2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınlar kızlar....

hemşirem 1 saat önce bizdede bir ağlama krizi ne oldu anlamadım üstüne birde kolumu ısırdı beni öyle buraya gönderdi ( konuşabilseler bir dertlerini anlatabilseler ne güzel olacak...

mehlika yapma yaa bende bekar zannettim ertuğrulu hatta cahide de sizinle çalışıyor sandım demek yarım yamalak okumuşum:26:

günaydın güzel annişler nasılsınız:92:
dün iş çıkışı benim evden annemi alıp annemlerin eve temzlk yapmaya gitim:87:
cumartesi kadın tutkuk genel temzliği o yaptı
ama yeni taşındığı için çok yorgundu
kadın 59 yaşında hem hafta içi çocuk bak, hemde temizlk zor olur diye
evini sildim,süpürdüm,tüllerini üteledim astım ve sonundada yorgunluktan geberdim :97:

günaydın kızlar...
bu gece de 3 kere ağlama krizimiz oldu. memeyi de tutmuyor.
ben çok üzülüyorum ama...

günaydın canım, ne oluyor bu bebelere ya, gittikçe zorlaaşıyor herşey.

ay canım ya ben de çok korkuyorum emmeyi bırakırsa diye. dün gece 3 kere uyandı hiç birinde memeyi kabul etmedi, aksine daha çok sinirleniyo, daha tiz ağlıyo.

aynen hemşirem bizde...

sanırım 8. diş geliyor kaan sürekli bişeyler ısırmak istiyor..

günaydın canım, bizde diş yok görünürde canım. ama bir huysuz bir huysuz...

ya aranızda pınar ılk adım sutu kullanan varmı?bıze dr hanım onerdı gecelerı mama yerıne bıskuvılı sut ver dıye.denedım ama memnun kalmadım cok sık uanıyor kalan mamadan yıyıp tejrar uyuyor,ben yıne mamaya devam edecegım...bırde kan surubu yazdı kullanan var mı

bu oglanın uyku sorunu ne zmn gececek yaaaa gunduz ıstese bırkere uyutuyorum gece de onıkıden once yatmıyor.bxn nobet tutturuyo.suandada ayakta ıkı saattır azman gıbı dolanıyor cok herketlı.bırdaha cocuk yaparsam oglak burcu yapmayacam.ınatcılıgıyla basedemıyorum.vede cok sınırlı...

sinemis bravo hayırlı evlatsın vesselamm

juliett bu gece rüyamda melisayı bir sevdim bir sevdim ama o hep mızıldandı :))

aşkitom ben günlük inek sütü vermeye başladım sulandırarak, bizimki zaten mama diye bir şeyi hiç yemedi kaç kutu çöpe attım sayısını hatırlamıyorum

canım ben de kan şurubu kullanıyorum damlasını sevmedi zehra içince kusuyordu bide çok kötü kabız yapmıştı kızımı ama şuan şurubunu kullanıyoruz severek içiyo çok şükür şimdilik kabızlık problemimizde yok..

aşkitom sana katılıyorum oğlak burçları gerçekten çok sinirli oluyo zehrada öyle hemen sinirleniyo bagırıyo edepsizlikle istediğini yaptırmaya çalışıyo . bidaha hamile olmak istersem boga burcu yapacam bende:))

günaydın canım nasılsın
ne yapıyım rapunzel şimdi bndede çok yoruluyor
yaklışık 10 gündürde yorgundu gidiym yapıyım dedi
çıktı aradan o huzurlu olunca bende huzurlu oluyorum
annem çok titizdir o işi yapacak yoksa uyku uyuyamaz
baktım aklına takmış sabha gidyım yapıyım felan diyordu
beraber gideriz ben yaparım deidm yok felan dedi ama ben dinlemedim gidip
yaptım
ama şimdi kendi eveimi yapmaya halim yok

