Günaydınlar kızlar....
hemşirem 1 saat önce bizdede bir ağlama krizi ne oldu anlamadım üstüne birde kolumu ısırdı beni öyle buraya gönderdi( konuşabilseler bir dertlerini anlatabilseler ne güzel olacak...
cnm biz de öyleyiz son günlerde,gece her kalkışında 1-2 saat kıvranıyor uyumuyor,
gazdan ememiyorda,memeyi alıyor gaz geliyor kıvranmaya başlıyor bırakıyor,
ama bugün ailk yatışta 3,5 saat uyudu,ben de onunla yatağa girdim saat 8'e geliyordu yattığımızda,3,5 saat uyku iyi geldi
aynen hemşirem bizde...
sanırım 8. diş geliyor kaan sürekli bişeyler ısırmak istiyor..
ya aranızda pınar ılk adım sutu kullanan varmı?bıze dr hanım onerdı gecelerı mama yerıne bıskuvılı sut ver dıye.denedım ama memnun kalmadım cok sık uanıyor kalan mamadan yıyıp tejrar uyuyor,ben yıne mamaya devam edecegım...bırde kan surubu yazdı kullanan var mı
sinemis bravo hayırlı evlatsın vesselamm
juliett bu gece rüyamda melisayı bir sevdim bir sevdim ama o hep mızıldandı :))
aşkitom ben günlük inek sütü vermeye başladım sulandırarak, bizimki zaten mama diye bir şeyi hiç yemedi kaç kutu çöpe attım sayısını hatırlamıyorum
iyiyim canım sağol valla aynı durum bizde de söz konusu benim hiç faydam olmuyor anneme eve gidince çocuğu alıyorum onunla ilgileniyorum , ufak tefek işte bazen yemğe yardım masa kur kaldır bazen bulaşığa yardım bunlarda bişey değil...günaydın canım nasılsın
ne yapıyım rapunzel şimdi bndede çok yoruluyor
yaklışık 10 gündürde yorgundu gidiym yapıyım dedi
çıktı aradan o huzurlu olunca bende huzurlu oluyorum
annem çok titizdir o işi yapacak yoksa uyku uyuyamaz
baktım aklına takmış sabha gidyım yapıyım felan diyordu
beraber gideriz ben yaparım deidm yok felan dedi ama ben dinlemedim gidip
yaptım
ama şimdi kendi eveimi yapmaya halim yok
herkese günaydınlar;
dün ballı karışımı yapıp sırtına sürdüm yiğitin.
10 gibi falandı gece 2 gibi baktım uyanmıyor zararı olur diye kalktım uyuyan çocuğu kaldırdım. sırtını sıcak suya batırılmış bezle sildim. 5 dakika falan silmesi sürdü. Daha sonra herhalde üşüdü sırtı yine öksürmeye başladı. benmi bi yerde yanlış yaptım. yoksa işe yaramadımı anlamadım çok üzüldüm. yada böylemi oluyor geçmesi için bi süre beklemekmi gerekiyor.
sivri nerdesin canım bi cevap ver
esracım hosgeldın,ıdare edıyoruz ıste,sen nasılsın demır nasıl...araban hayırlı olsun buarada mutlu gunlerde kullan.
ben igıl bigıl aldım canım..apsi deyzi yoktu aldığımda. iyi ki de almışım.çeşit çeşit ses çıkarıyor.kızım pek sevdi.sen o bayanın dediklerine kulak asma...oyuncak bebeklerin hayal dünyasını genişletiyor.hele bi de bizde kayyu bebek var.çizgi filmi izlerken kızızm bebeği kucağına alıp kendince konuşmaya çalışıyor o kadar tatlı oluyor ki anlatamam..kızlar bişey soracağım
trtdeki gece bahçesindeki apsi teyzi ve igil bigil varya
buğlem onlara bayılıyor o başlayonca dünya duruyor öyle heycanlı izliyorki
bizde oyuncağını alalım dedik satılyormuş bi kaç yere baktık yoktu
dünde bizim orda yeni bir avm açıldı oraya gittk oyuncakcıları gezerken gördük
almaya karar verdik igil bıgılı
ordan bı kadın atladı hemen çocuklara daha eğiytici alın neymiş o felan diye
sözde anaokul öğrtemnymiş
bnde kadına sordum neden bu şeklde söyleidnz
bildignizi paylaşırmısnız dedim
tvde gördüğü her karakteri almayı kalkmayın dedi
bizde eşimle birbirmize baktık sonra kadın siz bilrsinz dedi
oğluna hadi gidelim dedi gitti:84:
bizde şaşrdık
tabi almadık kadın hevesimizn içine etti:88:
çünkü acaba doğrumu dedi bi eğitici olarak yoksa
o an ki menopoz kadın modundamıydı :90:
uzun zamandır giremedim kızlar, geçmişe de pek bakamadım, umarım herkesin keyfi yerindedir.
bu aralar zeynebin hiç tadı yok. özellikle geceleri. defalaca ağlayarak kalkıyor, ama nasıl ağlamk. çığlık çığlığa. bebekken, yani daha küçükken gaz sıkıntısı yaşadığımız dönemlerde bile hiç böyle olmamıştı.
görünürde diş falan da yok ama çok çaresiz hissediyorum kendimi o böyle ağlayınca. çünkü normalde gece uyanınca mızıldanırdı, emzirirdim hemen dalardı. şimdi memede istemiyor, sadece çığlık çığlıığa ağlıyor. acaba bir yeri mi ağrıyor yavrumun?