2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bir ay aradan sonra evimize döndük bugün..melisa yatağını özlemiş gündüz 3 saat uyudu hala soktayım :KK1:,
bi sihirli değnek olsada su ev toplansa:92::KK74:
cok helecanlıyım hafta sonu gidiyoz :KK55: tatilden döncez sonra tekirdağ yapcez :KK55: sonra gelcez yine kartal yaparız:KK55: su kışı geze geze geçircez insallah :KK24:

günaydınn kızlarrr nihayet cuma geldi haftasonuna az kaldı çok yoruldum artık tatil yapmak istiyorum bennn.geçmişe bakamadım herşey yolundadır inşallah hepiniz öpüyorum ama bebişlerin pompişlerinden ısırıyorummm bu sabah.

herkese günaydın
juli tatile nereye gidiyorsunuz? ben başka evde rahat edemem sen yine iyi rahat ediyosun

günaydınn kızlarrr nihayet cuma geldi haftasonuna az kaldı çok yoruldum artık tatil yapmak istiyorum bennn.geçmişe bakamadım herşey yolundadır inşallah hepiniz öpüyorum ama bebişlerin pompişlerinden ısırıyorummm bu sabah.

ne yapıyosun canım nasılsın
kuzey ne yapıyor

günaydınlaaar.

yok canım ya şimdilik çözümlenecek birşey değil
sabah canı sıkkındı
nida mızırdandı biraz kızdı ona nidada çok ağladı
bende almadım almadım sonra aldım kucağıma almayacakmışım onun otoritesini sarsıyomuşum bende bağırdım çaırdım neyin acısını neyden çıkarıyosun diye bi senin çocuğun diye ben ne istiyosam yapamıycam diye
kızdığım her zaman diyorum bizim çocuğumuz ben yüzgöz olabilirim ama babasının bakışından korkmalı bişey söylemesine gerek kalmamalı babasına baktığında onu yapmaması gerektiğini anlamalı
şimdide yemek yerken falan kızım dur der durur şimdi zaten herşeyi anlamıyo anlayacağı şeyde yapda anlamadığı şeyde yaparsan kızarım tabi
ona göre o haklı bana göre ben ve ben geri adım atmıycam
canım sadece sıkılıyo o da nida uyudu diye yoksa o uyanıkken gayet iyiyim kızımla çıktık gezdik bütün gün yürüdükte yürüdük parkta sallandık
geldikkoyun koyuna yattık uyuduk oyun oynadık ohhhh keyfimiz bir güzel yerindeydi
kaçırdıklarına yansın

ohoooo çok eski zamanda kalmış bir baba modeli o zaman senin kocan. önceden babalar sevgilerini göstermezmiş, otoriteleri sarsılmasın diye, ki ben de öyle büyüdüm... ona benzettim ben tutumunu, bence çok yanlış ama. tabi ki annenin paylaşımı farklı olacak.

bir ay aradan sonra evimize döndük bugün..melisa yatağını özlemiş gündüz 3 saat uyudu hala soktayım :KK1:,
bi sihirli değnek olsada su ev toplansa:92::KK74:
cok helecanlıyım hafta sonu gidiyoz :KK55: tatilden döncez sonra tekirdağ yapcez :KK55: sonra gelcez yine kartal yaparız:KK55: su kışı geze geze geçircez insallah :KK24:

oh ne güzel canım, gezin balalım... :KK55:

günaydın canım..sana iyi tatiller olsun..bol bol dinlen

herkese günaydın
juli tatile nereye gidiyorsunuz? ben başka evde rahat edemem sen yine iyi rahat ediyosun
ben cok geniş bi insanın hacı :KK1: cok raaat ederim herherde
tatile alanyaya gidecektik ama son anda kemerden yer ayarladık

günaydınlaaar.

ohoooo çok eski zamanda kalmış bir baba modeli o zaman senin kocan. önceden babalar sevgilerini göstermezmiş, otoriteleri sarsılmasın diye, ki ben de öyle büyüdüm... ona benzettim ben tutumunu, bence çok yanlış ama. tabi ki annenin paylaşımı farklı olacak.

