Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
moralim çok bozuk yazdıklarınızı okuyorum ama yazmak gelmiyor içimden bayramdan sonra kuzey ameliyat oluyor.inmemiş testis ameliyatı.birde pipisinde başka bir sorun daha varmış onada bakılacak aynı anda sünnetide olacak beynim zonkluyor resmen düşünemiyorum nefes alamıyorum.
kızlar bende bugünlerde çok mutluyum kocam bana araba almış dün gittik vekalet falan verdik plaka ruhsat işlemleri için p.tesi falan gelecekmiş galiba ay nasıl mutluyum anlatamam nekadar uzun zamandır istiyordum inş.bi aksilik çıkmaz gelir arabam
ayçacım pastorize süt veriyorum...günlüklerin bi espirisi yok onlarda pastorize sadece şişede....
sinemis nice beraber senelere canım...
4 yıl doluyor 5. yıla giriyoruz çok şükür geçen yıl hamiştim işten geldim çok güzel bir masa hazırlamıştı ve en sevdiğim çiçeği almıştı bu ıl ne olur bilmyorumhadi bakalım az kalmış,
kaçıncı evlilik yıldönümünüz olacak,
eşin güzel bir sürpriz hazırlar inş..
canım ben bişey yapmayı düşünmüyorum onun yapmasını bekliyorumsinemiss az kalmış ne yapcan ne alcan bacım
maşallh ayrise valalha sen uyudu deyince tahmin ediyorum kesin uyumutr ayris40+2 gelmeye niyeti yok diyorsanız ben napim ayris tam 42+0 da doğdu zorla tahliye:)bıraksam daha da duracaktı dana kesin uyumuştur içerde
aşkito bizim pek lekeli kıyafet olmuyor önlük kullanıyorum..kosla toz kullanıyorum makinaya koyuyorum deterjanla çıkıyor lekesi..beyaz ise çamaşır suyuna bırakıyorum..
günaydın sinemis ben burdayım da sen yoksun şimdideee