2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dünüş çook geçmiş olsun canım benim böbrekler yılda iki kere vuruyor böyle bol bol su tüket diyeceğim ama senin durum daha ağır çook geçmiş olsun canım.

bizdede var bu modellerden ..
boşver takma adam yerine koymaya değmez

günaydın canım nasılsın

sivricim sanada günaydın canım iyiyiz biz aynen devam iş güç ev kerem uğraşıp duruyorum.böyle güzel uğraşılar olsun zevkli bile geliyor bazen.

sinemis küveti doldur elinede bira son cık zıpla zıpla kanguru gibi bak nası düşüyo tas maş kalmaz dinle sen beni

canım çok geçmş olsun, çok kötü olur, ben de babamdan biliyorum..

kusura bakmayın kızlar günaydın demeden konuya atlamışım herkese günaydın.
feyza bugün günümüz var o bayanda gelecek sorayım ismini yazarım sana canım.

kızlar artık bu bebeklerin hergün bi değişik davranışıları çıkıyor. gece uyumadı yanımıza aldım oynaya oynaya uyusun diye eşim horlamaya başladı bir iki horladı zehra kalktı yataktan babasının yüzüne vurdu vurdu sonra koydu kafayı geri yattı gece resmen gülme krizine girdim:))[/QUOTE]

ay çok güldüm ya, aferin zehraya.. adamcağız neye uğradığını şaşırmıştır.

ben de zeynebi yanıma alıyoorum gece, bizimki de döüyo dönüyo kafası benim tarafımda ayakları babasının tarafına gelecek şekilde yatıyor. hep onu tekmeliyor. horlayınca da tepki gösterse hiç fena olmaz

sineis zaten 1 kasık pirinç unu bi kasık nişasta koydum hepsini lüpletti gene 2 saat sonra kalktı saat aralığını hiç bozmuyor o yüzden muhallebi yok artık ona

canım arı mama falanmı yoksam sade pirinç unu mu bide bu kaşık tatlı kaşığımı çorba kaşığımı?

ben de öyle biliyorum canım, hatta iki kere sordum ama öyle dedi yani. mesela koltuk altı kaç dakika sürer ki :??

5 dakika falan sürüyormuş sanırım canım...

haklısın.
çok güzel bi duygu değilmi?
çok seviyorum çok...
rabbim iyi günler yaşatsın yavrularımıza...

evet sivricim ya dünyanın en güzel duygusu rabbim herkese tattırsın bu duyguyu

merhaba kızlar nasılsınız?
sinemis geçmiş olsun sırta vuruyorsa safra kesesi ile ilgili olabilir,benim felaket sırtım ağrıyordu..
mehlika boşver takma milleti aman..

iyiyim hemşirem,ayriste iyi brokoli çorbası nasıl yapılıyor biliyormusun ayrise yapacağım da?

[
iyiyim hemşirem,ayriste iyi brokoli çorbası nasıl yapılıyor biliyormusun ayrise yapacağım da?

hoşgeldin ecrin. ben kereme yapmıştım. brokolileri haşladım bilendırla ezdim.başka bir tencerde unu kavurdum üzerine süt koydum sonra ezdiğim brokolileri ilave edip tekrardan blendırdan geçirip kaynattım çook ta güzel oldu tabi kerem sevmedi oda başka :2:

sakinleştim cnm,kızımın yanına gittim,bişeyciğim kalmadı

canım benim ya,çok komik olmuştur ben burdan hayal edip güldüğüme göre,sen ne kadar gülmüşsündür kimbilir..
çok şanslısın canım
kızını sık göreblyosun ben bi çıkıyorum 8bucukta akşm 4bucuğa kadar
göremiyorum
cnm ben de farklı olarak öğlen görüyorum,bir de akşam 3'te çıkıyorum,kızım 1 yaşına girince 4,5 ta çıkmaya başlıcam
bugün gidince minik kuşum emekleyerek yanıma geldi,
ben de diğer odaya şalımı falan bırakmaya gittim kucağıma almadım diye ağladı,
ben gittiğim de 11,5 a geliyordu saat,bundan sonra daha erken gidecem,
hem yemeğe geç kalıyorum saat 12 de artık yemek,hem de kızımla az vakit geçiriyorum bu şekilde,
beril ben giderken ağlamazdı bugün mızmızlandı,kapıya kadar eldi arkamdan,kucağıma almam için uğraştı,
sonra bakıcılardan biri geldi dikkatini farklı yöne çekti ben de hemen kaçtım,
sinemis küveti doldur elinede bira son cık zıpla zıpla kanguru gibi bak nası düşüyo tas maş kalmaz dinle sen beni
sen öyle mi düşürdüm cnm
allah seni bari yanına kocişinide alda boşuna zıplamamış olursun dünür
tirbiyesiz

beril durmuyormuş,memme diyormuş,şimdi gitsem en az yarım saat gelemem,
napacam yaa,çok ağlarsa arayın gelim dedim,inş. ağlamaz,
yakında kovacaklar yoksa..

sağol ceyce ben süt kullanmıyorum ayris'e..ben normal yapayım havuç brokoli bulgur la bakalım..

canım bokoli çorbasını ben kendimize de yapıyorum eşim sevmiyor ama ben bayılıyorum.
brokoli ile havucu haşlıyorum bi tencerede başka tencerede az soğan ve unu kavuruyorum,brokoli ile havucu blendrdan geçiriyorum. kavurduğum unu ekliyorum, yavaş yavaş, karıştıra karıştıra, topaklanmasın diye, sonra da süütünü ekliyorum kendimize yapınca tuz,karabiber ve pul biber ekliyorum.

afiyet olsun.

ben de bugün yeşillik çorbası yaptım :)))
şöyle ki
pazı, karalahana yaprağı, pırasanın yeşil yaprağı, taze fasülye, ebegümeci, ısırgan otu, kereviz yaprağı, küçük bir patates, pirinç...

hepsi yazlıktan gelme taze taze.. inşallah güzel olur.

kumburgazda canım, bahçesinde sebze yetişitiriyor kayınvaldemler. her hafta gidip mahsülleri topluyolar, gerçi artık pek birşey kalmamış ama olsun..
kocaman bi bal kabağı getirdi bu hafta çok sevindim ya...
ama nasıl parçalıycam onu bilmiyorum. :18:

peki yeşil mercimek veriyor musunuz bebekler kızlar. annem dün yapmış, zeynebe salça koymadan falan ayırmış biraz versem mi acep? :26:

ben vermiyorum 1 yaşından önce pek önermiyorlar diye okumuştum.ama kızlardan verenler var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…