2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın kızlar..bugun ben actım tukkanı..

günaydın aycacım..iyi olmaya calısıyıyorum..zira cok uykusuzum..kaç kere kalktım bilmiyorum sabah en son 6 da uyandı akannehir

sen ve güzel kızın ece nasıl

aynen cnm bende kac kere kalktm hatırlamıyorm..en sonunda yanımıza aldm eceyı..zaten gece yatmadan ece hanım oyle bır doldurdukı altını ıshal olmus bıraz..bende altnı degısım dıye bır actm tam bır facıa..elim ustum koltuk battı her yer..banyoYa soktum hemen neysekı kendılıgnden uyudu..ama gece berbat gectı ya cok uykusuzum

bu bebeler neden böyle yapıyor yaa.artık kesintisiz uyumaları lazım...
hep süt içmeye kalkıyo sabaha kadar yarım litre içiyo nasıl dokunmuyo anlamadım o kadar süt..su veriorum istemiyo su gece beslenmesini nası kes,cez acaba

sivri bende yaptıracağım ama demir emmeyi bırakınca sütün kalitesini düşürüyormuş ondan bende bekliyorum epilasyonu nasılsa yaptırırım kuzum emsin emebildiği kadar

allahtan hiçöyle dertlerim yok lazer kıl tüy gibi:)tüysüzüm ben:))

kızlar ben epilasyon falan hiç düşünmüyordum aslında...
bende tüysüzüm bütün vücudumu epilatörle almak 20 dk. sürüyor
5 seansı 20 tlye bulduğum için gidecektim, vazgeçtim...

sivrii ooo maşallah diyim bacım nazarlardan korusun rabbim sizi aminnn

)

sağol bacım..naber?

canım hemen bana formülü söyle nolur ne yedirdin?

bak şimdi çok sinir oldun senin kaynanaya ona neymiş?

kızlar epilasyon konuşulmuş, ben de yaptırmak istiyorum. burda bi güzellik merkezi var ona sordum, dakikası 75 kuruş dedi, anlamadım :18: iyi mi sizce?

orası istanbulun neresi canım

günaydın arkadaşlaarr..
sinirden bomba gibiyim ,muhasebede kendini bilmez birine çook sinir oldum,
kendini beğenmiş ukala mahluuk,benim yaptığım işe laf söylüyor,
sen kimsin ya bana laf söylüyon,amirlerim dururken sen kimsin,
ben arşivdeydim konuşmasını duydum,yanına gittim bana bunları söylücek kişi sen değilsin dedim,
bir iki laf saydım,seninle alakası yokki bilmem ne diye kıvırmaya çalışıyor,
ha birde ben arşivden çıktım geçerken sinirli bir bakış attım,odacıya gelmiş niye söylemiyorsun diyor,
ayy tutmayın beni yolasım vaaarr..

maşaallah kızına cnm..
berilde de kulak akıntısı var,temizliyorum bir iki gün sonra bir bakıyorum tekrar dışa pislik çıkmış oluyor,
dra sormayı hep unutuyorum,internetten araştırmıştım;kulağın çok pislik üretmesinden kaynaklanıyormuş,

mehlika yolaydınya bacum
onaneymiş
omu veriyomuş maaşını
gerizekalılar çok geziyo ortalıkta canım sen işine bak onların seviyesine inme

lakin seviyelerine indikçe kendilerini bişey zannediyorlar....

mehlika ben gop merkezde bir yerle anlaştım tüm vücüt komple sende yakınsın bana nasılsa emzirme bitince sende bir konuşursun istersen fiyatları öyle çok ucukta gelmedi bana çünkü.
1000 YTL tüm vucut canım hemde 6 taksitle nasıl iyi ama dimi fiyatı.bu arada geçmiş olsun kayınpederinede.
gaziosmanpaşada dimi cnm,bayağı uygunmuş,
kızım emsin emdiği kadar sonra araba kredimizde az kalmış olur,
sen memnun kalırsan ben de orada yaptırırım,umarım 1,5-2 sene sonra yine kampanyaları olur..,

günaydın güzel annişlerrr çok uykusuz ve yine gerilim dolu bir gecenin ardından işe geldim off zaten sıkılıyorum bu işyerinden bende.mehlika boşver aldırma canım sen densizmi yok ortalıkta dolu.en azından garantili bir işin var ben ne yapayım ya hergün işe gelmek azap oluyor sevmiyorum burdakileri ne zaman işten atarlar beni diye düşünmekten iş yapamaz hale geldim.amann neyse yine sabah sabah depresyona bağlamayayım.birde sabah öğrendim bir arkadaşım süper bir terfi almış işinde galiba birazda kıskandım onu..ne kötüyüm dimi.çok konuşasım varda şu müdürüm karşımda bana bakmasa bide.

mehlika yolaydınya bacum
onaneymiş
omu veriyomuş maaşını
gerizekalılar çok geziyo ortalıkta canım sen işine bak onların seviyesine inme

lakin seviyelerine indikçe kendilerini bişey zannediyorlar....
gerizekalıya lafımı söyledim,lakin o ondan anlıyor,susarsan tepene çıkıyor,
herkese karşı öyle,kendini bişey zannediyor,ukala yaa sabah sabah asabımı bozdu

gaziosmanpaşada dimi cnm,bayağı uygunmuş,
kızım emsin emdiği kadar sonra araba kredimizde az kalmış olur,
sen memnun kalırsan ben de orada yaptırırım,umarım 1,5-2 sene sonra yine kampanyaları olur..,

bende bir arkadaşımın tavsiyesiyle gidiyorum memnun kalırsam sende gidersin valla rahat ederiz ben çok dertliyimde bu konularda.

ay aldırmayim diyorum ama aldırıyorum çok sinir etti beni,gerçi lafımı soktum,
sinirden fazla konuşamadım,ama haddini bildirmiş oldum yinede,
sessiz kalsam iyice tepeme çıkar,
çoğu kişi şikayetçi ondan,kurum dışından gelen kiracılara vs de öyle davranıyor,
geçen birine böyle ukalaca davranmış adam sen benimle böyle konuşamassın falan demiş,
sen de canını sıkma cnm,diğer arkadaşını çıkardıklarına göre seni çıkarmazlar merak etme,
sonuçta orda sana ihtiyaç var,hem biraz daha çalışırsan tazminat hakkın falan doğacak,
için rahat olsun cnm,sen daha iyi bir iş bulunca postayı koyarsın onlara..

bende bir arkadaşımın tavsiyesiyle gidiyorum memnun kalırsam sende gidersin valla rahat ederiz ben çok dertliyimde bu konularda.
emzirmiyor olsam imkanları zorlardım,garantiliyse çok uygun,
ben de çok dertliyim cnm ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…