oh ne güzel canım, gezin balalım... :KK55:

saol canım:nazar:..napalım can sıkıntısı :KK1:

ofertacım nasılsın kuzeycık nasıl....sınemıs cnm ıyım sagol,omer hastaydı kontrole gotutdum ıyı dedı ertesı gun gene basladı hapsırık oksuruk burun akma.hala devam edıyorum ılaclara.bayramda evdeyız malesef esımın arkadası ongunluk rapor almıs.uc kısıler kaldı ıkı.bırı gececı olcak dıgerı gunduz.bayramda annemlerle gıtcem heralde zıyaretlere,napalım nasıp.esım guvenlık oldugu ıcın fabrıkanın,pek ıznımız olmuyor mesaı oluyor rr da onu da gec verıyorlar.saglık olsun napalım

günaydın canım..sana iyi tatiller olsun..bol bol dinlen

ben cok geniş bi insanın hacı :KK1: cok raaat ederim herherde
tatile alanyaya gidecektik ama son anda kemerden yer ayarladık

saol canım:nazar:..napalım can sıkıntısı :KK1:

yanlış anlama canım genişim felan yazmışısn ya iyi niyetmle sordum vallahi
antalyaya uçaklamı gidiyorsunuz peki aracınızlamı

ofertacım nasılsın kuzeycık nasıl....sınemıs cnm ıyım sagol,omer hastaydı kontrole gotutdum ıyı dedı ertesı gun gene basladı hapsırık oksuruk burun akma.hala devam edıyorum ılaclara.bayramda evdeyız malesef esımın arkadası ongunluk rapor almıs.uc kısıler kaldı ıkı.bırı gececı olcak dıgerı gunduz.bayramda annemlerle gıtcem heralde zıyaretlere,napalım nasıp.esım guvenlık oldugu ıcın fabrıkanın,pek ıznımız olmuyor mesaı oluyor rr da onu da gec verıyorlar.saglık olsun napalım

aşkitom günaydın ama hiçbişey anlaşılmıyor böyle

ne yapıyosun canım nasılsın
kuzey ne yapıyor

iyiyim canım ne yapalım herşey aynı iş ev ev iş yani.sabırsızlıkla bayramı bekliyorum ne iyi gelecek biraz tatil oğlumla vakit geçirmek.kuzeyde iyi sayılır hala yeme problemi yaşıyoruz ama ben aştım kendimi artık takmıyorum kafama bakıyorum çocuk gayet sağlıklı haraketli nerdeyse yürüyecek aman varsın yemesin ne yapayım hem kendime hem ona eziyet etmiyorum yani artık.sen nasılsın buğlemcim nasıl ?herşey yolundamı

of ya ııı ler a olarak cıkmıs.oferta nasılsın cnm sınemıs cnm sagol ıyım omer ıyıydı gene hastalandı.bayramda buralardayız zıra esımın ıs arkadas on gunluk rapor almıs.esım hep ıse gıdecek.mesaı olutor ama napım bayramda annemlerle gezıcem

iyiyim canım ne yapalım herşey aynı iş ev ev iş yani.sabırsızlıkla bayramı bekliyorum ne iyi gelecek biraz tatil oğlumla vakit geçirmek.kuzeyde iyi sayılır hala yeme problemi yaşıyoruz ama ben aştım kendimi artık takmıyorum kafama bakıyorum çocuk gayet sağlıklı haraketli nerdeyse yürüyecek aman varsın yemesin ne yapayım hem kendime hem ona eziyet etmiyorum yani artık.sen nasılsın buğlemcim nasıl ?herşey yolundamı
takma kafanı buğlemde bazen hiçbişey yemiyor bazende güzel yiyor
sağlıklı olsunlarda önemli olan o zaten
banada çok iyi gelecek bu tatil inşllh bi yerlere giderizde daha güzel geçer
ben hamile olduğumdan beri hiç atile gitmedim düşün kaç senedir
kafayı dinlemek istıyorum kayınvalidemde gelecek bir kış bizimle
o yüzden dinlenmk istıyorum
buğlemde hala 2 dişle duryor alttan 3. patladı gb ama ağzını açmıyor ki bakıyım

yok tatlım ya neden yanlış anlıyım ask olsun..aracla gidicez..
bizde bi yerlere gitmeyi düşünyoruz ama bakalım
nasıl olacak nereye gideceğiz hala belli değil
bu akşam netleşr zaten
of ya ııı ler a olarak cıkmıs.oferta nasılsın cnm sınemıs cnm sagol ıyım omer ıyıydı gene hastalandı.bayramda buralardayız zıra esımın ıs arkadas on gunluk rapor almıs.esım hep ıse gıdecek.mesaı olutor ama napım bayramda annemlerle gezıcem

