iyi geceler, gece kuşu burda ama kimse yok tabi ki...
bu hafta havalar çok güzeldi, bizde hep gezdik ama ev çok fena bir halde... nasıl toparlanıcak bilmiyorum, göçüyo resmen, zeynebin oyuncaklarını ve giysilerini bi toparlasam, gerisi gelir.
bu gece zeynep başıma ne işler açtı...
balık aldım pazardan buğulama yapayım dedim, ben sadece kendimize yapacağım zaman fırını açmıyorum ocağın üzerinde yapıyorum, tepsiye dizip ağzını alüminyum folyo ile kapatıp. neyse koydum ocağa, zeynep durmuyo, emerek uyuyo ya, yattık biz zeynep uyuyacak güya, gözleri kapanmış ama eli yakamda bırakmıyor, çekiyorum ağgıyor, bir, iki, üç, hep aynı gözler kapalı ama beni bırakmıyor. burnuma bi koku geliyor hafif haif, balıklar yanmıııııış. eşim de işten arkadaşını getirmesin mi yanında, rezalet... çok kızdım zeynebe uyumadı diye, çok sinirlendim. sonra pişman oldum, özür diledim kızımdan barıştık...
zeynebe öp anneyi diyorum yanagıma gelip muh yapıyor :)) bu gün öğrendi..
moralim çok bozuk yazdıklarınızı okuyorum ama yazmak gelmiyor içimden bayramdan sonra kuzey ameliyat oluyor.inmemiş testis ameliyatı.birde pipisinde başka bir sorun daha varmış onada bakılacak aynı anda sünnetide olacak beynim zonkluyor resmen düşünemiyorum nefes alamıyorum.
canım çok geçmiş olsun, anlayabiliyorum hissetiklerini, ama senin pozitif olman lazım ki kuzey de senden cesaret alsın. inşallah hayırlısıyla atlatacaktır, üzülme.
kızlar bende bugünlerde çok mutluyum kocam bana araba almış dün gittik vekalet falan verdik plaka ruhsat işlemleri için p.tesi falan gelecekmiş galiba ay nasıl mutluyum anlatamam nekadar uzun zamandır istiyordum inş.bi aksilik çıkmaz gelir arabam
ooooo, hayırlı, uğurlu olsun araban, güle güle güzel günlede kazasız belasız kullanman dileğiyle.
hamileyken ben de hep hayal kuruyordum, zynebin doğumuna eşim bana bi araba alsa ya, doğum hediyesi diye...
tabi sadece hayal olarak kaldı, hemde şimdi düşündüğümde beni güldüren bir hayal...
ecrin kız, bize kocalardan fayda yok valla... biz kendimiz alalım, tek taş yerine arabamızı :)))