2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar buarada kılonuz kaldı mı?bnm sekız kg fazlam var.daha gecen ay adet olmaya basladım.bundan sonra verırım ınslallah.kendımı cok cırkın hıssedıyorum

sagol oferta ıyım omerı salı gunu kontrole goturdum ıyı dedı.suanda gene hasta oksuruyor hapsırık ve burnu cok akıyor.dr aasıst verdı onı kullancam,atesı yok ama kan damlasını kullanıp kullanmamakta kararsızım.bırde antıbıyotık bırhaftadan fazla kullanılmıyor degılmı?ayyy gecmezse gene gıdecez.denız suyu sprey kullanıyorum ama canım cıkıyor verene kadar cok aglıyor

kimse buraya uğramıyor arık face de o kadatr çok yazı yazılmış ki oranın hızına yetişem mümkün olmuyor karışıyor herşey.zaten işte çok rahat açamıyorum evdede vakit olmuyor.

sinemiscim sizede iyi tatiller o zaman insallah kafana göre bi yer bulursun
:118: :118: bunlarada bittim

mehlikacım beril senlemi olacak bayramda..iyi şeker toplar

aşikitom bende 25 kg almıstım tabi oda kilolu hamile kaldım 22 kg verdim 3 kaldı ama 13 kg versem süper olcak :118:

hehe aranızda en sısman benım rekorlar kıtabına gırcem buyuzden yetmısıkı kgyla sısman guzelı seccekleer benı

hamdolsun iyiyim cnm,beril çok kötü pişik oldu
bissürü pişik kremi sürdüm hiçbiri etki etmedi,
ilk defa böyle pişik oldu,önceden olsa bile hemen geçerdi ve yayılmazdı,
bu sefer çok yayıldı,belki de onunda etkisi vardır gece uyanıp ağlamasında,kıvranmasında:96:
eşimin gece çalışması çok kötü,akşam 9,5 ta gidiyor,birlikte yemeğimizi yiyip çayımızı içebiliyoruz en azından,o yönden iyi ...
gece çalışması olmasa işi rahat ve maaşı iyi,
memurluk haricinde iş değiştirmeyi düşünmüyoruz,
memurluk olursa olur olmassa bu işyerinde kalacak,başka bir özel sektöre güvenemeyiz burada kaç yıldır çalışıyor sonuçta..
beril biraz büyüsün yürümeye falan başlasın,gündüze geçer inş..
12/24 güzel aslında bir gün çalışıp bir gün evde,
benim eşim 8 saat çalışıyor,gece 11 sabah 7 çalışıyor,
sabah erken çıkıp daha 7 olmadan eve geliyor,
berili o hazırlıyor benim tostumu yapıyor falan,hazırlanıp çıkıyoruz..
bizim zaten gidecek pek kimsemiz olmadığından bayramda çalışmayı sorun etmiyorum..
bayramda eşim 8 saat çalışmaya devam ederse ne ala,ama 12 saat çalışırsa akşam oturmaya hiç vaktimiz olmaz:97:
kızlar buarada kılonuz kaldı mı?bnm sekız kg fazlam var.daha gecen ay adet olmaya basladım.bundan sonra verırım ınslallah.kendımı cok cırkın hıssedıyorum
ben hamile kalmadan önceki kilomun altına düşmüştüm ama bir kaç kiloyu geri aldım,
51 kiloya düştüğümde ne güzeldi,göbek möbek kalmamıştı,
şimdi 53-54 kiloyum:96:
geçmiş olsun cnm,inş. antibiyotiğe gerek kalmadan iyileşir..
sinemiscim sizede iyi tatiller o zaman insallah kafana göre bi yer bulursun
:118: :118: bunlarada bittim

mehlikacım beril senlemi olacak bayramda..iyi şeker toplar
kreşte olacak cnm,ama ben arada yanıma getirmeyi düşünüyorum,
he şekerleri o toplasın ben yerim:125:
hehe aranızda en sısman benım rekorlar kıtabına gırcem buyuzden yetmısıkı kgyla sısman guzelı seccekleer benı
geçen tv de şişman manken gösteriyor,balık etli çok güzel bir bayandı,
bazı kişilere yakışıyor balık et,sana da yakışıyordur belki,eşin seni böyle beğeniyorsa dert etme cnm,
zamanla verirsin inş..