herkese günaydınlar;
dün ballı karışımı yapıp sırtına sürdüm yiğitin.
10 gibi falandı gece 2 gibi baktım uyanmıyor zararı olur diye kalktım uyuyan çocuğu kaldırdım. sırtını sıcak suya batırılmış bezle sildim. 5 dakika falan silmesi sürdü. Daha sonra herhalde üşüdü sırtı yine öksürmeye başladı. benmi bi yerde yanlış yaptım. yoksa işe yaramadımı anlamadım çok üzüldüm. yada böylemi oluyor geçmesi için bi süre beklemekmi gerekiyor.
sivri nerdesin canım bi cevap ver

iyiyim canım sağol valla aynı durum bizde de söz konusu benim hiç faydam olmuyor anneme eve gidince çocuğu alıyorum onunla ilgileniyorum , ufak tefek işte bazen yemğe yardım masa kur kaldır bazen bulaşığa yardım bunlarda bişey değil...
annem 57 yaşında 2 erkek kardeşim var babam var onların zahmetleri hiç bitmiyor birde biz geldik başına yakında kafayı sıyıracak sanırım ama geldiğimizden beri yarım günlüğüne birini alalım sana yardımcı diyorum ya da haftada 1-2 gelsin bir kaç işini yapsın ben kimi bulayım diyor bişey beceremedik yani

ben sabaha kadar bırakmıştım öyle gerçi halen öksürüyor sanırım yine doktor yolları görünüyor bize balgamı bir çıkarsa ama çıkaramıyor

rapunzel :90: cahide kurumda kalanlardan biri
sivri okiş cnm
zambakkız ben üşendim yapmayı,bugün üşenmessem yaparım belki,
yarın aylık kontrole götürecez,bakalım dr ne dicek,bu sıralar yine hırıltısı ve öksürüğü var ara ara..

.bendw bıdaha bebek dusyunursem terazı burcu yapacammm esım ıkızler o da cok ınatcı.hıc cekılmıyo ıkısı de ınattt.sekızden berı yenı uyuttum.mehlıka cnm uzuldum gercektwn cahıde ye...herseyı unutmasına ragmen ertugrulu unutmamasına cok duygulandım.sevgı aclıgı cekıyor gaarıbım.yakın olsada gelsem zıyaretlerıne

esracım hosgeldın,ıdare edıyoruz ıste,sen nasılsın demır nasıl...araban hayırlı olsun buarada mutlu gunlerde kullan.

mehlıka cnm kurumda kapalı calısabılıyor musun.bnde kpss ye gırmek ıstıyorum ama busekılde calısamam o yuzden hep ertelıyorum.yoksa memurlugu dusunuyorum

esracım hosgeldın,ıdare edıyoruz ıste,sen nasılsın demır nasıl...araban hayırlı olsun buarada mutlu gunlerde kullan.

sağol canım demir uyuyo bende size bakayım dedim
arabam henüz gelmedi ama teşekkür ederim darısı isteyenlerin başına dün ruhsat işlemleri yapılmaya başlanmış bakalım bugün yada yarın gelecekmiş ama nedense bana hala olmayacakmış son anda aksilik çıkacakmış gibi geliyo telf.elimde eşimden haber bekliyorum
ömer geceleri uyumuyormuş demirde aynı tam anlamıyla uyumuyo denmez ama çok sık uyanıyo şimdi int.araştırdım om-x diye bitkisel bi şurup varmış dr.sorup onu deneyeceğim sanırım

ben igıl bigıl aldım canım..apsi deyzi yoktu aldığımda. iyi ki de almışım.çeşit çeşit ses çıkarıyor.kızım pek sevdi.sen o bayanın dediklerine kulak asma...oyuncak bebeklerin hayal dünyasını genişletiyor.hele bi de bizde kayyu bebek var.çizgi filmi izlerken kızızm bebeği kucağına alıp kendince konuşmaya çalışıyor o kadar tatlı oluyor ki anlatamam..

öyle gece ağladığı zaman yanına alıp yatırmayı denesen...bi ara benim kız da aynını yapıyordu.yanıma alıp yatırıyor uyuyunca da yatağına yatırıyordum geçti şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…