- 14 Şubat 2009
- 1.129
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esra güle güle kullan canım kazasız belasız inşallah..
anaam bu esranın hayatı sponsor
juli denedim cnm hiç birini almıo emzikte almadı
neler denedik nelerrr
aventte var cık onuda almiii
rapunzel 29 nisan canım..
oferta sen duygusalsın ya anlat bize açıl herşeyi de takma amann erken yaşlanırsın bak boşverrrr..
kızlar bende bugünlerde çok mutluyum kocam bana araba almış dün gittik vekalet falan verdik plaka ruhsat işlemleri için p.tesi falan gelecekmiş galiba ay nasıl mutluyum anlatamam nekadar uzun zamandır istiyordum inş.bi aksilik çıkmaz gelir arabam
esra ne kadar'a almış sorması ayıp..
ya kızlar ben 15milyar biriktirmiştim üzerine eşim 10 milyar koy istediğm arabayı alayım dedim pek yanaşmadı şimdi ben giidp 15milyarımla kafama göre bir araba alsam neolur?kavga çıkarmı?çok sinirliyim ona.
juli yaa benim oğlan biberon almıyo,bardağada alışamadı nasıl içirecem ben sütü
ikisi bir arada desene,
bizde de kızım 12 ocak ben 22 ocak,kızım 10 gün daha bekleseydi beraber kutlayacaktım,
gerçi daha nereye kadar beklicekti,fazla bile kaldı içerde:86:
fatma ben micradan başka araba istemiyorummm.ille de micra olcak siyah olcak krem deri koltukları olcak otomatik vites olcak offffffffffffff...toplaşıp sırayla birbirmize aabamı alsak ne
ecrin benimki polo otomatik vites benzinli...benzine sponsor bulursan otomatik al ama bulamazsan su içer gibi içiyor ben evlendikten sonra eşime verdim o sattı arabasını benimkinin üstüne oturdu haftada bir kaç kere anadolu yakası-avrupa yakası arasında gidip geliniyor çok masraflı o nedenle satmayı düşünüyorum alırsak dizel alıcaz almazsak ev alıcam :)fatma ben micradan başka araba istemiyorummm.ille de micra olcak siyah olcak krem deri koltukları olcak otomatik vites olcak offffffffffffff...toplaşıp sırayla birbirmize aabamı alsak ne
oferta Allah başka dert vermesin çok geçmiş olsunmoralim çok bozuk yazdıklarınızı okuyorum ama yazmak gelmiyor içimden bayramdan sonra kuzey ameliyat oluyor.inmemiş testis ameliyatı.birde pipisinde başka bir sorun daha varmış onada bakılacak aynı anda sünnetide olacak beynim zonkluyor resmen düşünemiyorum nefes alamıyorum.
tutku çok sağol ilgine canımmehlika sorma çok korkak napcam bilmem..
smha korkma cnm allah korusun kanser falan ne demek...biim diyet grupları var kk da motiveye ihtiyacın varsa katıl sende..zayıflamada çok etkisi oluyo
fatmazehra iltihabın en büyük ilacı bol su içmek..bendede var ilaç kullanmam hiç hep çooook su içerim..
canım çok sağol bi gelseydi çok sabırsızlanıyorum çok uzun zamandır istiyordum aslında 2.el bakıyormuş sonra bu denk gelmiş 2.el fiyatına 0 almış canım kocam
renault clio symbol
oferta Allah başka dert vermesin çok geçmiş olsun
sana tavsiyem ne olur iyi bir hekime ameliyat ettirin
benim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu
hamile klamadan önce erkek infertilitesi topiğinde takılıyordum hala arakadaşlarım var
Allah korusun inmemeiş testis yüzünden tüp bebek yaptıranlar vardı
seni korkutmak veya üzmek değil amacım ama uzmana dikkat
tutku çok sağol ilgine canım
hayırlı olsun esra senmi kullanıcan
ecrın bizde bugun gidip alıcaz elti me zira tasiniyor tabak çanak lazım dayanamadi oda kaçıyor kaynana dan.
