- 9 Nisan 2008
- 667
- 5
allahtan hiçöyle dertlerim yok lazer kıl tüy gibi:)tüysüzüm ben:))
sivri bende yaptıracağım ama demir emmeyi bırakınca sütün kalitesini düşürüyormuş ondan bende bekliyorum epilasyonu nasılsa yaptırırım kuzum emsin emebildiği kadar
demirde kendini yürüyorum sanıyor biryere tırmanıyo sonra kendini ileri atıyo hopp yerde:))
valla bu bebelerin hepsi bi alem bende demiri bıraktım kendi haline
bende çok istiyorum canım yaptırmak tüm vücut hemde ama emzirme bitsin artık ondan sonra bu kadar yıl kıllı gezdim demirim için acuk dah gezerim:))))))))))))))))
rapunzelkocanı tebrik ediyorum,güzel bir sürpriz yapmış
kızlar bebelerle epilasyon yapması çok zor,acilen epilasyona ihtiyacım var,
ben de lazer yaptırmak istiyorum,şu kıllardan kurtulup epilasyonla uğraşmak istemiyorum
ama tüm vücut pahalu olur şuan için yaptıramam hem emziriyorum da
şu borçlarımız bir bitsin yaptıracam inş.
o zamana kadar yaşasın kıllı günler
allahtan hiçöyle dertlerim yok lazer kıl tüy gibi:)tüysüzüm ben:))
sivrii ooo maşallah diyim bacım nazarlardan korusun rabbim sizi aminnn
)
kız cadı güldürdün beni...demek yere atınca güm diye ses geliyo...sade molfikste mi geliyo o ses biz prima kullanıyoz onda da aynı sesi işitiyoz...ama ben primadan çok memnunum molfiks pişik yaptı benim kızıma...prima ince ama maşallah çok güzel emiyo ...bu arada bugün dr a gittik benim kız sürekli kulağını elliyordu.dr kir var içinde dedi..giserin verdi akıtacakmış o kiri...kızım bu ay 1 kilo almış bu ay..çok sevindim...dr gelişimi çok iyi dedi..maşallah kızıma...
sinemis ben öyle dedim ama sen gene bildiğini yap bacım benimkiler burda yaa bide buluşmam iptal oldu biraz gerginim kaynatam doktora gitti perşembe ameliyat olcek inşallah çok kalmazlar bu ara bende çok gıcık gidiyom kaynanama kadın herşey benim olsun istiyo biz bişiy alcaz diyince sanki o vercekmiş parasını gibi nesi var sizinkinibn
eşim akşam dedeki yaza oturma grubunu değiştircez nette bi renk görmüş bak bu nasıl diye bana gösterdi kaynanamda hemen atladı o ne diyee yaza oturma gurubnu değişcez dedi tülde alcem hatuna dedii iyi nesi var oturma grubunun dedii eşimde anne ben evleneli 8 sene bitecek sen 3 kez oturma grubu değiştin biz daha anca 8 sene sora değişcez dedii aldı cevabı otudu :)))
kızlar epilasyon konuşulmuş, ben de yaptırmak istiyorum. burda bi güzellik merkezi var ona sordum, dakikası 75 kuruş dedi, anlamadım :18: iyi mi sizce?
maşaallah kızına cnm..kız cadı güldürdün beni...demek yere atınca güm diye ses geliyo...sade molfikste mi geliyo o ses biz prima kullanıyoz onda da aynı sesi işitiyoz...ama ben primadan çok memnunum molfiks pişik yaptı benim kızıma...prima ince ama maşallah çok güzel emiyo ...bu arada bugün dr a gittik benim kız sürekli kulağını elliyordu.dr kir var içinde dedi..giserin verdi akıtacakmış o kiri...kızım bu ay 1 kilo almış bu ay..çok sevindim...dr gelişimi çok iyi dedi..maşallah kızıma...
mehlika ben gop merkezde bir yerle anlaştım tüm vücüt komple sende yakınsın bana nasılsa emzirme bitince sende bir konuşursun istersen fiyatları öyle çok ucukta gelmedi bana çünkü.
gaziosmanpaşada dimi cnm,bayağı uygunmuş,1000 YTL tüm vucut canım hemde 6 taksitle nasıl iyi ama dimi fiyatı.bu arada geçmiş olsun kayınpederinede.
gerizekalıya lafımı söyledim,lakin o ondan anlıyor,susarsan tepene çıkıyor,mehlika yolaydınya bacum
onaneymiş
omu veriyomuş maaşını
gerizekalılar çok geziyo ortalıkta canım sen işine bak onların seviyesine inme
lakin seviyelerine indikçe kendilerini bişey zannediyorlar....
gaziosmanpaşada dimi cnm,bayağı uygunmuş,
kızım emsin emdiği kadar sonra araba kredimizde az kalmış olur,
sen memnun kalırsan ben de orada yaptırırım,umarım 1,5-2 sene sonra yine kampanyaları olur..,
ay aldırmayim diyorum ama aldırıyorum çok sinir etti beni,gerçi lafımı soktum,günaydın güzel annişlerrr çok uykusuz ve yine gerilim dolu bir gecenin ardından işe geldim off zaten sıkılıyorum bu işyerinden bende.mehlika boşver aldırma canım sen densizmi yok ortalıkta dolu.en azından garantili bir işin var ben ne yapayım ya hergün işe gelmek azap oluyor sevmiyorum burdakileri ne zaman işten atarlar beni diye düşünmekten iş yapamaz hale geldim.amann neyse yine sabah sabah depresyona bağlamayayım.birde sabah öğrendim bir arkadaşım süper bir terfi almış işinde galiba birazda kıskandım onu..ne kötüyüm dimi.çok konuşasım varda şu müdürüm karşımda bana bakmasa bide.
emzirmiyor olsam imkanları zorlardım,garantiliyse çok uygun,bende bir arkadaşımın tavsiyesiyle gidiyorum memnun kalırsam sende gidersin valla rahat ederiz ben çok dertliyimde bu konularda.
gerizekalıya lafımı söyledim,lakin o ondan anlıyor,susarsan tepene çıkıyor,
herkese karşı öyle,kendini bişey zannediyor,ukala yaa sabah sabah asabımı bozdu
günaydın kızlar