maaşı iyiyise rahatsa tabikide sonra gündüze geçer
onun içinde zor eşim bekarken gececiydi yarasa gibi oluyor insan gece çalışınca diyordu
pişik içinde has zaytinyağı sür birde arko krem iyi geliyor
ben buğleme kullanmadığım kalmamıştı
arko ile geçri ama her bez değiştrmede ılık su ile yıka sonra sür

sinemis sen ve buğlem nasılsınız?
sormayı unutmuşum:89:
pişik için bu sabah has zeytinyağı sürdüm,
kreşte batikon sürmüşler,birde bezlemiceklermiş bugün,çocuk öyle dolaşıyor,
bugün dra kontrole gidecez,tam 10 aylık olduk maşaallah..
dr gösterecez,bakalım ne dicek,
arko krem evde var ama yağlı değil nemlendirici losyon,o olur dimi,
bir de onu deneyeyim bakalım..

bizde iyiyz çok şükür
ev-iş derken zman geçiyor işte
arko çok iyi geldi ama her bezinde ılık su ile yıka kurula sür canım

mehlıkacım bayramlarda herfun calısılıyor esımler.ztn ark ongunluk rapor almıs o brz sıkıntı yaratıo.sızın maas ıyıymıs.bzmkı asgarı ucret oyuzden zor.fabrıka guvenlıgı bızımkı.ben ıse baslasam o da baska ıs bakacak ama omer uc yasında olmadan calısmam ımkansız.bakan yok.napalım ıs olsunda hayırlısı olsun.evet bende fazla sırıtmıyor kg ama ben ellıaltı kkg ıdım.tabı altmısdortle hamıle kalınca seksendordu buldum.saglık olsun.cnm omerde cok kotu pısık.kanamıs resmen.ılac kullanımından olmus.lapıtak surdum ama z yagı daha cabuk gecırıo ondan surcem.feyza cnm buglemın sacı uzun mu mehlıka berılın nasıl

omerın cok az sacı var tıp aynı baba cok kıskanıyorum ya kopyası sankı

buğlemn saçı uzun değil bnde uzun ve kıvırcık olsun istıyordum ama olmadı
hala az bişey uzadı

iyiyim canım buğlemim de iyi...siz nasılsınız?
geçmiş olsun.canım..antibiyotik 1 haftadan fazla verilmez diye bir şey yok...zaten reçetenin içinde yazar kaç gün kullanılabileceği.ilaçtan ilaca değişiyor kullanımö süresi.reçetelerine bak...
mehlikacım...pişiğe batikon sürülür mü hiç?yakmıştır çocuğu..neden batikon sürmüşler anlamadım.yağlı arko kremi iyi gelmezse dalin 3 lü koruma pişik kremiyle trosy karıştırıp sür bize iyi gelmişti...

selam kızlar
hepiniz iyisinizir inşallah

ben ve saz ekibim aynı durumdayız koşturma yani

yanlız miniş oğlum biraz beni biraz üzüyo

hem kilo almıyo hemde boyu uzamıyo

dr minyon tipli olabilir dedi
bu arada hala dişimiz çıkmadı

ama yemesini bi görseniz acılı baharatlı hiç ayırt etmiyo taştan yumuşak derler ya benimki aynen öyle,

ama saniyede kakasını yapıyo dr ona bişi yapılamaz dedi
yapı meselesi dedi

dr dedikleri çok aklıma yatmadı
idrar tahlili istedi yarın onu götürücem

onda da bişi çıkacağını sanmıyorum
sırf özel hast devletten para alsın diye böyle şeyler yapıyo gibi

hepinizi öpüyorum

aşkitom günaydın şeker sana rakip geliyorum az kaldı 67yi buldum pek yakında 72 olurum geçerim bende bu iştah varkene:88::86::84::83:
en sondada kendime bi tebrik koyam:)):81: buda benim smilem olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…