geçmiş olsun aşkitom düzelir inşallh
bayrmada eşin çalışyormuş neyse sende ailenle bol bol vakit geçirirsin

günaydın arkadaşlaar..
aşkitom benim kocikte güvenlik,bayramda ben gündüz o gece çalışacak,
bizi işe getirip götürmek için tamamen geceye geçti artık,sırf biz rahat gidip gelelim diye,
adam geceden çıkıyor eve gelip bizi işe götürüyor sonra eve gelip yatıyor,saat 2,5 gibi kalkıp bizi işten eve götürüyor,adamcaz günde 5 saat kadar uyuyor,hem de gündüz,
gündüz uykusu gece uykusunu tutmaz..
bayramımız yine bayram gibi geçmicek,
bayram olduğunu sadece kurban bağışı için gelen yardımseverlerden,
kurumun önünde kurulan hatta şuan kurulu olan hayvan satılan yerden,ordan geçerken buram buram kokan hayvan kokusundan..
bahçede kurulan içinde kek sahlep dağıtılan çardaklardan,
bayramlaşmaya gelen şıkır şıkır giyinmiş arkadaşlarımdan anlıcam,
hoş ramazan bayramında evdeydikte noldu,kapımızı şeker toplamaya gelen çocuklardan başka kimse çalmadı,
tabi biz de kimsenin kapısını çalmadık,eşim gece çalıştı gündüz yattı biz de berille evde pinekledik ,
bayramı evde geçirmekten iyi olacak,en azından farklı yüzler görecez..

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın arkadaşlaar..
aşkitom benim kocikte güvenlik,bayramda ben gündüz o gece çalışacak,
bizi işe getirip götürmek için tamamen geceye geçti artık,sırf biz rahat gidip gelelim diye,
adam geceden çıkıyor eve gelip bizi işe götürüyor sonra eve gelip yatıyor,saat 2,5 gibi kalkıp bizi işten eve götürüyor,adamcaz günde 5 saat kadar uyuyor,hem de gündüz,
gündüz uykusu gece uykusunu tutmaz..
bayramımız yine bayram gibi geçmicek,
bayram olduğunu sadece kurban bağışı için gelen yardımseverlerden,
kurumun önünde kurulan hatta şuan kurulu olan hayvan satılan yerden,ordan geçerken buram buram kokan hayvan kokusundan..
bahçede kurulan içinde kek sahlep dağıtılan çardaklardan,
bayramlaşmaya gelen şıkır şıkır giyinmiş arkadaşlarımdan anlıcam,
hoş ramazan bayramında evdeydikte noldu,kapımızı şeker toplamaya gelen çocuklardan başka kimse çalmadı,
tabi biz de kimsenin kapısını çalmadık,eşim gece çalıştı gündüz yattı biz de berille evde pinekledik ,
bayramı evde geçirmekten iyi olacak,en azından farklı yüzler görecez..

nasılsın mehlika,beril nasıl
senin işinde zor mehlika
eşinle saatlerin uyuşmaması çok kötü oluyor
gece çalışması çok kötü özelkkle
uykusunu alamaz zavallı adam gece uykunu tutmaz sizede zor olur
bu zmanları atlatrsanız inşllah
rahatlarsınız başka işe geçer sonra eşin

mehlıkacım benım esımde arkadası raporlu oldugu ıcın on gun gece calısacak.evet cnm cok zor.dorde kadar fln uyur kalkar yemek yerız ztn yedıde de ıse gıdıyor pek gezemıyecegız bızım ıkı tarafında/akrabalar hep burda.amcalar dayı hala nıne hepsı burda.gezmeden de olmuyor ıste.evet gece uykusunun yerını tutmuyor gercekten.bıde omer bes gunlukken hırsız gırmıstı fabrıkaya esım gececıydı ondan berı hep yuregıma agzımda yolluyorum gece nobetıne.onıkı yırmıdort sıstemı calısıyor normalde...

saol canım iyiyim sen nasılsın ömerede geçmiş olsun

X