2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iim bende cnm
eymen uyuyor az önce daldı
çok yorgunum aslında uykusuzluk çok fena ya
ohh ne güzel ya keşke bende gelebilseydim ne mutlu sana
ıslak kurabiyemi yaptın kızzz

ıslak kurabiye evet yumuşacık yaşlılara kolay olur.1 tane üzümlü kek.1 tanede havuçlu kek yaptım.

ii düşünmüşisün cnm ellerine sağlık
ne mutlu olurlar yarın
ayris uyudumu

evet uyudu bu akşam erkenci..ama uyanır gibime geliyor inş.uyanmaz
bende yatıcam..

yok ecrın aralarini ben bozmam cunku kaynama cıkmıyorm eltım gelir arada.o konuda rahatim.ama ne halleri varsa gorsunler eltım gelip ağladı bana yardım et çok bunalım dıye bende kıyamadı m ondan,ama bitti cssa cnm ömer hasta onceden az da olsa uyuyordu ama simdi beli olmuyor evet emzırıyorum ama gunde 2 kere fln.ztn az di sutum ılaclı k emiyor senin bebek nasıl buarada ismi ne bebısı n ve senin pek hatırlayamadım k.bakma olurmu

yok cnm ne kusuru benim hamilelğim son dönemleri sıkıntılıydı
aradasadece okuyodum yazamıodum
ben seni hatırlıyorum senin hatırlamaman normal..
eymen oğlumun adı ii ama uykularımız çok düzernsiz
ömerede geçmiş olsun cnm
emmedikçe iice azalıo süt

bizim oğlumuz ztn cani isterse uyuyor ilk basta n beri azdi cnm sutum mama yedi hep.seninki mama yiyor mu.eğer yiyorsa gece yatarken ver çok ise yarı 1 2kere uyaniyor gece ben gunduz ancak biryerlere gidersem veriyor um .yoksa/ sadece geceleri

iyi geceler, gece kuşu burda ama kimse yok tabi ki...
bu hafta havalar çok güzeldi, bizde hep gezdik ama ev çok fena bir halde... nasıl toparlanıcak bilmiyorum, göçüyo resmen, zeynebin oyuncaklarını ve giysilerini bi toparlasam, gerisi gelir.

bu gece zeynep başıma ne işler açtı...
balık aldım pazardan buğulama yapayım dedim, ben sadece kendimize yapacağım zaman fırını açmıyorum ocağın üzerinde yapıyorum, tepsiye dizip ağzını alüminyum folyo ile kapatıp. neyse koydum ocağa, zeynep durmuyo, emerek uyuyo ya, yattık biz zeynep uyuyacak güya, gözleri kapanmış ama eli yakamda bırakmıyor, çekiyorum ağgıyor, bir, iki, üç, hep aynı gözler kapalı ama beni bırakmıyor. burnuma bi koku geliyor hafif haif, balıklar yanmıııııış. eşim de işten arkadaşını getirmesin mi yanında, rezalet... çok kızdım zeynebe uyumadı diye, çok sinirlendim. sonra pişman oldum, özür diledim kızımdan barıştık...

zeynebe öp anneyi diyorum yanagıma gelip muh yapıyor :)) bu gün öğrendi..

canım çok geçmiş olsun, anlayabiliyorum hissetiklerini, ama senin pozitif olman lazım ki kuzey de senden cesaret alsın. inşallah hayırlısıyla atlatacaktır, üzülme.

ooooo, hayırlı, uğurlu olsun araban, güle güle güzel günlede kazasız belasız kullanman dileğiyle.
hamileyken ben de hep hayal kuruyordum, zynebin doğumuna eşim bana bi araba alsa ya, doğum hediyesi diye... tabi sadece hayal olarak kaldı, hemde şimdi düşündüğümde beni güldüren bir hayal...

ecrin kız, bize kocalardan fayda yok valla... biz kendimiz alalım, tek taş yerine arabamızı :)))

günaydın herkese diyeceğim ama buraya bugün kimse uğramaz:93:

ayçacım pastorize süt veriyorum...günlüklerin bi espirisi yok onlarda pastorize sadece şişede....

sinemis nice beraber senelere canım...

teşekkürler juli daha 25 kasımda ama ben heyecanlandım
hadi bakalım az kalmış,
kaçıncı evlilik yıldönümünüz olacak,
eşin güzel bir sürpriz hazırlar inş..
4 yıl doluyor 5. yıla giriyoruz çok şükür geçen yıl hamiştim işten geldim çok güzel bir masa hazırlamıştı ve en sevdiğim çiçeği almıştı bu ıl ne olur bilmyorum
sinemiss az kalmış ne yapcan ne alcan bacım
canım ben bişey yapmayı düşünmüyorum onun yapmasını bekliyorum
hediye olarakta
çok güzel bi beyaz triko beğendi geçen beyaz triko kazak ve güzel bir pantolon düşünyorum kot tabiki
aten hep ben beğenirm o yüzden sorun olmaz
ama ben tel istıyorum ihtiyacımda var bakalım ne yapacak
geçen yıl guessden saat beğeniyodum onu almıştı
maşallh ayrise valalha sen uyudu deyince tahmin ediyorum kesin uyumutr ayris
uykucu şirine
buğlemde 37.haftaya geçtim hemen doğdu
ve 1 haftada erteledik ilaçla yoksa 36.haftada doğacaktı

bugün tam gün çalışıyorum pöfff yaa zaten yorgunum bir türlü dinlenemiyorum

bende geldim nasilsin iz ama gıtcem kardesim universite den ark ömerın sevmeye gelc ek biraz dan daha kahvalti yapmadik.kızlar azil tarafından ne onerırsnız ne yapım acil ama guzel olan.ömer de uyanmak uzre.neyse babası bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…