2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selam

ben oğluma geçen bayram 19 numara adidas patiklerden almıştım artık baş parmak dayanıyor şimdi net den sip.vermek istiyorum 20 mi 21 mi alayım karar veremedim
bana bir yardımcı olun yaaa

sanki 21 ama ben deneyip alma taraftarıyım bir kere dilim fena yandı. markadan markaya da değişiyor ama sen bilirsin tabi

Son düzenleme:
rapunzel 21 numara alabilirsin..

sağol canım

sanki 21 ama ben deneyip alma taraftarıyım bir kere dilim fena yandı. markadan markaya da değişiyor ama sen bilirsin tabi

sağol delf aldığın uymadımı?
net den (markafoni) pediped diye marka var indirimde onadan alayım istedim alırsam ilk olacak kararsızlık yaşıyorum bende

sağol canım

sağol delf aldığın uymadımı?
net den (markafoni) pediped diye marka var indirimde onadan alayım istedim alırsam ilk olacak kararsızlık yaşıyorum bende

o kadar enteresan ki nike in 19.5 numarası bayagı küçük geliyordu bende gittim ne olur ne olmaz 21 aldım resmen yüzüyor ayak içinde o kadar büyük geldi tamam atmadım saklıyorum giyecek elbet ama o anlık işimi görmedi yani.

ben 21 alıyorum ama benim oğlan ayakkabıları çıkarıyor

al benden de o kadar yollarda ço çıkara çıkara ben kaldırımlardan toplaya toplaya gidiyoruz hepsi aynı demekki

kalıptan kalıba değişiyor bende hafta sonu nike ın 21 ine baktım çok büyüktü 20 numara iyi idi o da istediğim modelin 20 si kalmamıştı

bakayım dedim o siteyede referans istediii

üye ol a girebilirsin ya da bana mail adresini yaz özelden davetiye yollayayım hatta bugün unnado yu keşfettim bu sitede sadece anne bebek üzerine

hem bağcıklı hemde cırt cırtlı aldım onu bile çıkardı bende lcwikikiden çorap şeklinde ayakkabı var altı kauçuk galiba onu aldım çıkartma çabası var ama henüz başarmış değil

rapunzelcim ben gecen ay buraka 20 aldim su an rahat oluyor bir sure daha olur gibime geliyor hatta ilk adim ayakkabisi olabilir dedi satici o zaman kadar giyer dedi yani nikein bizdeki de alirken tabaninin cok esnek olmasina dikkat et canim yumusacik egilip bukulenelrden olsun kas gelisimini engellemesin
ay boyle pat diye daldim ama son sayfayi okuyunca yazdim direk merhabalar kizlar burak uyurken facee baktim buraya da bi bakayim dedim gecmisi okumadim hersey yolundadir umarim operim tum bebeleri

rapunzel senin dediğin sitelere baktım referans gerekli kayıt oldum ama bekleme listesine aldılar bakalım ne zaman kabul edecekler

20 numara aldım jasmincimaraştırdığum kadarı ile kalıpları büyükmüş pediped diye bir marka hollywood yıldızlarının çocukları giyiniyormuş bu markayı bizim neyimiz eksik dedim verdim siparişi P şaka bir yana patik gibi olanlardan reklamıda iyi idi
sağol canım burak dişi çıktı normale döndümü?

nazmiyecim pediped ha bi bakayim ben de tabi canim ne hollywood yildiiz bizimkielr de istanbul yildizi :) neleri eksik geri kalmasinlar gundemden bana da davet gindersene canim ya da facee linki koyarsan sevinirim bakayim ben de bi

uzun zamandır giremedim kızlar, geçmişe de pek bakamadım, umarım herkesin keyfi yerindedir.
bu aralar zeynebin hiç tadı yok. özellikle geceleri. defalaca ağlayarak kalkıyor, ama nasıl ağlamk. çığlık çığlığa. bebekken, yani daha küçükken gaz sıkıntısı yaşadığımız dönemlerde bile hiç böyle olmamıştı.
görünürde diş falan da yok ama çok çaresiz hissediyorum kendimi o böyle ağlayınca. çünkü normalde gece uyanınca mızıldanırdı, emzirirdim hemen dalardı. şimdi memede istemiyor, sadece çığlık çığlıığa ağlıyor. acaba bir yeri mi ağrıyor yavrumun?

