2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

mehlika cnm nasilsin gece beril biberon maması versen rahat edersi.ben gece oyle uyutuum gunduz pek vermem de gece.bir kere uyandirdi.tabi suan hasta zor uyuyor da onceden rahatt.gunduz çorba meyve derken geçiyor dun mesela limonlu z yağlı pıras a yedi ömer çok sevindim

dışarı çıkıp koli almam lazım..evdeki fazlalıkları paketlicem kardeşim gelince götürsün hazır olsunlar..

demirde 40+2 de doğdu yani aslında onun gelmeye niyeti yoktuda zorla çıkarttılar

bilgi olsun arkadaşlar Anadolu Sağlık Merkezinden...

Bebeğinizin uyku düzeni bu aylarda değişiklik gösterir. Artık gündüzleri daha kısa geceleri daha uzun uyur. Geceleri uyumakta zorluk çekiyorsa yatmadan önce onu yıkayabilirsiniz. Ilık bir banyo onu rahatlatacaktır. Ayrıca yatmadan önce elinizden geldiğince hareketli oyunlar oynatmayın...

ya kızlar acil yardım bu lekeli beis kıyafetlerini neyle çıkarıyorsunuz bende domestto s var.ıyı çıkarıyor da nitelerken elimi hep yaşıyor cıtele rken leke çıkarıcı mor.bunun baska formulu yokmkı acil lutfen cvp .buarada hayırlı olsun esracım araban.mutlu gunlerde kullan

40+2 gelmeye niyeti yok diyorsanız ben napim ayris tam 42+0 da doğdu zorla tahliye:)bıraksam daha da duracaktı dana kesin uyumuştur içerde
aşkito bizim pek lekeli kıyafet olmuyor önlük kullanıyorum..kosla toz kullanıyorum makinaya koyuyorum deterjanla çıkıyor lekesi..beyaz ise çamaşır suyuna bırakıyorum..

bende düşünmüyorum 2. esracım
ecrin kesiiiinn uyumuştur
anası nasılda tanıyo kızınııı
benimkide uyumayacağı belliydi 36 haftada çaldı kapıyı zor tuttuk:)

kimseye ıyilik yaramiyor bunu anladım kanım denen insan kılığında h... Ev ariyorlar takinacaklari.elti geldi geçen çok sinir im bozuk biran once ev?bulalim sen bi yardımcı olsan çevreyi biliyorsun dedi.bende tum iyi niyetim le gecenin eliyle ev aradik bulduk begenmedık kaynımda dukkani var cikamiyor.dun ve etkisi gunde hep beraber baktik biriki tane beğendik.neyse bugun de eltmle gezmeye çıktık ça

carsiya çıktık eltmle tesaduf ev gorduk sorduk fiyatı çok iyi hemde merkezde yeni bina fiyatı da istedikleri gibi neyse tel aldık geldik.kartı verdim kaynıma tarif de ediyorum ne dese beğenirsiniz sordum mu ben sana...yanı kaç gundur ugrasiyoruz sağol demesi ama bu da denırmı allah askina.bende dıcekt im bısıle r sustum.eve gelıncede eltım e dedim bune ya...esime de soyledim kardesine ıyilik yaramiyor elti de yanimda dedim son olsun aramıyorum ne hali varsa gorsun esime bana kizdi daha arama kabahat sende dedi.bende dedim eltım e naparsa yapsin dıye .o da haklısın esim hatalı dedi.soylesin kocasina dıye dedim yanında.ah nekadar saftig im.hep iyi niyetten sinirden elim ayağı m bosaldi

aman aşkito boşver gitsin kendisi baksın bulaşma sen..ne halleri varsa görsün yarın birşey olur sana laf ederler,hem kayınvalidenler de laf eder sana gitti ev baktı onunla o bozdu aramızı yada taşınmasına sebep oldu diye.

amaan askıto takma ıyılık yaramaz kendını bılmezlere
Uzulme sen..
Omer napıo emzırıomusun sen
Gece uykularınz nasıl?
Nbr ecrın?

cssa iyidir ne olsun heyecan var yarın darulacezeye gidiyoruz ya kek kurabiye yaptım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…