2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hah hayt ilk benim bi kerem
Allah sağlık verirse İnşallah marta bebişim kucağımda olacak DDD

bu arada kıslar arefe günü ayrıntılıya girdim.
Allah nasip ederse ikinci aslanım olacak İnşallah Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. (Herkesinkini içindede benimkini)
Yalnız ayrıntılıda hemen hemen herşey normal çıktı, ama midesinde bi sorun varmış. midesinde sıvı çok azmış. Yutak borusunda problem olmasından şüphelendiler. Bu cumartesi yine alıcaklar ayrıntılıya Dua edin arkadaşlar da bi problem olmasın İnşallah

Zambakcım dualarımız seninle canım pozitif düşün kötü bişey olmayacak inş.

merhaba kızlar nasılsınız nasıl geçti bayram tatil.........
ben çok keyifsizim şu aralar
bizim oğlanın hastalığı ilerledi dün hastanede geçirdik üstüne sabaha kadar uyuyamadı ateşler içinde 4 saatte bir şurup olmadı kus
ne olacak böyle bilmiyorum her zamanki gibi gene antibiyotik
antibiyotiksiz bir hastalığımız geçmeyecekmi yaaaaa ((

mutsuzum hemde çookk...........

ohh yaa topikte birilerini görmek ne güzel,bayramda kimsecikler yoktu,bir ben vardım(
zambakkız ikinci aslan hayırlı ve sağlıklı bir şekilde gelsin cnm,inş.bir problem yoktur cnm..
cadı noldu kız,bayramın niye kötü geçti,hastamıydınız yosam..
beril hastaydı,4 günü ateşli geçirdi,bizim bayramımız da kötü geçti malesef..ama iyileşti ya hamdolsun Rabbime..

semiha çok geçmiş olsun cnm,inş. bir an önce iyileşir kaan,bebeklerin hasta olması çok kötü yaa..Rabbim acil şifalar versin..

çok geçmiş olsun canım...

Zambakcım dualarımız seninle canım pozitif düşün kötü bişey olmayacak inş.
İnşallah herşey düzelir. Ben hafta sonu temizlikle uğraştığım için belki vücudum susuz kalmıştır diye düşündüm. Umarım düzelmiştir. Hayırlısı Rabbim kimseye dermansız dert vermesin.
İnşallah yoktur Mehlikacım. Bu arada ayrıntılısında buna benzer sorunla karşılaşan olmuşmuydu. Merak ettim

zambakkız sanırım yoktu ben hatırlamıyorum,bence önemli bişey değildir,
tahmin ettiğin gibi muhtemelen susuz kaldığın içindir,

canım çok geçmiş olsun....şimdi nasıl?neymiş rahatsızlığı?
berilime de çok geçmiş olsun.iyileşsin biran önce..fıstık...

bende pek canımı sıkmamaya çalışıyorum. önemli bişey değildir İnşallah diye kendimi avutuyorum. zaten drumda pek önemli bişey değil dedi. birazda bu yüzden içim rahat Ama bi yöndende madem önemli değil neden bi daha görmek istediler diye düşünmekten kendimi alamıyorum

canım ne var ne yok diye okurken gördüm
bizde benzer bişey yaşadık taha 37 haftalık ken doktor miğdesindeki sıvının fazla olduğunu normalınden büyük görunduğunu söylemişti
bi hafta sonra tekrar gittik baktığında şuan normal gözukuyo ama yenede ben dosyaya yazıcam doğum sonrası
çoçuk doktoruyla paylaşıcam durumu dedi kusma problemi olabilir ama olmayada bilir korkulacak bi durum değil bilmenizde fayda var diye söyluyorum dedi doğumdan sonrası dediği gibi tahada kusma oldu hastanede miğde ultrasyonu çekildi temiz çıktı çok şükür inş sizde de sorun yoktur .

İnşallah arkadaşım bişey çıkmaz yani doğum sonrasına kadar bekliyecekmiyiz kesin ne olduğunu öğrenmek için

selam kızlar
hasta olanlara geçmiş olsun
zambak 2.aslan hayırlı olsun inş.birşey yoktur canım içini ferah tut

cadı nasılsın yazdıkları ağlayarak okudum inş.birdaha böyle bişey yaşamazsın çok kötü gerçekten şimdi nasıl çağan keyfi yerindemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…