2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benimde aynı 1 erkek kardeşim yani ikiizm ve abbam var
babam çok titiz toplar ,bulaşık yıkar,herşey yapar
ama kardeim suyunu bile ayağına istıyor annemde çok yoruluyor
oyüzden kaynanamı çağırdım kış çıkana kadr gel dedim
oda özlediya buğlemi tamam dedi bayram sonrası gelecek
kaynanamın çenesi yoruyor beni ama ne yapıyım annem ve buğlem için katlanıcam
sende haftalık tut ben ayda 1 tutuyorum cumartesi geldi işte
öyle böyle büyüecekler bakıcıya versek dahamı iyi ne yapalım bende ezilk
duyuyorum ama sonra kreşe veriirz artık

merhaba nasılsın canım
ben de ıgıl bigili seviyorum eşimle izlyoruz buğlem yüzünden
hepsini çok seviyor bayramdan sonra alablrsem almayı düşünyorum
buğlem nasıl
selam kızlar nasılsınız

esra ne yapıyosun canım nasılsın araban hayırlı olsun iyi günlerde kullan

aşikitom sen yapıyosun ömer nasıl

zambakkız sen nasılsın canım
keşke balı gece almasydın demkki iyi gelmişki uyudu çocuk
faydası mutlaka vardır önceden annemelr hep öyle yaparmış
anneme sordumda doktrmu vardı biz öyle büyttük diyor

ben sabaha kadar bırakmıştım öyle gerçi halen öksürüyor sanırım yine doktor yolları görünüyor bize balgamı bir çıkarsa ama çıkaramıyor
ah ah umarım dr a gerek kalmazda çıkarır balgamını
valla bu sıralar bebişlerde hep bişeyler var Allah sağlık versin hepsine

ya zaten gündüz uyumasada gece uykusunu normalde uyuyabiliyor çok şükür. mama yemesininde buna büyük katkısı var tabi Ama korktum ya sabah kadar kalınca iyice yakarsa diye. Zaten silerken baktım boynu pişmişti kuzumun hemen bepanthene sürdüm. Sabaha kadar kalsaydı yanardı belki kuzum

sağol canım iyiyiz şükür demirde a önce uyandı sen nasılsın ne güzel temizlik yapmışsın annene ellerin"e sağlık

anladım canım seni
öyle bi durum varsa tabi iyi yapmışsın sonra pişerdi o daha kötü olurdu

cantanelerrim, zaten kızmla beraber yatıyoruz biz.

allahım, çıldırmak üzereyim şimdi de uyumuyor...

uyumayan bır bebek varsa o ıste benım oglumm... gece 12 de uyudu sabah 5 te dıkıldı ayaga.. söyleyın bana bu baska bır cıns mı yaratıkmı nedır... mınıcık ınsan evladı bu kadar uykuya nasıl doyar... anormal bı durum söz konusu degıl mı? nasıl duzelır bu durum kafayı yemek uzereyım

hante 12 den 5 e kadar uyumus aralıksız ise harika bence..onu bulamayanlarda var daha 5 saat aralıksız uyku uyumadım yawwww

mehlıka cnm kurumda kapalı calısabılıyor musun.bnde kpss ye gırmek ıstıyorum ama busekılde calısamam o yuzden hep ertelıyorum.yoksa memurlugu dusunuyorum
cnm açık çalışıyorum,bürolarda çalışanlar açık çalışıyor,
ama hastabakıcılar vs kapalı çalışabiliyorlar..
cnm toplam uyuduğu bu kadar mı?gündüz uyuyor mu peki,
kaç saat uyuyor??
hante 12 den 5 e kadar uyumus aralıksız ise harika bence..onu bulamayanlarda var daha 5 saat aralıksız uyku uyumadım yawwww
aynen,bırak 5 saati 4 saati çok nadir gördüm..
gerçi beril uyusa bile ben deliksiz uyuyamıyorum ki,bu gece 3,5 saat uyudu ama ben bir ara uyandım,delimiyim neyim,
azıcık fazla uyusa o uyanmadan ben uyanıyorum:97:

selam kızlaaaar
nasılsınız bakalım.buraya fazla giremiyorum.face den takip etmeye çalışıyorum.heskescikler iyidir umarım.

kızlar size diyorum facede yazdım sana hante adaçayı deneyin
belki işe yarar

meraba kızlar ahh ahh o cinsten bendede var bi tane ne adaçayları ne gece çayları kaldı bu çocuk uykuyu sevmiyo gece gözler küçülüyo kafa oraya buraya gidiyo yinede uyuya direniyo oturcak ille bizle gece kuşları bunlar

canım çooook sıkılıyo sabah eşimle tartıştık
ilk defa kapıyı çekti gitti
normalde ben gidiyorum bile olsa derdi
nidayı dışarı çıkarıyodum aradım biz dışarı çıkıyoruz dedim kapadım
akşam annelerine gitmiş 2 saat orda oturmuş ordan sohbete gitmiş
görümcemden öğrendim onuda
çok sinir oluyorum bu erkeklerin herşeyş bilmesine üstünlük duygusu içinde olmalarına
onlardan sonrra söylenen bişeyi altta kalmak ezlmek olarak algılamalrına
otorite sağlamaya çalışmalarına
ama yok konuşmuycam bu sefer ne hali varsa görsün
hoş kendine göre haklı ama bakalım ne kadar sürecek merak ediyorum

sıkma canını arkadaşım konuşun bence çözümleyin bebekde olunca küslük zor olur hem stresin bebeğede geçer

yok canım ya şimdilik çözümlenecek birşey değil
sabah canı sıkkındı
nida mızırdandı biraz kızdı ona nidada çok ağladı
bende almadım almadım sonra aldım kucağıma almayacakmışım onun otoritesini sarsıyomuşum bende bağırdım çaırdım neyin acısını neyden çıkarıyosun diye bi senin çocuğun diye ben ne istiyosam yapamıycam diye
kızdığım her zaman diyorum bizim çocuğumuz ben yüzgöz olabilirim ama babasının bakışından korkmalı bişey söylemesine gerek kalmamalı babasına baktığında onu yapmaması gerektiğini anlamalı
şimdide yemek yerken falan kızım dur der durur şimdi zaten herşeyi anlamıyo anlayacağı şeyde yapda anlamadığı şeyde yaparsan kızarım tabi
ona göre o haklı bana göre ben ve ben geri adım atmıycam
canım sadece sıkılıyo o da nida uyudu diye yoksa o uyanıkken gayet iyiyim kızımla çıktık gezdik bütün gün yürüdükte yürüdük parkta sallandık
geldikkoyun koyuna yattık uyuduk oyun oynadık ohhhh keyfimiz bir güzel yerindeydi
kaçırdıklarına yansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…