2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay kızlar dert etmeyin nida 25 inde yaşına giriyo cuma tartıldı 9800 gr 73.5 cm
kbar kızım benim diyorum elimden geldiğince herşey yedirmeye çalışıyorumher vitamini alsın diye uğraşıyorum istemiyosa zorlamıyorum harekette var kilo almıyomuş almasın napiyim
gerçi nidaya ekmek falan çok yedirmiyorum ben çorbalarına ekmek doğramıyorum zaten az yiyo bide ekmek doğrayınca hemen doyuyo ekmekli yarım kase yiyeceğine ekmeksiz ama koyu kıvamlı 1 kase yiyo

Allah rahmet eylesin..

beril de 1 aydır tutunup kalkıyor,yürümeyi çok seviyor,sıralamayı tam bilmiyor ama bazen gayrıihtiyari sıralıyor; farkında değil,
daha tay tay duramıyor,bakalım ne zaman yürücek,yaşında yürür inş..

tutku utkunun kulağı önceden akıyor muydu,yeni mi akmaya balşadı??
berilin kulağı önceden beri akıyor,dışına pislik çıkıyor hep,siliyorum 1-2 güne gene kirleniyor,
kulağın çok kir üretmesinden kaynaklanıyormuş,illa bir sorun olduğu anlamına gelmiyor cnm..
inş. utkuda da bir problem yoktur..

ecriin tekrar ne zaman geliyorsunuz??
hafta içi gelirseniz yanıma beklerim,hatta müsait olursam ben de sizle ziyaret ederim hastaları..

hep akıyo cnm ama sanki son zamanlarda daha çok ve koyu akıyo..ne bilim geeleri uyku prblemini bağlıcak bişey arıyorum bende dedim kulakm acaba..dr uda normal akması iyi diyo.

günaydın kızlarrrr

kaan yürüyoooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

çok mutluyum oda çok mutlu yürüdüğü için

maşallah .....
maşallah canım darısı bizimkilere inşallah...

benim oğlumda çok yiyip kilo alamayanlardan[/QUOTE]
yapı meselesi işte..sağlıklı olsunlar önemli olan o..
hiç sorma benim kız da geçen gün telefonuun kablosunu bir çekti hoop kafaya düştü tlf.ağladı canı yandı tabii elleri kolları hiç durmuyooki sağolsunlar..
geçmiş olsun canım ..inş.yaşamazsın bi daha böyle birşey..
canım kıyamam ona ben...annesi kocaman öp o yanağından benim için...

bende juliet e katılıyorum bizim topicte tosun çok boylarıda uzun uzun Maşallahh...
belkide artık yeni nesil iri olacaktır, c.tesi akşamı eşimle dışarıda yemekteydik tam yanımızdaki masada bizimki gibi bir erkek çocuğu vardı eşimle tahminde bulunuyoruz
bizimkinden büyükmü aynımı diye Maşallah baya boyluydu o da sonra onun annesi dayanamadı bana sordu ne kadarlık diye 10 deyince bizde aynıyız dedi bizimkinden 9 gün küçükmüş ama Maşallah çorbasını ne güzel yedi bizimkine yedirmek için ne şakrabanlıklar yapıyoruz ....bir labne peyniri bile 1 saatte yediriyorum tükürüyor bak yine sinirlerim zıpladı bu oğlana!!!!

mehlika nerden aldın araba koltuğunu fiyat falan nasıl?

mehlika bayram sonra haftaiçi gelmeyi düşünüüyoruz iç çamaşırı alacagız öyle konuştuk..gun belli olsun söylerim..100 erkek atlet 100 bayan atlet 100 erkek altçamaşır 100 bayan alt çamaşır çorap dedik bakalım..3-5 arkadaş para toplayıp alalım dedik..bakalım başarabilirsek yapıcaz inş.

hep akıyo cnm ama sanki son zamanlarda daha çok ve koyu akıyo..ne bilim geeleri uyku prblemini bağlıcak bişey arıyorum bende dedim kulakm acaba..dr uda normal akması iyi diyo.
berilde de uyku problemi önceden beri var,ama bizimki gazdan kaynaklanıyor,
kulağı ağrısa belli olurdu,drlarda kulağına bakıyor her gidişimizde bir problem olsa söylerlerdi heralde..dr iyi diyorsa iyidir cnm,dert etme..
berilinki de koyu renkli cnm,
cnm eşim internetten sipariş vermişti,fiyatını unuttum,öyle tanınmış bir marka değil,
bugün eşime sorayım fiyatını,yarın yazarım..
cnm fiyat çok uçuk olmassa ben de katılırım size,
dediğim gibi haberim olursa ve müsait olursam ben de size eşlik ederim,vaktiniz olursa da yanıma çay içmeye beklerim:114:

ceyce geçmiş olsun....

bizimde akıntı oluyor sık sık hatta bir kaç kere söyledim bişeymi var acaba kulağında diye ama kulağında iltihap olsa dokundurtmaz asla demişti bizim dr.muz

saol canım ıyıyım . aşkitom ömerin metabolizması hızlı çalışıyor demekki günde 4-5 kez kaka yaptığına göre ondan az kilo alıyordur. zehra günde 1 defa yapıyor.

julii dediğin doğru aslında bebeklerimizin kilosu az değil, maşallah bizim ocak bebeleri tosun:)) ama dedimya ben aslında pek kiloya takmıyorum çünkü şimdi bile taşırken belim ağrıyo inanın bir an önce yürüsün istiyorum.

tutku canım zehrada dogdugundan beri kulagı akıyo doktor kulak kiri oldugunu söyledi akması daha iyi dedi koyu kıvamlı bi akıntı olmadığı sürece sorun yok dedi halada akıyo hergün siliyorum bence huzursuzlugu ondan değildir utkunun...

mehlika kaç tl ye aldınız oto koltugunu? dün bizde metroda baktık 100 tl ye vardı güzeldide tanınmış marka değil ama iyiydi yani eşim alalım bunu dedi bakalım alacagız galiba bayrama ankaraya gidecegiz gitmeden alalım diyorum uzun yol artık anakucagında durmuyor kendi inmeye çalışıyor inaşllah oto koltugunda oturur bide ondada durmak istemezse boşuna almış oluruz valla ay zehra yüzündende 6 saatlik yolu arka koltukta geçirmek istemiyorum inşallah sever oturur..

fatmazehra bizim aldığımızda tanınmış marka değil,100 gibi bişeydi tam hatırlamıyorum,
eşime sorayım yarın yazarım,kilo taşıma kapasitesine falan dikkat edin,kaç yaşına kadar kullanabileceğine vs..

tmm cnm katılırım,
hadi kızlar katılmak isteyenler katılsın,siz de bir hayra ortak olun,
sadaka yerine geçer,bir sadaka çok belayı def eder..

bende katılmak isterim cnm..bayramdan sonra ayarlarız o zaman..

fatma mehlika sağolun kızlar..benim dr da çok açık yeşil gibi bi renk olmadığı sürece problem yok dedi..şu an biizm çok çok koyu renkli

Sivricim gözünaydın canım oğluşun yürüyormuş.koca adam oldu bunlar ya maşallah

kızlar çok yoğunum geçmişe bakamadım ama kimsede kalmamış burda ceyce canım nasılsın ikimiz kalmışız bir tek

mehlika bende katılmak isterim...
.. oraya gelemem ama ne verileckse hesaba gönderirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…