç bi problemi yokmuş. dün midesindeki sıvıya tekrar baktılar tam doluymuş çok şükür. Yani minik balığım yutabiliyor Allahın izniyle
sivricim Allah sana kolaylık versin. Alıştırma aşaması zor olur. benim hiç bi fikrim yok bu konuda. bizimkinin anne sütü alması için kendimi parçalıyodum ama o illa biberon istedi. Hayırlısı bakalım.
oferta durum ne bilmiyorum ama Allahtan acil şifalar diliyorum. Enkısa zamanda iyileşmesini diliyorum
Mehlika seninde gözünaydın. uzun zamandan beri herhalde ilk defa uyuyabildin

zambak gözün aydın canım sağlıklı sıhatli alırsın bebişini kucağına.

sivri canım bizim öyle bir problemimiz olmadığından bişey diyemeyeceğim sana.biberon almıyorsa fincanla fln vermeye çalış olmazmı?

mehlika bende uykuya hasret kaldım yaa.

sivri beril de biberon almadı cnm,emdiği içindir,kaşıkla falan verilmiyor mu bu mama,
kıvamı nasıl,muhallebi gibiyse kaşıkla yedir cnm..
zambakkız gözünaydın cnm,bir problem olmamasına sevindim,

ayrıca sağol,yattığımda hemen uyuyabilseydim daha iyi olacaktı,
beril ilk 11 gibi kalktı ben hala uyuyamamıştım,
bir daha akşamları çay içmicem içersem de çok açık:93:

bisde dün sağlık ocağına gittik,sağlık ocağımız taşınmış da tam taşınamamış,kontrol olamadık,
aile hekimliğimiz eski oturduğumuz yerdeydi oraya gittik,
kiloyu hiç demeyim:26:
boyumuz bu ay 1,5 cm uzamış..
geciktiğimizden dra muayene olmadık,kan damlamıza kavuştuk sonunda,
bundan sonra unutmayıp aksatmadan veririm umarım..

sma çok eski bir mamadır canım ve iyidir. ben bile onunla büyümüşüm yaniii

hadi çok sevindim canım gözün aydın

herkese günaydınlar
zambakcım günaydın ,çok sevindim canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallh ayy senin yerine ben heyecanlanıyorum
mehlika günaydın canım berile dikkat bak bi kilo alımını engelle benim bi arkadaşım bu yüzden bebeği kalp rahatsızlığı yaşıyor aralık 9da ameliyat olcak sıkı rejimde çocuk annesi çok üzgün .benim gözm korktu buğlemde sıkı rejimde iyi bişey değil dikkat et
oferta üzülme canım inşallh en kısa zamnda atlatırsınız dua et sen güçlü olki kuzeyde güçlü olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…