2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

anaam bu esranın hayatı sponsor
juli denedim cnm hiç birini almıo emzikte almadı
neler denedik nelerrr
aventte var cık onuda almiii

esra güle güle kullan canım kazasız belasız inşallah..

anaam bu esranın hayatı sponsor
juli denedim cnm hiç birini almıo emzikte almadı
neler denedik nelerrr
aventte var cık onuda almiii

fatma sağol canım
cssa valla ben istemiyorum onlar sponsorluk için sıraya giriyorlar alalım dediklerinde kabul etmezsem ayıp olur yani hahahahaha aman biri anam biri kardeşim hediye alıyorlar ne edem içlerinden gelmiş

mehlika balığı kılçıksız hale getir
at rondoya
çeyrek soğan
at rondoya
ekmek kurusu yada galeta unu
at rondoya
yarım sarımsak
at rondaya
karıştır biraz cıvık bi karışım oluyo
yani normal köfte gibi değil
ama böle olması daha ii
yemesi daha kolay oluyo kuru olmuyo
teflon tavada kızart yedir cnm
inş yer

oğlum uyandı onu giydirdim çıkalım azıcık hem bime gidelim hem onu park götüreyim havada çok güzel sonra gelirim muhabbete devam ederiz öptüm hepinizi

bende gittim uyandırdım yeter bukadar uyku dedim:)kahvaltısını yedireyim..

tabi cnmm hediye geri çevrilirmi kırma insanları
napcan işte maksat onlar üzülmesin

bebeği çok sevdi minicik zaten ses çıkarıyor öyle gülüyorki iyiki almışım:)

rapunzel 29 nisan canım..
oferta sen duygusalsın ya anlat bize açıl herşeyi de takma amann erken yaşlanırsın bak boşverrrr..

dimi ya boşvereyim bencede...

süper gerçekten güle güle kazasız belasız kullan canım.
bol gezmeli güler sana bundan sonra

al bacım ya ne olcak ama micralar kaç tl araştırmak lazım 15 milyar yetermi acaba.kız bu arada sen asıl biriktirdin ya o parayı ben 10 senedir çalışıyorum nerdeyse kenarda 5 kuruşum bile yok maşallah sana

juli yaa benim oğlan biberon almıyo,bardağada alışamadı nasıl içirecem ben sütü

kuzeyde hiç süt içmiyor önceden uykuda veriyordum şimdi onuda almıyor doktor kaşık mamalarının içinde var süt içmese bişey olmaz dedi.ama yinede içim rahat etmiyor benimde

ikisi bir arada desene,
bizde de kızım 12 ocak ben 22 ocak,kızım 10 gün daha bekleseydi beraber kutlayacaktım,
gerçi daha nereye kadar beklicekti,fazla bile kaldı içerde:86:

bizimde çok yakın 21 kasım eşim 30 arlık benim 11 ocak oğlumun ....

fatma ben micradan başka araba istemiyorummm.ille de micra olcak siyah olcak krem deri koltukları olcak otomatik vites olcak offffffffffffff...toplaşıp sırayla birbirmize aabamı alsak ne

hee araba günü yapalım benimkininde modeli eskidiydi zaten

ecrinde hava yapıp duriiii ha
bigün benim bebemde uyuyacak inanaıyorumm

Son düzenleme:
fatma ben micradan başka araba istemiyorummm.ille de micra olcak siyah olcak krem deri koltukları olcak otomatik vites olcak offffffffffffff...toplaşıp sırayla birbirmize aabamı alsak ne
ecrin benimki polo otomatik vites benzinli...benzine sponsor bulursan otomatik al ama bulamazsan su içer gibi içiyor ben evlendikten sonra eşime verdim o sattı arabasını benimkinin üstüne oturdu haftada bir kaç kere anadolu yakası-avrupa yakası arasında gidip geliniyor çok masraflı o nedenle satmayı düşünüyorum alırsak dizel alıcaz almazsak ev alıcam :)

rapunzel ben dizel istiyorum zaten..
oferta ben ortaokuldan beri biriktiriyorum canım ya..

