amin canım amin he bak iyi hatırlattın bide burun tıkanıklığı içinde okaliptus yağı çok iyi geliyor..
odaya koyduğun bir kaba sıcak su koy içine 5-6 damla okaliptus yağı damlat harika nefes açıyor bizede iyi geliyor bebeğede...
ayva yağrağıda kaynatıp içirmek iyi gelirmiş ama kaan hiç seevmedi içmedi...
adaçayını sevmişti içmişti ama çokta faydasını görmedik...
ben kaanın eline limon veriyorum yedin diyo emip emip suratını ekşiyior...
he semiha bir kivi günlük c vitamini karşılar demişti ondan beri hergün 1 kivi yediriyorum hasta olmasın diye yoğurduna katıp yedir bence..
okaliptus yağını biliyorum,eşim sinüzüt için almıştı,
şuan yine grip olduğumuzda burnumuzu açmak için kullanıyoruz,
ama bebeklere yarar yada zararını araştırmak lazım..
hahahah çok güldüm ama yazık yaaaa ertuğrulda onu sevsiiiiiiiiiin lütfeeeeeeeeeen
onlar ersin muradına biz çıkalım kerevetine :)
ertuğrul evli ve bir kızı var,ama ertuğrul beyin yüzünden oldu,
öğle aralarında bahçede çok takıldı cahideye,aşkım falan dedi,
cahide hiç yanaşmıyordu kaçıyordu ertuğrul beyden,
ertuğrul bey sonra baktı iş ciddiye biniyor ilgilenmemeye başladı ama nafile,cahide aşık oldu bir kere:2:
cahide genç,akıl sağlığı pek yerinde değil,annesi ve babasını kaybetmiş
teyzesi bakıyormuş o da bir süre bakıp darulacezeye yatırmış,
sevimli tombik bişey,dün süslenmiş,ruj far falan sürmüş öyle gelmiş,
tırnaklarına oje sürdürme bahansiyle kendini ertuğrul beye göstermeye gelmiş,
benim yanıma da geldi oturdu biraz,
her görüşünde sorar adımı ve nereli olduğumu,aklında tutamıyor hiç..
yazık canım benim ya,evlenmeyi hayal ediyor,
oğlum olursa ismini erdem koyacam diyor,sonra da bana gelinlik yakışmazki diyor,
ben de çok güzel yakışır sana dedim,
sinirlenince fena küfür eder ama,muhasebedekiler bazen sinirlendiriyorlar küfür ediyor,
bir kere de ben bahçede görmüştüm,süslenmişti yine takıldım kime süslendin kız demiştim hemen küfür etti:26:
bunu bende soracaktım sizlere bizimkide cırt cırtları açıyor ayrıca çorapları her daim elinde çekip çıkartıyor birde koltukların altına saklıyor çorapları
bak sen yaramaza,çıkarıp saklamayı da öğrenmiş,ama çok akıllı maşaallah,yaramazlığı zekadan ileri geliyor bence..
berilde birkaç gündür keşfetti,özellikle bugün sabah o çıkardı ben giydirdim,gelene kadar böyle geldik,
ama arabada ayağa kalkıp oraya buraya sarkmasından iyidir,kucağımda durdu en azında..
uzun zamandır giremedim kızlar, geçmişe de pek bakamadım, umarım herkesin keyfi yerindedir.
bu aralar zeynebin hiç tadı yok. özellikle geceleri. defalaca ağlayarak kalkıyor, ama nasıl ağlamk. çığlık çığlığa. bebekken, yani daha küçükken gaz sıkıntısı yaşadığımız dönemlerde bile hiç böyle olmamıştı.
görünürde diş falan da yok ama çok çaresiz hissediyorum kendimi o böyle ağlayınca. çünkü normalde gece uyanınca mızıldanırdı, emzirirdim hemen dalardı. şimdi memede istemiyor, sadece çığlık çığlıığa ağlıyor. acaba bir yeri mi ağrıyor yavrumun?
cnm biz de öyleyiz son günlerde,gece her kalkışında 1-2 saat kıvranıyor uyumuyor,
gazdan ememiyorda,memeyi alıyor gaz geliyor kıvranmaya başlıyor bırakıyor,
ama bugün ailk yatışta 3,5 saat uyudu,ben de onunla yatağa girdim saat 8'e geliyordu yattığımızda,3,5 saat uyku iyi geldi