- 9 Nisan 2008
- 667
- 5
hemşirem bana çok pahalı geldi..
benim bildiğim dakikayla değil seans fiyatı olur yani 1 seans 50 lira gibi
günaydın kızlar nasılınız
ne var ne yok sırtım çok ağrıyor şideetli şeklde
sol böbreğimde taş var ne düşünyor
nede alınabilyor omu ağrı yapıyor kabus gibi
ameliyatta olamıyorum
böyle ağrı tutunca dünyam zindan oluyor
bizdede var bu modellerden ..
boşver takma adam yerine koymaya değmez
günaydın canım nasılsın
günaydın kızlar nasılınız
ne var ne yok sırtım çok ağrıyor şideetli şeklde
sol böbreğimde taş var ne düşünyor
nede alınabilyor omu ağrı yapıyor kabus gibi
ameliyatta olamıyorum
böyle ağrı tutunca dünyam zindan oluyor
sinemis küveti doldur elinede birason cık zıpla zıpla kanguru gibi bak nası düşüyo tas maş kalmaz dinle sen beni
sineis zaten 1 kasık pirinç unu bi kasık nişasta koydum hepsini lüpletti gene 2 saat sonra kalktı saat aralığını hiç bozmuyor o yüzden muhallebi yok artık ona
ben de öyle biliyorum canım, hatta iki kere sordum ama öyle dedi yani. mesela koltuk altı kaç dakika sürer ki :??
dünüş çook geçmiş olsun canım benim böbrekler yılda iki kere vuruyor böyle bol bol su tüket diyeceğim ama senin durum daha ağır çook geçmiş olsun canım.
sivricim sanada günaydın canım iyiyiz biz aynen devam iş güç ev kerem uğraşıp duruyorum.böyle güzel uğraşılar olsun zevkli bile geliyor bazen.
5 dakika falan sürüyormuş sanırım canım...
e ozaman iyi değilmi. 10 dakka olsa 7,5 lira 20 dakka olsa 15 lira. iyi değil mi ya?
iyiyim hemşirem,ayriste iyi brokoli çorbası nasıl yapılıyor biliyormusun ayrise yapacağım da?
sakinleştim cnm,kızımın yanına gittim,bişeyciğim kalmadısinemiş gecmiş olsun canım...
bende gece sık besliyorum aslında corba ve bizim yediklermizden veriyorum bazen tekrar yoğurt veriyorum 2-3 saat arayla yiyor.. hatta bi gece muhallebi yaptım 1.5 u bardağı süt ile saat 9 da yedirdim gece 11 de süt için zırlıyordu suyu gece cok veriyom ama kanmıyor illa süt olacak.....
mehlica sakin ol sinirlerine hakim ol...bosver herkes kendini bliyor sonucta
ofertacım sen yinemi bunalımlardasın bakim.....
kızlar artık bu bebeklerin hergün bi değişik davranışıları çıkıyor. gece uyumadı yanımıza aldım oynaya oynaya uyusun diye eşim horlamaya başladı bir iki horladı zehra kalktı yataktan babasının yüzüne vurdu vurdu sonra koydu kafayı geri yattı gece resmen gülme krizine girdim:))
cnm ben de farklı olarak öğlen görüyorum,bir de akşam 3'te çıkıyorum,kızım 1 yaşına girince 4,5 ta çıkmaya başlıcamçok şanslısın canım
kızını sık göreblyosun ben bi çıkıyorum 8bucukta akşm 4bucuğa kadar
göremiyorum
sen öyle mi düşürdüm cnmsinemis küveti doldur elinede birason cık zıpla zıpla kanguru gibi bak nası düşüyo tas maş kalmaz dinle sen beni
tirbiyesizallah senibari yanına kocişinide alda boşuna zıplamamış olursun dünür
cnm uygun gibi,5 dakika falan sürüyormuş sanırım canım...
e ozaman iyi değilmi. 10 dakka olsa 7,5 lira 20 dakka olsa 15 lira. iyi değil mi ya?
diyelimki 15 lira 6 seans gitsen 70 yapar,10 dk sürse 40 küsür bişey yapar,
bir de ortalama ne kadar sürdüğünü sorup ona göre hesaplasan daha iyi olur..
cnm önce sinirlendim de şimdi yatıştım,bazı densizleri takmamak gerekiyormerhaba kızlar nasılsınız?
sinemis geçmiş olsun sırta vuruyorsa safra kesesi ile ilgili olabilir,benim felaket sırtım ağrıyordu..
mehlika boşver takma milleti aman..