aynen hemşirem bizde...

sanırım 8. diş geliyor kaan sürekli bişeyler ısırmak istiyor..

günnaydın kızlar

bugün son gün yarından itibaren tatil başlıyor benim için

herkese günaydın

rapunzel kifidiks te cok güzel ayakkabılar var hemde güzel orayada bi bak istersen

okaliptus yağını biliyorum,eşim sinüzüt için almıştı,
şuan yine grip olduğumuzda burnumuzu açmak için kullanıyoruz,
ama bebeklere yarar yada zararını araştırmak lazım..
hahahah çok güldüm ama yazık yaaaa ertuğrulda onu sevsiiiiiiiiiin lütfeeeeeeeeeen
onlar ersin muradına biz çıkalım kerevetine :)
ertuğrul evli ve bir kızı var,ama ertuğrul beyin yüzünden oldu,
öğle aralarında bahçede çok takıldı cahideye,aşkım falan dedi,
cahide hiç yanaşmıyordu kaçıyordu ertuğrul beyden,
ertuğrul bey sonra baktı iş ciddiye biniyor ilgilenmemeye başladı ama nafile,cahide aşık oldu bir kere:2:
cahide genç,akıl sağlığı pek yerinde değil,annesi ve babasını kaybetmiş
teyzesi bakıyormuş o da bir süre bakıp darulacezeye yatırmış,
sevimli tombik bişey,dün süslenmiş,ruj far falan sürmüş öyle gelmiş,
tırnaklarına oje sürdürme bahansiyle kendini ertuğrul beye göstermeye gelmiş,
benim yanıma da geldi oturdu biraz,
her görüşünde sorar adımı ve nereli olduğumu,aklında tutamıyor hiç..
yazık canım benim ya,evlenmeyi hayal ediyor,
oğlum olursa ismini erdem koyacam diyor,sonra da bana gelinlik yakışmazki diyor,
ben de çok güzel yakışır sana dedim,
sinirlenince fena küfür eder ama,muhasebedekiler bazen sinirlendiriyorlar küfür ediyor,
bir kere de ben bahçede görmüştüm,süslenmişti yine takıldım kime süslendin kız demiştim hemen küfür etti:26:
bunu bende soracaktım sizlere bizimkide cırt cırtları açıyor ayrıca çorapları her daim elinde çekip çıkartıyor birde koltukların altına saklıyor çorapları
bak sen yaramaza,çıkarıp saklamayı da öğrenmiş,ama çok akıllı maşaallah,yaramazlığı zekadan ileri geliyor bence..
berilde birkaç gündür keşfetti,özellikle bugün sabah o çıkardı ben giydirdim,gelene kadar böyle geldik,
ama arabada ayağa kalkıp oraya buraya sarkmasından iyidir,kucağımda durdu en azında..
cnm biz de öyleyiz son günlerde,gece her kalkışında 1-2 saat kıvranıyor uyumuyor,
gazdan ememiyorda,memeyi alıyor gaz geliyor kıvranmaya başlıyor bırakıyor,
ama bugün ailk yatışta 3,5 saat uyudu,ben de onunla yatağa girdim saat 8'e geliyordu yattığımızda,3,5 saat uyku iyi geldi

ya bu çorap saklama moda mı oldu?

kaandan çıkaıyor emiyor emiyor koltukların altına atıyor sonra eğilip almaya çalışıyor alamayınca bi sinirleniyorki

baktı olmuyor sinirden ağlıyor

ha hakkaten kaan çok sinirli bi bebek nolcak ben nasıl kırcam bu siniri

Son düzenleme:
mehlika bi zararının olduğunu düşünmüyorum..
tvde ünlü bi herbalistin ağzından duymuştum bebeklerede fayda ettiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…