oferta Allah başka dert vermesin çok geçmiş olsun
sana tavsiyem ne olur iyi bir hekime ameliyat ettirin
benim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu
hamile klamadan önce erkek infertilitesi topiğinde takılıyordum hala arakadaşlarım var
Allah korusun inmemeiş testis yüzünden tüp bebek yaptıranlar vardı
seni korkutmak veya üzmek değil amacım ama uzmana dikkat

tutku çok sağol ilgine canım
canım çok sağol bi gelseydi çok sabırsızlanıyorum çok uzun zamandır istiyordum aslında 2.el bakıyormuş sonra bu denk gelmiş 2.el fiyatına 0 almış canım kocam
renault clio symbol

hayırlı olsun esra senmi kullanıcan

ecrin 15 liraya araba zor ikinci elede değmez az daha biriktir

ecrın bizde bugun gidip alıcaz elti me zira tasiniyor tabak çanak lazım dayanamadi oda kaçıyor kaynana dan.

canım çok haklısın bencede doktor çok önemli bizim doktorumuz cerrahpaşada hoca artık bilmiyorum ağbimin arkadaşı bide.umarım sorunsuz geçer ameliyatı.birde şimdi yazdıklarını okuyunca gülümsedim traji komik aslında Kuzeyde tüp bebek neticede .bende çok çektim erkek infertilitesinden bebeğimi tüp bebek yöntemiyle dünyaya getirdim umarım onun başına da bu gelmez

ecrın bizde bugun gidip alıcaz elti me zira tasiniyor tabak çanak lazım dayanamadi oda kaçıyor kaynana dan.

aşkitom merhaba canım nasılsın seni burda tekrar görmek ne güzel

canım hayırlı olsun kazasız belasız inş.

teşekkürler kızlar
smh evet canım ben kullanacağım uzun zamandır kullanıyorum zaten ben araba eşim yoksa demirde var hayatta almazdı güvenir benim şoförlüğüme:)))

mehllika bizde çook uykusuzm uykuya hasretim
diorumki emen bebekler çookk fala uyanıyo heralde
önceden böle değildi ama
evet cnm önceden daha iyiydi yaa,şinmdi 3 saat deliksiz uykuya hasret kaldım:97:
sağol canım daha gelmedi inş.önümzdeki hafta gelecekmiş
bu arada demirde 13 ocak 1 gün varmış aralarında qkaç haftalık doğdu beril
inş. gelir araban cnm,
beril 40+4 de doğdu,ultrasona göre yani,
adet tarihim belli değildi çünkü öncesinde düşük yapmıştım ve adet olmadan hamile kalmıştım,
belki de gününde doğmuştur yani:114:
rapunzelimm uğraşmak önemli değilde bardaktan verince genzine kaçıo öksürüyo nefessiz kalıo bilmem napcam
beril de biberon almadı bardaktan yada fincandan içiyor suyu,
cnm suluk alıyormu peki,ben ıhlamuru falan sulukta veriyordum içiyordu beril..
cnmm atamıyom rondoya çünkü bozuk,
ben iyisimi rendeye atiim:76:
tarif için tşk ederim,denicem,inş. yer beril:125:
rapunzel ben dizel istiyorum zaten..
oferta ben ortaokuldan beri biriktiriyorum canım ya..
maşaallah kız,sendekide ne azimmiş,tebriktebrik koydum sana:81::129:
cnm inş. öyle bişey olmaz,bak erken teşhis edilmiş ve tedavi ediliyor:114:

dün işçıkışı arabaya doğru giderken berilin bir elinden babası bir elinden ben tuuttum yürüttük,
ne güzel bir duyguydu,aramızda minnacık bişey yürüyor,bu bizim çocuğumuz mu dedim,
beril de çok mutlu oldu,zaten yürütünce çok mutlu oluyor:109:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…