canım hayırlı olsun kazasız belasız inş.kızlar bende bugünlerde çok mutluyum kocam bana araba almış dün gittik vekalet falan verdik plaka ruhsat işlemleri için p.tesi falan gelecekmiş galiba ay nasıl mutluyum anlatamam nekadar uzun zamandır istiyordum inş.bi aksilik çıkmaz gelir arabam
dimi ya boşvereyim bencede...
süper gerçekten güle güle kazasız belasız kullan canım.
bol gezmeli güler sana bundan sonra
al bacım ya ne olcak ama micralar kaç tl araştırmak lazım 15 milyar yetermi acaba.kız bu arada sen asıl biriktirdin ya o parayı ben 10 senedir çalışıyorum nerdeyse kenarda 5 kuruşum bile yok maşallah sana
kuzeyde hiç süt içmiyor önceden uykuda veriyordum şimdi onuda almıyor doktor kaşık mamalarının içinde var süt içmese bişey olmaz dedi.ama yinede içim rahat etmiyor benimde
bizimde çok yakın 21 kasım eşim 30 arlık benim 11 ocak oğlumun ....
hee araba günü yapalım benimkininde modeli eskidiydi zaten
oferta Allah başka dert vermesin çok geçmiş olsun
sana tavsiyem ne olur iyi bir hekime ameliyat ettirin
benim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu
hamile klamadan önce erkek infertilitesi topiğinde takılıyordum hala arakadaşlarım var
Allah korusun inmemeiş testis yüzünden tüp bebek yaptıranlar vardı
seni korkutmak veya üzmek değil amacım ama uzmana dikkat
tutku çok sağol ilgine canım
hayırlı olsun esra senmi kullanıcan
evet cnm önceden daha iyiydi yaa,şinmdi 3 saat deliksiz uykuya hasret kaldım:97:mehllika bizde çook uykusuzm uykuya hasretim
diorumki emen bebekler çookk fala uyanıyo heralde
önceden böle değildi ama
inş. gelir araban cnm,sağol canım daha gelmedi inş.önümzdeki hafta gelecekmiş
bu arada demirde 13 ocak 1 gün varmış aralarında qkaç haftalık doğdu beril
beril de biberon almadı bardaktan yada fincandan içiyor suyu,rapunzelimm uğraşmak önemli değilde bardaktan verince genzine kaçıo öksürüyo nefessiz kalıo bilmem napcam
cnmm atamıyom rondoya çünkü bozuk,mehlika balığı kılçıksız hale getir
at rondoya
çeyrek soğan
at rondoya
ekmek kurusu yada galeta unu
at rondoya
yarım sarımsak
at rondaya
karıştır biraz cıvık bi karışım oluyo
yani normal köfte gibi değil
ama böle olması daha ii
yemesi daha kolay oluyo kuru olmuyo
teflon tavada kızart yedir cnm
inş yer
maşaallah kız,sendekide ne azimmiş,tebriktebrik koydum sana:81::129:rapunzel ben dizel istiyorum zaten..
oferta ben ortaokuldan beri biriktiriyorum canım ya..
cnm inş. öyle bişey olmaz,bak erken teşhis edilmiş ve tedavi ediliyor:114:canım çok haklısın bencede doktor çok önemli bizim doktorumuz cerrahpaşada hoca artık bilmiyorum ağbimin arkadaşı bide.umarım sorunsuz geçer ameliyatı.birde şimdi yazdıklarını okuyunca gülümsedim traji komik aslında Kuzeyde tüp bebek neticede .bende çok çektim erkek infertilitesinden bebeğimi tüp bebek yöntemiyle dünyaya getirdim umarım onun başına da bu gelmez
aşkitom merhaba canım nasılsın seni burda tekrar görmek ne güzel